PrintOgRammer.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Alt helt perfekt. Er meget imponeret over kvaliteten af tryk/lærred/rammen - ser vildt godt ud. Også leveringen var perfekt med rigtig god indpakning, også hurtig ekspedition. Kan varmt anbefale!

Jeg fik lavet en speciel plakat med flere ønsker og ret specifikke detaljer. Plakaten var meget personlig og der blev lyttet til alle mine tanker. Opgaven blev modtaget med en enorm passion, res... Leggi di più

Verdens bedste kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Havde bestilt en plakat og en ramme via en super fin hjemmeside. Fik lynhurtig levering inkl chokolade som overraskelse 😆. Havde en bemærkning til min leveran... Leggi di più

Jeg skriver til virksomheden en eftermiddag, og får efter 10 minutter et svar, og hjælp til min henvendelse. En henvendelse jeg havde skrevet til mange store virksomheder, men enten ikke havde f... Leggi di più

1. Servizio di stampa foto
  2. Fornitore di telai in alluminio
  3. Fornitore di telai in legno

Hos PrintOgRammer.dk flytter vi dine minder fra mobilen ind i dit hjem med få klik. Få fremkaldt dine billeder på papir eller lærred, og få dem sat direkte i rammer - klar til at hænge på væggen. ✔📸

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

84 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Personlig betjening

Der var en fejl i den fil, jeg havde sendt ind. Jeg blev ringet op og vejledt omkring rettelsen af fejlen. Fik de fineste billeder tilsendt. Tak for personlig betjening.

7 luglio 2025

Hej Theodora.

Tak for de rosende ord! Vi er glade for at alt blev som forventet og du blev rigtig glad for resultatet! 🤩🤩

Super god hjemmeside og hurtig levering

Super god hjemmeside og hurtig levering

9 luglio 2025

Hej Bjørn!

Tak for anerkendelsen og de 5 stjerner! 👍

Det har absolut kunne betale sig, at ansætte Ninjaer i pakkeriet, så ordrerne flyver afsted i en fart 🦸‍♂️📦😊

Super

Fin ramme og meget hurtig levering

Risposta di PrintOgRammer.dk

Så er alt jo lige som det skal være! 👍😊

Tusind tak for den positive og glade feedback! 🤩

Fremragende service.

Uventet god service med svar en lørdag aften kl. 23.00 !!
God kvalitet på det fremsendte som blev leveret indenfor et døgn efter bestilling.

Hej Per!
Tak for den store ros! 🤩
Vi bestræber os VIRKELIG på at levere en unik service, så det er dejligt når det også bliver værdsat. Tusind tak for alle 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ 🤩👍

Super service!

Hej Betina!
Stærkt 💪 Det er lige sådan det skal være.
Tak for den positive tilbagemelding.

Christian

Hurtig levering for hvert trin bliver…

Hurtig levering for hvert trin bliver man informeret.

Flot kvalitet, ikke sidste gang jeg handler hos jer

18 giugno 2025

Hej Lis.

Tak for god feedback og de rosende ord. 🤩

Vi glæder os til at hjælpe en anden gang.

Hurtig levering

Fine rammer hurtig levering og ok priser.

18 giugno 2025

Hej Lotte.

Tak for feedback. 😊
Jeg håber vi må hjælpe dig en anden god gang, så vi kan få den sidste stjerne på også. 🤩

Glad hilsen
Christian

Rigtig fin og venlig service

Rigtig fin og venlig service, der gjorde en indsats for, at det hele kunne lykkedes, idet jeg skulle bruge billedet til en konkret dato. Virkelig flot printet resultat. Det eneste negative var GLS (manglende) levering, men det kan næppe tilskrives virksomheden.

3 giugno 2025

Hej Stine!

Tak for de rosende ord 😍
Vi er glade for at det hele (pånær GLS 🙄) lykkedes! 😊

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden god gang. 🤩

Glade hilsner,

Virkelig god service

Meget god service! God kvalitet. Hurtig levering og god/hurtig/engageret kundeservice!

22 maggio 2025

Hej Vibeke!

Vi er glade for at vi fik opløsningen en smule op, og et bedre print afsted til dig! 😊

Vi håber vi må lave flere af dine flotte billeder fremover.

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering. God kundeservice

20 maggio 2025

Hej Sophia!

Dejligt at høre! 👍🤩
Tusind tak for alle 5 stjerner.

God oplevelse

Der var lidt problemer med produktet, men det blev løst på en god måde af virksomheden, god kundeservice.

21 maggio 2025

Hej Axel.
Tak for den konstruktive feedback, trods lidt sjusk fra vores side. 👍😊 Jeg er glad for at du selv var fiks på fingrene, og at vi fandt en løsning, trods alt.

Super kundeservice

Et kvarter efter jeg havde bestilt på nettet blev jeg ringet op af Christian som spurgte om han ikke måtte rette billederne til og rette på størrelsen af lærredet, således margenerne blev ens.
Super service og hurtig levering.

26 maggio 2025

Hej Marie!
Tusind tak for de rosende ord! 🤩
Jeg er glad for at alt blev som du forventede med de små justeringer.

Gladeste hilsner,

Rigtig god service

Rigtig god service

14 maggio 2025

Hej Christel!

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord! 🤩

Kundeservice

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering.
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg køber print hos jer.
Super glad og tilfreds! :)

23 maggio 2025

Hej Kristine!

Vi elsker sådanne glade anmeldelser. Tusind tak. Ræk endelig ud til os når du skal have lavet flere flotte billeder. Så tager vi os kærligt af disse også! 🤩🤩

Steffen
Print-afdeling

Hurtigt ekspedition

Hurtigt ekspedition. Fine rammer.

8 maggio 2025

Hej Inge!

TAK 🤩
Glade kunder er det bedste, og jeg er glad for at både vores hastighed og kvalitet levede op til forventningerne!