Valutata 4 stelle su 5

Het bestellen ging makkelijk. De belofte in 1 dag thuis was helaas niet zo ( een dag later in de avond, dus bijna 2) maar toen we de verpakking openden WOW wat een prachtige mooie prinsessen jurk. De... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een verzorgd en prachtig ingepakt pakket kreeg ik thuisbezorgd. Als extraatje een kleurplaat met kleurpotloden als verrassing voor de kleine. Goede informatie als iets moet worden retour gestuu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs voor een kwalitatief goed product. Onze eerdere jurken kwamen van Temu/Ali/Shein en dit is echt 10x betere kwaliteit. Dochters zijn er héél gelukkig mee!

Valutata 5 stelle su 5

Het werd snel geleverd en zat heel netjes ingepakt en zag er goed uit de jurken zijn erg mooi en mijn dochter was er helemaal weg van en super leuk alle acsesoireas erbij. Dochter wilde gelijk de jur... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento per bambini
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di abbigliamento per neonati

Scritti dall'azienda

Prinsessenjurk.nl is een Nederlandse webwinkel die zich volledig richt op de verkoop van prinsessenjurken en bijbehorende accessoires voor kinderen. De webshop biedt een breed assortiment prinsessenjurken aan in allerlei soorten en kleuren. Naast jurken verkoopt Prinsessenjurk.nl ook accessoires zoals kroontjes, toverstafjes, handschoenen en schoenen om de outfit compleet te maken. De producten zijn geschikt voor verkleedpartijtjes, verjaardagen, schoolfeesten, carnaval of gewoon om thuis in te spelen. De jurken worden geselecteerd op kwaliteit, comfort en uitstraling, zodat kinderen zich echt als een prinses kunnen voelen. Onze producten zijn zorgvuldig getest en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed en kinderkleding. Zo ben je verzekerd van veilige materialen die geschikt zijn voor kinderen. Prinsessenjurk.nl richt zich vooral op gemak voor ouders: eenvoudig online bestellen, snelle levering en een duidelijke klantenservice. Daarnaast biedt de webshop regelmatig nieuwe modellen aan, afgestemd op trends. Kortom, Prinsessenjurk.nl maakt het mogelijk om dromen van jonge prinsessen werkelijkheid te laten worden met een magische outfit voor elke gelegenheid.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,8

Tutte le recensioni

87 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

De Elsa prinsessenjurk is van hoge…

De Elsa prinsessenjurk is van hoge kwaliteit en zeer goed in de smaak gevallen bij onze eigen kleine prinses!

Door de Sinterklaas drukte bij de bezorgdiensten is mijn pakket 'zoek' geraakt. Gelukkig zond Prinsessenjurk.nl mij direct een nieuwe, die wel op tijd kwam. Ondertussen, nu half december, kwam het eerste pakket aan, dat ik natuurlijk retour stuur! Kortom meedenkend, behulpzaam en super kwaliteit!

5 dicembre 2025

Prachtige prinsessenjurken

Prachtige prinsessenjurken.
Ik had een foutje gemaakt met de maat met bestellen, maar dat werd zonder problemen opgelost.
Ik kreeg zelfs een duurdere jurk in de plaats omdat de andere niet meer voorradig was. Super vriendelijke klantendienst en zeer snelle verzending.
Ik raad prinsessenjurken zeker aan!

8 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Precies dezelfde jurken op aliexpress…

Precies dezelfde jurken op aliexpress maar dan de helft goedkoper.
Ik had bijna 2 jurken besteld voor mijn dochters.

Vond het nog al prijzig maar ze zijn gek op verkleden als princes dus dan is het een geslaagd cadeau.
Van wege de prijs gezocht op afbeelding of hij elders niet goedkoper te krijgen is.

Toen kwam ik tot de ontdekking dat veel van de jurken op deze website voor de helft goedkoper aangeboden worden op ali express en deze op de foto's er exact het zelfde uit zien.

Toch maar voor Aliexpress gekozen omdat ze 1 op 1 het zelfde lijken maar stukken goedkoper zijn.

4 dicembre 2025

Hele mooie jurken

De jurken zijn erg mooi, dochter is er erg blij mee. Er was iets mis met de jurken, contact gezocht en super snel een erg vriendelijk en meedenkende reactie terug. Dit bedrijf raad ik zeker aan!!!

16 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel tevreden over deze webshop

Ik ben heel tevreden over deze webshop! Ik kocht een prinsessenkleedje voor mijn dochter en was aangenaam verrast door de mooie en diverse foto's op de site. Het is zo waardevol dat elk kind zich kan herkennen, dat maakt echt een verschil. Dankjewel voor de aandacht voor inclusiviteit.

12 settembre 2025

Prachtige jurken

Super mooie jurken, en heel leuk verpakt! Mijn dochter is er heel blij mee en wil hem niet meer uitrekken. Echt een aanrader.

27 agosto 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più