Het bestellen ging makkelijk. De belofte in 1 dag thuis was helaas niet zo ( een dag later in de avond, dus bijna 2) maar toen we de verpakking openden WOW wat een prachtige mooie prinsessen jurk. De... Leggi di più
Wat een verzorgd en prachtig ingepakt pakket kreeg ik thuisbezorgd. Als extraatje een kleurplaat met kleurpotloden als verrassing voor de kleine. Goede informatie als iets moet worden retour gestuu... Leggi di più
Goede prijs voor een kwalitatief goed product. Onze eerdere jurken kwamen van Temu/Ali/Shein en dit is echt 10x betere kwaliteit. Dochters zijn er héél gelukkig mee!
Het werd snel geleverd en zat heel netjes ingepakt en zag er goed uit de jurken zijn erg mooi en mijn dochter was er helemaal weg van en super leuk alle acsesoireas erbij. Dochter wilde gelijk de jur... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Prinsessenjurk.nl is een Nederlandse webwinkel die zich volledig richt op de verkoop van prinsessenjurken en bijbehorende accessoires voor kinderen. De webshop biedt een breed assortiment prinsessenjurken aan in allerlei soorten en kleuren. Naast jurken verkoopt Prinsessenjurk.nl ook accessoires zoals kroontjes, toverstafjes, handschoenen en schoenen om de outfit compleet te maken. De producten zijn geschikt voor verkleedpartijtjes, verjaardagen, schoolfeesten, carnaval of gewoon om thuis in te spelen. De jurken worden geselecteerd op kwaliteit, comfort en uitstraling, zodat kinderen zich echt als een prinses kunnen voelen. Onze producten zijn zorgvuldig getest en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed en kinderkleding. Zo ben je verzekerd van veilige materialen die geschikt zijn voor kinderen. Prinsessenjurk.nl richt zich vooral op gemak voor ouders: eenvoudig online bestellen, snelle levering en een duidelijke klantenservice. Daarnaast biedt de webshop regelmatig nieuwe modellen aan, afgestemd op trends. Kortom, Prinsessenjurk.nl maakt het mogelijk om dromen van jonge prinsessen werkelijkheid te laten worden met een magische outfit voor elke gelegenheid.
Columbusweg 4F, 4462HB, Goes, Paesi Bassi
- 085 - 060 83 10
- Info@prinsessenjurk.nl
- prinsessenjurk.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een fijne shop ervaring
Wat een fijne shop ervaring. Niet alleen ruime keus, ook nog eens super snel geleverd.
Helaas bleek het prinsessen jurkje na één dag kapot. Ik heb daarop contact opgenomen en zonder problemen werd er kosteloos gelijk een nieuw jurkje toe gestuurd. Echt een enorm goede service, dat kom ik nog maar weinig tegen.
Prachtige jurk
Prachtige jurk, mijn dochter is er heel blij mee. De extra accessoires vind ze geweldig ze voelt zich echt als Ariël. Bedankt voor de snelle levering
Vlotte levering en netjes ingepakt
Heldere website. Vlotte levering en goed ingepakte jurk en accessoires. Ook was nog een mooie kleurplaat toegevoegd
Prachtige prinsessen jurk
Hele snelle levering en de jurk is fantastisch mooi. Mijn dochter van 3 jaar is er onwijs blij mee en wilt hem niet meer uit doen. De vlinders zitten er los bij, handig want bij haar vorige jurk zaten ze vast en trok ze ze er wel eens vanaf 😅
Snelle levering en precies zoals…
Snelle levering en precies zoals beschreven ontvangen!
Snelle levering en een heel blije…
Snelle levering en een heel blije dochter. Niet helemaal duidelijk hoe de sleep aan de Elsa-jurk bevestigd moet worden.
Twee superblije prinsesjes
Twee superblije prinsesjes hier.
Schoentjes zoals een mama en bijhorende handschoenen en toverstafje.
Snel geleverd ook en goede kwailiteit.
Superschoenen, wij hebben hier een blije Elsa!
Snel geleverd, goeie kwaliteit. Zoals onschreven
Super!
Heel leuk verpakt. Dochter was heel enthousiast! Mooie jurk! Snelle levering.
Heel blij met de Elsa-jurk!
Mijn dochter van 3 jaar is ontzettend blij met deze Elsa-jurk! De jurk ziet er prachtig uit, zit comfortabel en voelt fijn aan. Zodra ze hem aantrekt, voelt ze zich een echte prinses. Zeker een aanrader!
Leuke prinsessenschoenen
Leuke prinsessenschoenen, nichtjes zijn enthousiast. Nu nogmaals bestellen in juiste maat en gewenste kleur. Levering was conform aangegeven tijdspad en schoenen leuk verpakt met kleurplaat.
Kwalitatief goede en mooie…
Kwalitatief goede en mooie prinsessenjurkjes - en schoentjes, voor dit geld zaten er zelfs accessoires bij wat ik in eerste instantie niet eens door had! Ik ga hier vaker voor mijn dochter haar prinsessenjurken bestellen.
Groot succes!
Het was snel binnen en van prachtige kwaliteit! Onze dochter is helemaal verliefd op haar jurk en schoentjes. Ze kan niet wachten om het aan te doen voor juffendag🥰
Fantastisch mooi leeuwenpak
Fantastisch mooi leeuwenpak! Fijne communicate en snelle levering. Fijne winkel.
Snelle levering, mooie kwaliteit.
Mijn dochter was helemaal blij met haar elfjesjurk met vleugels
Prachtige jurk met mooi materiaal
Makkelijk te bestellen op de website. Het enige wat ik verwarrend vond is dat er meerdere sites zijn, zoals prinsessenjurk.nl en hetbeteremerk.nl
Kwaliteit ziet er goed uit, voor nu, (net binnengekomen en even gepast) voelt goed en stevig aan, is netjes ingepakt met een leuke tekening en kleurtjes erbij.
Bezorging was netjes en snel.
Fijne website om te bestellen en…
Fijne website om te bestellen en bovenop dat nog snelle top verzending! Leuk ingepakt en leuke extra kleurplaat voor de kleine