Op zondag 19 april kwam een monteur van Prime Installatie (die dus werken onder dezelfde bedrijf als Prins elektriciens dus ook voor Prime Installatie uitkijken geblazen!!) bij mij thuis voor ee... Leggi di più
Prinselektriciens
Kan iemand helpen!? Ook wij hebben veel te veel betaald (en dit eerder hier gedeeld) maar ook brandschade vermoedelijk door ze. Ze zijn echter niet meer vindbaar. Heeft iemand iets genoteerd vanaf d... Leggi di più
Deze mensen zijn criminelen. We zijn voor €1900 opgelicht bij het vervangen van twee zekeringen. Ons werd verteld dat de zekeringen het probleem waren, omdat er brand was geweest. In die situatie gelo... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
VEEL GELD VOOR WEINIG
Vandaag gebeld voor stroom uitval, monteur kan langs komen wel voorrij kosten betalen geen probleem akkoord. Dan als monteur komt eerste wat je hoort is diagnostellen 197 euro , dan onderweg als hij bezig is komen er nog eens na eerste half uur elke 10 minuten nog meer kosten bij , totaal 400 euro voor 1 uurtje, en als hij weggaatnog steeds zelfde probleem. Zou wel handig zijn als vooraf alles medegedeeld wordt zodat je niet verrast wordt als de monteur er staat. Toch maar even geven gebeld met kantoor van Prinsen, krijg manager Jesse aan de telefoon en zegt ja maart is toch logisch dat je moet betalen moet je de voorwaarden maar lezen , voorwaarden nooit gehad of gezien alleen handtekening zetten en betalen . NIET KLANTVRIENDELIJK GEEN AANRADER.
OPLICHTERS DOE HIER GEEN ZAKEN MEE
OPLICHTERS DOE HIER GEEN ZAKEN MEE
Do. 5-2-26 ‘s middags probleem in meterkast.
6 plaatselijke installateurs gebeld, niemand had een monteur beschikbaar, op internet Prins gevonden.
Monteur was even voor 17:00 uur.aanwezig.
Afgesproken voorrijkosten € 39,— arbeid € 100,— p.u.
Monteur zei, dat alles geclaimd kon worden bij verzekeraar. Na ca 1 uur draaide alles weer. 3 componenten vernieuwd Wij blij want we hadden ook weer CV. En toen kwamen de problemen. De rekening werd opgemaakt € 3277,16 we schrokken enorm. Hebben toch betaad. (Hoe stom ook-door zijn praatjes gingen we de bietenberg in) inmiddels de polie ingelicht en binnenkort gaan we aangifte doen, de agent die wij spraken zei dat in de systemen de naam van Prins wel voorkomt. Ook de naam Prime installaties komt voor.
Stop doorgeslagen en bijna opgelicht
Stop doorgeslagen en oorzaak onvindbaar. Prins gebeld. Prins stuurde 2 monteurs van Nova Installaties Den Haag. Die stellen diagnose: de helft van meterkast is stuk, reparatie kost 1800 ex btw. Dit hebben wij niet aanvaard: wij hebben andere elektricien gebeld waar de heren bij stonden. Deze andere elektricien kende Prins en Nova wel, en raadde ons aan niet met deze mensen in zee te gaan, want volgens hem zou reparatie slechts enkele honderd euro hoeven kosten. De heren, die overigens slecht Nederlands spraken en er vervaarlijk uitzagen met hun baarden, vertrokken nadat wij de voorrijkosten en hun diagnose betaald hadden, 300 euro.
De volgende dag kwam de andere elektricien, er was niets stuk in de meterkast, hij vond wat sluiting had gemaakt en het kostte nog geen 250 euro. Conclusie: geen Prins en geen Nova!! Nooit doen! Ik vermeld de naam van de andere elektricien niet, omdat de andere elektricien dan bang is voor repercussies.
OPPASSEN OPLICHTERS!!!
OPPASSEN OPLICHTERS!!!! NOOIT MEE IN ZEE GAAN
Niet klant vriendelijk!
Electrien komt kijken en adviseert 1 fase nieuwe stoppenkast. Als ik bel met het bedrijf en denk dat ik 2 of 3 fase nodig heb, word ik bot te woord gestaan door de planners. Als ik vraag of ik teruggebeld kan worden door een electrien om even te overleggen, gaat dar blijkbaar moeilijk worden. Ik heb de afspraak afgezegd, ik heb geen goed gevoel bij dit bedrijf!!
Grootste oplichters die er zijn
Grootste oplichters die er zijn. Ruim 9000 euro betaald, maar niet het werk willen afmaken, willen nog meer. Rekenen per uur ruim 300, - voor eerste uur daarna 40 per 10 min. Schandalig. KIJK UIT. Pagina ziet er mooi uit. Maar een grote fraude in mijn ogen. Klachten doen ze niks mee.
SCAM!!!
DO NOT let these people into your house- complete scammers!
This company uses high-pressure tactics and demands excessive payment after the fact.
I felt intimidated and unsafe- they are the worse!
Bel een ander
Zoals hier meermaals beschreven: je belt met een vervelend probleem waar je snel een oplossing voor wilt vinden en je wordt pas bij bezoek van de monteur geconfronteerd met allerlei voorwaarden die niet online staan en niet telefonisch besproken worden.
De monteur zelf was wel schappelijk en op het oog kundig maar als je voor het vervangen van een aardlekschakelaar bijna 900 euro moet betalen is het toch vrij duur…..(voor de hoeveelheid werk die het kost.
Tweede review
Tweede review. Prins gebruikte bij ons Prime Installatie bv die geen website, mail of telefoon nummer heeft. Klacht ingediend bij Prins en krijg nog maar geen gehoor!!
Ook lijken ze mijn email te hebben verkocht aan derden want ik krijg opeens spam over energie geprut.
Hoe ze dan ook als gesponsord resultaat bovenaan te zien zijn als je googled. Vreselijk bedrijf!
opgelicht voor gigantisch bedrag voor…
opgelicht voor gigantisch bedrag voor 10 minuten werk en moest gelijk betalen… had ik nooit moeten doen… ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf! Ze zeggen dat je alles via de verzekering kan claimen en vragen vervolgens 20x zoveel als normaal. En de verzekering trapt er niet in. Weg geld
Mijn moeder van bijna 82 jaar…
Mijn moeder van bijna 82 jaar opgelicht! Had last van een knipperend licht met de dimmer.
Uiteindelijk € 1980,- betaald, met nog steeds een knipperend licht.
Tarief € 39,10 netto excl. BTW per 10 minuten!!!!
€ 234,60 netto per uur dus, belachelijk!
Oplichters saboteurs vd ergste soort
Oplichters! Prins Elektriciens zet opdrachten door naar andere bedrijven en weigeren klachten op te lossen….want niets valt onder garantie. Wij kregen een factuur van Prime Installatie BV Geurdeland 17 G te Andelst van E 1500 euro, bleek dat hij diverse kabels bewust verkeerd had aangesloten waardoor wij oa de kookplaat niet meer konden gebruiken.
Wij hebben aangifte gedaan, ook diverse meldingen van fraude etc.
Prins weigert om te helpen, we hebben diverse malen gebeld, gemaild en klachtenformulier ingevuld.
Zal vast een bemiddelingsfee krijgen van 50% !
Spoedklus werd nachtmerrie: geen oplossing, extra schade en hoge kosten
Wij hadden plots stroomuitval en zochten met spoed online een elektricien. Zo kwamen wij uit bij Prins Elektriciens. Achteraf een dus een grote fout.
Bij aankomst werd ons verplicht een formulier te laten ondertekenen voordat de monteur ook maar iets deed. Hierop stonden dezelfde extreem hoge tarieven die in andere negatieve reviews ook worden genoemd (hoog starttarief, hoge kosten per 10 (!!) minuten, alles excl. btw). Dit was telefonisch niet duidelijk gecommuniceerd, maar je staat onder druk omdat je zonder stroom zit.
De monteur heeft vervolgens bijna 2 uur in de meterkast gewerkt, zonder het oorspronkelijke probleem op te lossen: dezelfde groep valt nog steeds uit. Tot overmaat van ramp heeft hij aanpassingen gedaan waardoor nu óók nog onze koelkast en kookplaat niet meer werken. We zijn dus slechter af dan vóór zijn komst.
Ondanks het feit dat het probleem niet is opgelost en er extra uitval is ontstaan, moesten wij €1500,- betalen...
Alsof dat nog niet genoeg is, staat er op de factuur een andere bedrijfsnaam dan Prins Elektriciens. Wanneer we hier vragen over stellen, krijgen we ontwijkende reacties zoals “mail maar even, dan kijken we wel” of “we weten niet of dit onder garantie valt”. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen, niemand lijkt aanspreekbaar en alles wordt afgeschoven.
Deze werkwijze is misleidend, onprofessioneel en ronduit onbetrouwbaar. Er wordt misbruik gemaakt van mensen die zich in een noodsituatie bevinden. De hoeveelheid soortgelijke reviews zegt helaas alles.
Ons advies: ga niet in zee met Prins Elektriciens !!!
Report them to the police
Report them to the police, never pay their illegally charged fees, they are simply scammers, they also use fake google and trustpilot reviews on their website
Prins Elektriciens en Nova Installatie: oplichters
1e Kerstdag hadden we stroomuitval in de keuken. Elektricien van Prins kwam langs, tenminste dat dachten wij. Prins besteed de opdracht uit. In ons geval aan Nova maar daar kwamen we pas later achter.De elektricien heeft van alles vervangen in de meterkast. De apparaten werkten weer. Moesten een enorm hoog bedrag betalen waarvan de elektricien ons vertelde dat we het terug zouden krijgen via de opstalverzekering omdat het te maken had met piekbelasting. Zijn echter gigantisch opgelicht,we hebben ook niets terug kunnen vorderen bij de verzekering. ‘s Avonds bleek dat de inductiekookplaat het niet deed. Meerdere keren Prins gebeld maar die doen helemaal niets, behalve je verwijzen naar Nova. Nova reageert niet op meerdere emails en zijn verder niet te bereiken. Een betrouwbare elektricien ( gelukkig bestaan die ook) heeft uiteindelijk de foute aansluiting die door ‘de elektricien van Prins/ Nova’ in de meterkast was gemaakt, hersteld en konden we na 2 weken ellende weer koken.Beide bedrijven, Prins en Nova zijn onbetrouwbaar en corrupt!
Sabotages en oplichterin
Wat een schanden echt een vreselijk bedrijf ze zijn gekomen checken de kast en zeggen gelijk 3000 euro voor een nieuwe meterkast moest 210 euro betalen voor de heenreiskosten was gewoon een normale dag andere electricien gebeld en hij zei dat de meterkast helemaal kapot was geknipt en was losgedraait hij zei dat we waren gesaboteerd was een schande nooit meer ga ik bij dit bedrijf iets laten maken bel gelijk de politie als ze voor je deur staan niet alleen 210 euro vragen voor reiskosten en om de meterkast te bekijken of te wel helemaal kapot te maken om te zeggen dat je een nieuwe va 3000 euro moet aanschaffen wat een schanden en hij wou gelijk het geld contant wat een slecht bedrijf
Misleading pricing
Misleading pricing. The website and initial contact mentioned only a €39 driving fee, but I was later charged €500 just for an inspection. When I called to clarify, the customer service was rude and said the technician would decide the price. I paid €500 and received only an inspection. Very disappointing and not transparent.
Dit zijn ronduit oplichters
Dit zijn ronduit oplichters. Voor een kleine reparatieklus die volgens Stedin maximaal een minuut of 20 zou duren (vervangen hoofdschakelaar), werd er zonder blikken of blozen €900,- gevraagd.. Ja, het was vrijdagavond 20.00 uur en ja je mag er ook best iets aan verdienen...maar dit is gewoonweg oplichterij! Ik heb ze dan ook direct de deur gewezen en ben (gelukkig!!!) niet met dit bedrijf in zee gegaan!
Helaas niet goed gegoogled naar eerdere ervaringen van andere klanten, anders had ik dit bedrijf nooooit gebeld. Helaas moesten de voorrijkosten wel betaald worden (ook hier zijn ze niet transparant in, want deze worden ex de btw aan potentiële klanten verteld)
Dus dit bedrijf niet bellen voor welke klus dan ook!
(Inmiddels is de hoofdschakelaar vervangen op zaterdagochtend door een andere erkende electricien, hij rekende hier €160,- inclusief btw voor! Ik wil nogmaals benadrukken nooit in zee tegaan met Prins Amrsfoort)
Totale oplichters.
Totale oplichters.
Vragen aan 2 oude mensen 3300,- Euro ex de btw voor het vervangen van 5 stoppen.
Deze moeten van internet af en gestarft worden.