Stort urval av gåvor och snabba leveranser. Supporten svara snabbt på produkt frågor. Jag beställde min gåva lite sen så mina önskade produkter var slut i lager dock fick jag en ersättningsgåva som... Leggi di più
Kontakten med kundtjänst har varit riktigt bra. De är snabba att svara och löser eventuella uppkomna problem. Jag missade aviseringen och paketet gick i retur, men det skickades ut till mig igen och v... Leggi di più
Vi beställde påskägg med leverans torsdag då vi skulle dela ut dessa på bestämd tid till alla anställda. På fredagen hade de fortfarande inte kommit vid lunch, vilket var då vi skulle dela ut de. När... Leggi di più
Beställde presentkort med presentaskar Dom levererades i februari 2024 fast löftet var före jul. Beställd present skulle levereras till mottagarens dörr men levererades till schenkers ombud och nu... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Mer att ge... På PresentBolaget lever vi för att sälja gåvor, tänka gåvor och kunna gåvor. Vi ser gåvan som en stark symbol för relationen mellan människor. Därför ser vi gåvor som mer än bara ”prylar”. PresentBolaget har levererat presentkoncept till skandinaviska företag sedan 2008, och med mer än 800 000 gåvor levererade varje år är vi Skandinaviens största leverantör. Därför kan vi presentera ett helt unikt sortiment av produkter, som är utvecklade av våra egna designers eller i samarbete med stora producenter av märkesvaror. Vårt motto är ”Mer att ge”, och för oss handlar det om att förmedla glädje, överraskningar, värde och närhet i ett enda stort paket. Här har vi inte pennor och t-shirts på hyllorna eftersom vi lägger ner hela vår själ på julgåvorna. Oavsett om du har 50 eller 5 000 anställda, ska en gåva vara något speciellt. Låt dina medarbetare och anställda själv få välja sin gåva från vårt exklusiva utbud av produkter och tjänster. En glad medarbetare är en produktiv medarbetare!
Östermalmstorg 1, 114 42, Stockholm, Svezia
- 0771-600005
- info@presentbolaget.se
- presentbolaget.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Väskan jag valde va snustorr i lädret…
Väskan jag valde va snustorr i lädret och blev sprickor, sömmarna i axelbandet gick sönder första gången.
Andra fick repiga och trasiga saker.
Mest en massa krafs
Fick det jag önskade
Bra valmöjligheter!
Fina produkter
Fick välja en gåva från min arbetsgivare från Presentbolaget. Mycket att välja på o fina produkter. Enkelt att logga in o varorna kom inom 10 dagar. Jättenöjd!
Perfekt julklapp
Enkel och smidig lösning som är uppskattad av personal att få i julklapp då utbudet passar alla.
Det visade sig att den beställda…
Det visade sig att den beställda presenten inte fungerade (Hörlurar) Snabb och proffsig reklamationshantering gör att det känns tryggt att använda presentbolaget för presenter till medarbetare och kunder
Produkten som vi beställde uppfyllde…helt våra förväntningar.
Produkten som vi beställde uppfyllde våra förväntningar och servicen med hemleverans snabb och smidig.
Varan jag beställde uppfyller verkligen…
Varan jag beställde uppfyller verkligen mina önskemål. Använder den ofta.
Fantastiskt
Ett härligt urval av kvalitetsprodukter med lättanvänd beställning och snabb leverans.
Problemfritt och enkelt med snabb…
Problemfritt och enkelt med snabb leverans. Som det ska vara.
Smidigt
Smidigt att titta på olika alternativ och enkelt att beställa. Rimlig leveranstid.
Det var enkelt och jag tyckte utbudet…
Det var enkelt och jag tyckte utbudet var bra.
Kommer inte ihåg vilket datum det var när jag hämtade paketet.
Vad står presentbolaget för?
P=Prisvärt!👍
A=Asbra!💪
G=Gåvor!❤️
E=Extra ⬇️
T=Tack!!! 🙏
Den snabba leveransen och dom fina…
Den snabba leveransen och dom fina presenterna såklart🤗