Geweldige producten, ongelofelijk blij met hoe mijn huid zich ontwikkelt. Een aanrader voor iedereen die jeugdig wil blijven en de beste versie van zichzelf ❤️
L'azienda ha risposto
Mooie producten geen onnodige toevoegingen. Snelle levering! Jammer van de kunststof/plastic zeepdispenser. Het zou fijn zijn wanneer deze van glas zou zijn en dat je dan navulling kan kopen.
L'azienda ha risposto
Hele fijne producten. Het zombie cell serum is mijn favoriet. Verricht echt wonderen! Verder is Prescription een super fijn bedrijf. Door een fout bij Postnl is mijn pakketje zoek geraakt. Dit heeft P... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben fan van deze producten! De spf 50 druppels zijn het beste product dat ik ooit heb gebruikt. Voelt comfortabel op mijn huid, trekt snel in en legt niet die typische zonnebrand laag op je huid. I... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prescription Skincare is een Nederlands skincaremerk dat zich richt op persoonlijke routines en minimalistische huidverzorging. Geïnspireerd op een ‘prescription’ aanpak helpt het merk je om je huid beter te begrijpen en alleen de producten te gebruiken die je écht nodig hebt.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Wegens een misverstand bij levering is alles uiteindelijk goed gekomen door inbreng van prescription - beauty.nl waarvoor dank!.... Ondertussen de producten gebruikt ze zijn top!
Jullie hebben er een klant bij :)

Risposta di Prescription Beauty
Hele fijne producten! Meteen een zachtere en minder droge huid! Had van mij in een iets minder grote doos verpakt mogen worden, dan was het waarschijnlijk alsnog veilig aangekomen. Verder heel tevreden

Risposta di Prescription Beauty
Hele fijne producten: mijn huid is in een paar weken tijd enorm verbeterd! Snelle levering.

Risposta di Prescription Beauty
De formule is ijzersterk ,hele eerlijke en fantastische producten ,met goede begeleiding en uitleg.

Risposta di Prescription Beauty
Mijn bestellin werd maar niet bezorgd ,gemaild naar het bedrijf en hebben gelijk actie ondernomen.
Supper blij met hun
Ilhet is een motivatie om te billijven bestellen.

Risposta di Prescription Beauty
Heb wat tegenslag gehad met de levering maar nu ga ik het uitproberen en de eerste indruk voelde al positief!!

Risposta di Prescription Beauty
Fijne producten voor een goede prijs. Van alles geprobeerd, maar met de producten van Prescription krijg ik mijn huid echt goed onder controle

Risposta di Prescription Beauty
Gebruik het nu een week en ik ben er tot nu toe erg blijk mee!

Risposta di Prescription Beauty
De test vooraf, de verpakking en ook de creme die is afgesteld op mijn huid is geweldig.
Het enige wat mijn ervaring minder maakte was dat GLS het pakket niet aangeboden heeft terwijl wij gewoon thuis waren. Daarna ruim 50 minuten aan de telefoon gezeten om het pakket alsnog bij het servicepunt te laten bezorgen de volgende dag.

Risposta di Prescription Beauty
Snel besteld op duidelijke website en snel ontvangen. Netjes verpakt.

Risposta di Prescription Beauty
De bestelde producten (2 serums)waren netjes verpakt en goed ontvangen. Ik kan verder nog niet veel over de werkzaamheid van beide serums vertellen, ik gebruik ze pas 2 weken. Vooralsnog bevallen ze goed en geven geen bijwerkingen (heb namelijk zeer gevoelige huid).

Risposta di Prescription Beauty
Pakketje was initieel niet geleverd (beetje onduidelijk aangezien GLS aangaf dat dit wel zo was). Hierdoor lang (>2w) moeten wachten maar gelukkig zonder problemen de producten alsnog gekregen! Producten zelf zijn voor alsnog erg fijn en makkelijk in gebruik. Tevens is prescription ook makkelijk bereikbaar voor vragen rondom de producten.

Risposta di Prescription Beauty
De spf50 drops, heerlijk! Ook zo fijn voor mijn zoontje met een hele gevoelige huid!