Geweldige producten, ongelofelijk blij met hoe mijn huid zich ontwikkelt. Een aanrader voor iedereen die jeugdig wil blijven en de beste versie van zichzelf ❤️
L'azienda ha risposto
Mooie producten geen onnodige toevoegingen. Snelle levering! Jammer van de kunststof/plastic zeepdispenser. Het zou fijn zijn wanneer deze van glas zou zijn en dat je dan navulling kan kopen.
L'azienda ha risposto
Hele fijne producten. Het zombie cell serum is mijn favoriet. Verricht echt wonderen! Verder is Prescription een super fijn bedrijf. Door een fout bij Postnl is mijn pakketje zoek geraakt. Dit heeft P... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben fan van deze producten! De spf 50 druppels zijn het beste product dat ik ooit heb gebruikt. Voelt comfortabel op mijn huid, trekt snel in en legt niet die typische zonnebrand laag op je huid. I... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prescription Skincare is een Nederlands skincaremerk dat zich richt op persoonlijke routines en minimalistische huidverzorging. Geïnspireerd op een ‘prescription’ aanpak helpt het merk je om je huid beter te begrijpen en alleen de producten te gebruiken die je écht nodig hebt.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Snelle levering en netjes verpakt. Er zat een attent kaartje namens Soap bij. Echt een kadootje om zo mijn pakketje te ontvangen.

Risposta di Prescription Beauty
Super blij met de bestelde producten. Snel geleverd!

Risposta di Prescription Beauty
Ik gebruik presciption inmiddels 2 jaar. De skinscan is een interessante manier om erachter te komen waar je huid wat aandacht verdient. Echter na 2 jaar is het nog steeds hetzelfde, een vette huid. M.a.w. 2 jaar de producten gebruiken op dit punt werkt blijkbaar niet. Ik heb prescription hierover gecontact en gevraagd of ze een alternatief hebben, maar geen reactie onvangen. Jammer, dan geen prescription meer voor mij.

Risposta di Prescription Beauty
Hele fijne crème, zeer prettig in gebruik en merk echt dat het wat doet voor mijn vochtarme huid ❤️🙏

Risposta di Prescription Beauty
Ik had al heel lang heel veel last van pukkeltjes op mijn wang, heb toen de glycolic acid geprobeerd. Na een paar weken te gebruiken is het eindelijk weg. Super blij mee!!!

Risposta di Prescription Beauty
Wat laat geleverd, duurde bijna 1 week ipv 1 dag. Kan over de werking nog niet veel zeggen, daarvoor gebruik ik het nog niet lang genoeg, pas na 4 weken resultaat volgens de omschrijving, dus nog even geduld.

Risposta di Prescription Beauty
Ik gebruik nu geruime tijd de ascorbic acid. Absoluut een aanrader. Na meerdere merken en producten te hebben uitgeprobeerd is dit mijn favoriet. Het product heeft een aangename geur, is fijn om aan te brengen en doet wat het belooft. Erg blij mee! Voor mij geen ander product meer.

Risposta di Prescription Beauty
Presciption is mijn skin-routine in de ochtend met bisabolol balm (ook fijn overdag voor de lippen) en dan edelweiss cream met wat druppeltjes hyaluronic acid. Voor het slapen gaan nogmaals de bisabolol cream voor een mooie gehydrateerde huid. Echte aanraders!

Risposta di Prescription Beauty
Super blij met mijn producten van Prescription, ben nu een maandje geleden begonnen met de Niacinamide 7% en merk nu echt al verschil! Mega aanrader dus!

Risposta di Prescription Beauty
Wat een heerlijke producten vind ik dit toch. Overdag de hyalurondruppels met edelweiss crème, als de zon schijnt ook de spf50 drops. ‘s Avonds niacinamidedruppels (“de alleskunner“) met bisabololcreme. Een heerlijk rustige en zachte huid als resultaat.

Risposta di Prescription Beauty
Ik merk dat ik langzamerhand steeds meer Prescription producten ga gebruiken, omdat ik ze zo lekker vind. Mijn favorieten zijn de bisabolol icm de retinol voor ‘s nachts. En als de zon schijnt de spf50 drops. Ruikt ook lekker.

Risposta di Prescription Beauty
Wát een fijne producten heeft dit merk! Deze keer de edelweiss cream besteld want mijn tube was op. Dit is een hele fijne, licht aanvoelende crème die ik gebruik na het hyaluron serum. Ook als je huid gevoelig is, is deze crème top! Hij voelt lekker koel aan als je hem op smeert. Ik heb nu voor het eerst de bisabolol balm besteld omdat die me lekker lijkt voor de herfst / winter.
De producten zijn (zoals altijd) weer heel snel bezorgd. Echt heel blij met dit merk!

Risposta di Prescription Beauty
Geen fijne producten voor een droge gevoelige huid. Na 3 dagen gebruik van de bisabolol balm is mijn huid super onrustig. Super veel schrale eczeem plekken :(. Wellicht doordat het één na grootste ingrediënt van het product een vorm van alcohol is ? Het voelt gelijk irriterend als ik het aan breng. Jammer dat de ingredienten er niet bij staan op de website

Risposta di Prescription Beauty
Heerlijke producten!! Mijn absolute favoriet is de spf 50 drops. Heerlijke olie die mijn huid laat stralen en beschermt. Zelfs met mijn een vettige huid perfect! Verzending is snel.

Risposta di Prescription Beauty
echt een super product. Heerlijk voor de huid en je merkt echt een enorm verschil na meteen 1 keer gebruik.
Snel geleverd en helpt super goed bij de ouderwordende huid!
mooie,duidelijke website.
✨de bestelling Shield Cream SPF 30 gebruik ik elke dag hij bevalt me heel goed zeker omdat ik een gevoelige huid heb ✨🥰