Kurs dla projektantów wnętrz przerósł całkowicie moje oczekiwania. Ogrom wiedzy od specjalistów z branży, super atmosfera, masa zajęć praktycznych, ale też sporo bardzo potrzebnej teorii. Jestem bardz... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Brałam udział w kursie Zawód grafika od podstaw, bardzo mi się podobało. Dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy. Szkoła Practima dbała o to, żeby każdy uczestnik był zadowolony i reagowała gdy coś... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO! Każdy wyjdzie z tego kursu z dobrą encyklopedią wiedzy i przygotowany na świat projektanta. Podejście Pani Natalii do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ukończyłam kurs projektowania wnętrz. Jestem bardzo zadowolona, prowadząca miła i zabawna, wspierająca i nie podcinająca skrzydeł. Rzetelna wiedza bardzo fajnie, obrazowo przekazana, materiały pdf i w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Szkoła online zawodów, w której praktyka kształtuje sukces. Oferujemy szkolenia, które rozwiną Twoje umiejętności i otworzą Ci drzwi do atrakcyjnych możliwości zawodowych. Innowacyjne podejście, realny rozwój, szansa na więsze zarobki – to wszystko czeka na Ciebie w Practimie.
ul. Długa 29, 00-238, Warszawa, Polonia
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Przed zapisem na kurs z grafiki komputerowej zapytałam jakiego urządzenia najlepiej używać. Odpowiedzią było, że według upodobań. Ja ich nie miałam, bo z grafiką nie miałam jeszcze nic wspólnego. Mając tylko tablet stwierdziłam, ze to może być naprawdę rozwijająca przygoda. Niestety nikt nie zaznaczył, że kurs jest prowadzony na komputerze a panele na urządzeniach się diametralnie różniły. Nie umiałam znaleść niektórych funkcji na tablecie i może ich po prostu nie było. Prowadzący odpowiedział mi na to jedynie, że on bardzo krótko korzystał z tabletu i nie umie mi pomóc. Nie byłam w stanie wykonać niektórych zadań i bardzo się męczyłam ucząc się programów samodzielnie. Przed zapisem zaznaczyłam, ze na tym mi najbardziej zależy. Ocena zadań indywidualnych bardzo ogólna. Oczywiście jeśli było coś do poprawy, prowadzący to zaznaczał. Zatwierdzał zadania z komentarzem ,,ok”. Nie miałabym nic przeciwko, jeśli odpisywałby na komentarze dotyczące zadań na classroom, ale on ich nawet nie czytał. Kontakt można było mieć z nim podczas zajęć ( ja pracowałam oglądając zapisy filmów ) lub na grupie na whatsup, gdzie dziennie było wiele wiadomości i nie był w stanie odpisać każdemu. Miałam wrażenie, że mimo wszystko ciężko o indywidualną rozmowę czy wymianę spostrzeżeń. Certyfikat, który dostałam w mojej ocenie mógłby być lepszy. Mimo wszystko kurs nakreśla porządnie czym jest grafika komputerowa i dla posiadaczy komputerów mógł być bardziej przyjemny.

Risposta di Practima
Naprawdę dobry i wartościowy kurs, gdyby nie brak organizacji ze strony Practimy. Jak połowa z kursu miała problem związany z wejściem na wspólne konto, zupełnie ignorowano nas przez cały tydzień i odpowiedź się pojawiła dopiero jak kilka osób napisało o zwrot środków. Uważam że za tą cenę jest to niedopuszczalne. Poza tym fajny kurs, widać że Jacub się stara prowadzać go w sposób interesujący, ciekawe zadania domowe, dużo zdobytej wiedzy

Risposta di Practima
Jestem w szoku tak dobrego kursu. Z prowadzącym nie ma żadnego problemu kontaktu tak samo z samą szkołą. Super przekazana duża ilość wiedzy. Bardzo polecam ❤️

Risposta di Practima
Prowadzacy kurs dostosował poziom do uczestiników, wszystko odbywało się w przyjaznej atmosferze a zadania do zrobienia były po prostu ciekawe i chętnie sie do nich siadało. Practima zapewnia również dobry kontakt i w razie problemów służy pomocą

Risposta di Practima
Uczęstniczyłam w lekcjach projektowabia graficznego. Bardzo mi się podobało i pomogło mi w zakresie umiejętności. Bardzo polecam ten kurs!

Risposta di Practima
Polecam gorąco tę szkołę, profesjonalne i bardzo szczegółowe nauczanie. Prowadzone lekcje są ciekawe co za tym idzie po kursie wynosimy masę wiedzy i na prawdę można zacząć działać na swoim wymarzonym stanowisku.
(Pozdrawiam panią Paulinę która super tłumaczy i potrafi rozweselić dzień. )
Dlatego dodatkowy plus dla firmy za super obsługę i profesjonalne podejście do klienta!! :)

Risposta di Practima
Kurs grafiki komputerowej był bardzo fajny, nauczyłem się w zasadzie wszystkiego co chciałem :D. Jedynym minusem jest to, że prowadzący nie zawsze potrafi przekazać swoją wiedzę - którą widać, że ma sporą :D
Podsumowując polecam, szczególnie w takiej cenie :)

Risposta di Practima
Brałam udział w kursie copywritingu. Polecam !

Risposta di Practima
Kurs grafiki komputerowej, w którym uczestniczyłem, był niezwykle przydatny. Dzięki niemu pozyskałem szeroką wiedzę w dwóch najpopularniejszych programach na rynku. Prowadzone zajęcia były nie tylko ciekawe, ale także angażujące. Nauczyciel utrzymywał doskonały kontakt z uczniami i zapewniał konstruktywny feedback. Dodatkowo, stworzyłem pełne portfolio dla wybranej firmy, która zostało wybrana przez nauczyciela i zaprezentowane na platformie Behance.

Risposta di Practima
Informacje/ rady na kursie przekazywane w sposób zrozumiały do kursanta. Pomoc prowadzonego we wszystkich zadaniach oraz indywidualne podejście do kursantów na wysokim poziomie.

Risposta di Practima
Kurs jest super - wszystkie najważniejsze punkty są przerabiane, prowadzący jest genialny i przy każdej pracy domowej wskazuje konkretnie, co jest do poprawienia, a co jest dobre.

Risposta di Practima
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.