Kurs dla projektantów wnętrz przerósł całkowicie moje oczekiwania. Ogrom wiedzy od specjalistów z branży, super atmosfera, masa zajęć praktycznych, ale też sporo bardzo potrzebnej teorii. Jestem bardz... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Brałam udział w kursie Zawód grafika od podstaw, bardzo mi się podobało. Dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy. Szkoła Practima dbała o to, żeby każdy uczestnik był zadowolony i reagowała gdy coś... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO! Każdy wyjdzie z tego kursu z dobrą encyklopedią wiedzy i przygotowany na świat projektanta. Podejście Pani Natalii do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ukończyłam kurs projektowania wnętrz. Jestem bardzo zadowolona, prowadząca miła i zabawna, wspierająca i nie podcinająca skrzydeł. Rzetelna wiedza bardzo fajnie, obrazowo przekazana, materiały pdf i w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Szkoła online zawodów, w której praktyka kształtuje sukces. Oferujemy szkolenia, które rozwiną Twoje umiejętności i otworzą Ci drzwi do atrakcyjnych możliwości zawodowych. Innowacyjne podejście, realny rozwój, szansa na więsze zarobki – to wszystko czeka na Ciebie w Practimie.
ul. Długa 29, 00-238, Warszawa, Polonia
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Kurs z grafiki komputerowej pozwala zapoznać się z dwoma najbardziej rozchwytywanymi programami na ten moment: adobe photoshop i illustrator. Kursanci uczą się podstaw różnych zagadnień z obszaru grafiki: siatki, druk, typografia itp. ;) Prowadząca bardzo fajna i konkretna, przez 3 miesiące dawała vibe pomocnej przyjaciółki z dłuższym stażem, która chciała się podzielić wiedza. Nie raz zostawała po zajęciach, aby udzielić chętnym osobom konsultacji. :) Fajny był też pomysł z grupą na discordzie, gdzie uczestnicy mogli sobie nawzajem pomagać.
Od zawsze marzyłem żeby nauczyć się grafiki komputerowej, dzięki wiedzy i pomocy Justyny moje marzenia stały się realiami, a dodatkowo nie boję się teraz rozwijać dalej w tym kierunku. Bardzo dziękuję za spędzony czas 😀
Kurs z grafiki był bardzo fajnie poprowadzony, a jego treści przydatne. Cenię kurs za to, że dał mi praktyczne wskazówki jak korzystać z programów jako graficzka oraz poznałam rzeczywistość zawodowa pracy w tej branży. Bardzo polecam!
Miałam przyjemność uczęszczać na kurs graficzny jaki oferowała szkoła. Wykłady i dostępne materiały są bardzo wartościowe w swej treści, a podczas zajęć (jak i również poza nimi za pomocą komunikatorów np. serwerze discord) można było zadawać niekonkretne pytania związane z grafiką jak i przy problemach związanymi z zadanymi nam projektami do wykonania w programach Adobe Illustrator i Photoshop.
Oceny prac jakie były wystawiane również nie były ocenami, które dołowały "jak w szkole", były konstruktywne zawierające w swej treści "co zrobić lepiej", "co poprawić" - motywowały do dalszej pracy. Serdecznie polecam.
Polecam serdecznie! Miła atmosfera, szkolenie bardzo rzetelne, widać, że znają się na rzeczy :)
Super prowadzący , dokładnie i ciekawie opowiada. Na każde pytanie odpowiada. Szkoła również z dobrym kontaktem.
Świetny kurs projektowania graficznego oraz prowadząca. Mogę śmiało powiedzieć, że były to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze. Po ukończeniu kursu czuję się dużo pewniej działając w programach. Polecam każdemu.
Spora dawka wiedzy , ciekawe pomysły prowadzącego, duży plus za możliwość nadrabiania lekcji w dowolnym czasie.
Przeszłam Kurs Projektowania Graficznego z Justyną Bielecką. Uważam, że to były świetnie wydane pieniądze, a sama prowadząca była wybrana idealnie. Najważniejsze dla mnie w kursach jest to, aby wykładały osoby, które są praktykami. Na studiach wykładają ludzie, którzy często nie mają pojęcia o rynku i „biznesie”. Tutaj kurs był kompleksowy - nie tylko na temat stricte projektowania, ale również poruszania się po rynku: wyceniania projektów, tworzenia portfolio. Jedyne, czego żałuję, to że już się skończył! To były świetne miesiące, a na każdą lekcję oczekiwałam z podekscytowaniem:)
Hej. Jestem po kursie grafiki od podstaw. Kurs spełnił moje oczekiwania, skończyłam z dawką solidnej wiedzy i jeszcze większą motywacją do rozwoju w tym obszarze. Justyna w ciekawy sposób tłumaczy, inspiruje i przybliża do praktycznej strony tego zawodu. To była przyjemność.
Przystępna forma przekazywania wiedzy, super pomysłem jest nagrywanie lekcji. Zawsze można do nich wrócić podczas nieobecności.
Wykładowca kompetentny, specjalista w swojej branży.
Super kontakt, mili pracownicy, fajnie przekazywana wiedza.
Polecam kurs SMM dla każdego, kto chciałby poszerzyć zakres swojej wiedzy i zdobyć nowe umiejętności.
Możliwość odrobienia spotkania na nagraniach jest rewelacyjnym rozwiązaniem dla osób pracujących w najróżniejszych godzinach.
Kontakt ze szkołą oraz prowadzącym jest bardzo dobry i można na nich liczyć.
A jeśli masz jakieś pytania zawsze dostaniesz odpowiedź
Polecam :)
Super podejście wykładowców, a także świetny program nauki. Można coś wynieść z zajęć, co jest na +
Polecam serdecznie
Wiedz przekazana w sposób przejrzysty. Po kursie jestem w stanie zacząć odrazu działać w Internecie. Zdecydowanie mogę polecić osoba które jeszcze się wahają napewno będziecie zadowoleni 😊
Dzięki kursowi SMM nabrałam więcej motywacji do działania, a co najważniejsze zdobyłam bardzo przydatne umiejętności które przydadzą mi się w mojej przyszłej wymarzonej pracy, bądź też do własnych celów. Wykładowca bardzo doświadczony, żadne pytanie nie było dla niego zaskoczeniem, służył pomocą nawet gdy lekcja się zakończyła ;-) Polecam!!
bardzo fajny kurs :) pomógł mi usystematyzować moją widzę
Niedawno ukończyłam kurs z projektowania graficznego w Practima i chętnie polecę go osobą chcącym podszkolić się w projektowaniu graficznym czy osobą zaczynającym. Kurs zawierał bardzo dużo wiedzy a prowadzący Mateusz Grad był zawsze bardzo pomocny. Dzięki kursowi mogłam znacząco rozbudować swoje portfolio. Na pewno jeszcze skorzystam z innych kursów Practima.
Polecam kurs Content Creator, duża dawka wiedza, która przekazywana jest w bardzo jakościowy sposób :)
Ukończony kurs projektowania graficznego spełnił moje oczekiwania jako osoby stawiającej pierwsze kroki w tej dziedzinie. Szeroki zakres materiału poruszał różne aspekty oraz dziedziny branży graficznej. Zadania domowe były sprawdzane i komentowane przez prowadzących. Kończąc kurs mamy w swojej "teczce" komplet poprawionych zadań, którymi możemy rozpocząć portfolio.
Po kursie czuję również większą swobodę poruszania się w programach graficznych.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.