Kurs dla projektantów wnętrz przerósł całkowicie moje oczekiwania. Ogrom wiedzy od specjalistów z branży, super atmosfera, masa zajęć praktycznych, ale też sporo bardzo potrzebnej teorii. Jestem bardz... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Brałam udział w kursie Zawód grafika od podstaw, bardzo mi się podobało. Dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy. Szkoła Practima dbała o to, żeby każdy uczestnik był zadowolony i reagowała gdy coś... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO! Każdy wyjdzie z tego kursu z dobrą encyklopedią wiedzy i przygotowany na świat projektanta. Podejście Pani Natalii do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ukończyłam kurs projektowania wnętrz. Jestem bardzo zadowolona, prowadząca miła i zabawna, wspierająca i nie podcinająca skrzydeł. Rzetelna wiedza bardzo fajnie, obrazowo przekazana, materiały pdf i w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Szkoła online zawodów, w której praktyka kształtuje sukces. Oferujemy szkolenia, które rozwiną Twoje umiejętności i otworzą Ci drzwi do atrakcyjnych możliwości zawodowych. Innowacyjne podejście, realny rozwój, szansa na więsze zarobki – to wszystko czeka na Ciebie w Practimie.
ul. Długa 29, 00-238, Warszawa, Polonia
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Bardzo fajny i rozbudowany kurs. Nie tylko poznaje się programy takie jak Adobe Ilustrator czy Photoshop, ale też różne kwestie związane z pracą grafika komputerowego, z doborem kolorów do prac graficznych, z doborem fontów etc. Bardzo polecam każdemu kto chce dopiero zacząć swoją przygodę lub komuś kto już zna podstawy i chciałby dowiedzieć się więcej.

Risposta di Practima
Kurs oceniam bardzo pozytywnie. Już od pierwszego dnia czułam się zaopiekowana – wszystkie kwestie techniczne i organizacyjne zostały dopracowane z dużą starannością. Bardzo odpowiada mi forma kursu online, która daje elastyczność: można realizować materiał na bieżąco z grupą, otrzymując feedback do przesłanych zadań, lub – tak jak w moim przypadku – przerabiać lekcje we własnym tempie. Stały dostęp do materiałów sprawia, że nauka jest wygodna i bez presji czasu.
Wartość merytoryczna kursu jest na bardzo wysokim poziomie – łączy solidną dawkę teorii z praktyką, co sprawia, że wiedza jest nie tylko przystępna, ale i użyteczna. Prowadząca, Justyna, to osoba niezwykle kompetentna, cierpliwa i zaangażowana. Jej sposób przekazywania wiedzy jest swobodny, zrozumiały i pełen pasji – co czyni naukę jeszcze przyjemniejszą. Wielki plus dla Justyny!
Z czystym sumieniem polecam ten kurs każdemu, kto chce rozpocząć swoją przygodę z projektowaniem graficznym, jest gotowy do pracy własnej i szuka realnego wsparcia w całym procesie nauki.

Risposta di Practima
Kurs grafiki komputerowej bardzo kompleksowy, naprawdę otworzył szerokie pole manewru kreatywności jak i podstawowych umiejętności, aby dalej rozwijać się w kierunku graficznym. Jestem bardzo zadowolona z tego, jak przebiegał kurs, w jakim tempie oraz jakie kwestie zostały podczas niego poruszone. Z czystym sercem mogę go polecić każdej osobie, która chciałaby sięgnąć po dawkę czegoś nowego w życiu! :))

Risposta di Practima
Kurs SEO w Practimie to najlepiej wydane pieniądze jeśli chcesz mieć konkretną, uporządkowaną, pożyteczną wiedzę w temacie. W czasie kursu naprawdę uczyliśmy się wykorzystywania teorii w praktyce od razu. Prowadzący wie o SEO wszystko i jeszcze więcej. Nauka z nim jest przyjemnością. Dużo wiedzy technicznej przekazanej tak dostępnie, że bardziej się nie da. Myślę, że to najlepszy dostępny kurs SEO na rynku. Polecam bardzo. I świetny certyfikat, drobiazgowo opisujący zdobyte umiejętności.

Risposta di Practima
Świetnie prowadzony kurs. Jestem zadowolony, że zajecia bazowały na dużej liczbie praktycznych przykładów wziętych prosto z zawodu Analityka. Szczególnie spodobały mi się moduły z SQL'a i Python'a.
Na koniec kursu ciekawy projekt, który pozwolił wcielić w praktyce wszystko to co było na zajęciach. Projekt został przez Panią Moniką opisany bardzo szczegółowo z zaznaczaniem jego mocnych i słabszych stron. Byłem pod bardzo dużym wrażeniem feedbacku zawartego w nim.

Risposta di Practima
Kurs Social Media Manager, który ukończyłam, okazał się świetną inwestycją w mój rozwój. Pozwolił mi nie tylko uporządkować wiedzę, którą już miałam, ale też odkryć nowe podejście do wielu tematów związanych z social mediami. Łukasz, jako prowadzący, tworzył bardzo komfortową atmosferę do nauki – jasno tłumaczył zagadnienia i był zawsze gotowy odpowiedzieć na pytania. Zadania były ciekawe i motywujące do działania. Jeśli ktoś chce wejść w świat social mediów lub rozwinąć się w tej dziedzinie, zdecydowanie polecam ten kurs!

Risposta di Practima
Lekcje były bardzo fajne wiele się nauczyłem trochę brakowało mi indywidualnej pomocy dla początkujących ale jest wszystko w porządku
Kurs graphic design raczej zadowolił moje oczekiwania. Świetna prowadząca, luźne podejście do ucznia, to znaczy można porozmawiać "bez spiny", ale przy tym rzetelnie sprawdza prace domowe i daje feedback. Bardzo cenne były dla mnie jej wskazówki z perspektywy rekruterki. Mam poczucie, że po zadaniach mam dobrą znajomość programu i zasad projektowania konkretnych zleceń. Jedyne zastrzeżenia jakie mam, to że na kursie z Illustratora i Photoshopa było trochę mało Photoshopa i że, wbrew temu co kurs obiecuje, sam kurs wydaje mi się raczej słabą podstawą do rozpoczęcia pracy w zawodzie, bardziej dobrym startem rozwoju w tym kierunku.
Uczestniczyłam w kursie Projektowania Graficznego, było świetne!
Kurs jest bardzo praktyczny. Dużo się nauczyłam, szczególnie w Ilustratorze.
Estera- wykładowczyni była świetna.
Polecam!
Projektowanie graficzne od podstaw.
Dziękuję Practima ♥️
Kurs podstawy Adobe After Effetcs bardzo przystępnie podany ogrom wiedzy, właściwie zaraz po zakończeniu kursy stworzyłam swój animowany logotyp. Polecam!
Polecam z całego serca naukę w szkole "Practima". Zajęcia są bardzo wygodne, ponieważ odbywają się on-line. Pod czas zajęć osoby uczące się zdobywają dużo potrzebnej wiedzy w wybranej branży. Zajęcia są intensywne, trzeba było wykonywać zajęcia domowe co pomagało też w utrwaleniu wiedzy otrzymanej pod czas zajęć.
Practima to miejsce, które naprawdę pomaga rozwinąć zawodowe umiejętności. Kursy są ciekawe, a podejście praktyczne. Zdecydowanie polecam, jeśli chcesz zmienić zawód.

Risposta di Practima
Ukończyłam kurs Social Media Manager. Kurs uporządkował moją dotychczasową wiedzę na temat social mediów i rzucił nowe światło na niektóre obszary. Przejrzyście prowadzone zajęcia, prowadzący Kamil na bieżąco odpowiadał na pytania uczestników, proste ale jednocześnie angażujące zadania. Jeżeli ktoś chce działać w tym obszarze to polecam kurs z całego serca!

Risposta di Practima
Niezły kurs, sporo wiedzy na Social Media Manager. Duże grupy o bardzo zrożnicowanym poziomie kursantów, ale prowadzący Kamil Kiernozek - profeska

Risposta di Practima
Podobała mi się forma kursu i ciekawe informacje omawiane podczas niego.

Risposta di Practima
Doświadczony prowadzący i przejrzyście przekazana wiedza. Kamil mógłby popracować nad mową. Dobra podstawa do pracy w zawodzie.

Risposta di Practima
Czy jest tu ktoś kto ukończył kurs projektowania wnętrz i chciałby się podzielić doświadczeniami? Zastanawiam się nad wyborem tego kursu i chciałabym dowiedzieć się czy warto.🙂

Risposta di Practima
Do profesjonalizmu im bardzo daleko!!!
Kurs, który miał być profesjonalny, okazał się dużym rozczarowaniem. Ukończyłam go w połowie stycznia tego roku, jednak do dziś nie otrzymałam sprawdzonych pracy ani certyfikatu. Wielu kursantów próbowało kontaktować się z organizatorami – zarówno telefonicznie, jak i mailowo – ale nasze wiadomości są ignorowane - również na Discord. Cała organizacja pozostawia wiele do życzenia i sprawia wrażenie nieprofesjonalnej.
Prowadząca kurs, Justyna B., nie oceniała prac na bieżąco, przez co teraz zalega ich duża liczba, a kursanci pozostają bez jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Próby wyjaśnienia sytuacji spotykają się z brakiem reakcji – kontakt z organizatorami jest praktycznie niemożliwy.
Biorąc pod uwagę brak rzetelności i podejście, które sugeruje, że organizatorom zależy wyłącznie na zyskach, a nie na jakości kursu, zdecydowanie nie polecam tej firmy. Jeśli szukasz profesjonalnego kursu, warto rozejrzeć się za innymi opcjami.
Do dzis 06/02/2025 wielu kursantow nie ma ocenionych prac i brak odpowiedzi, albo jakichkolwiek informacji z strony organizujących.
Nie Polecam!

Risposta di Practima
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.