1. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato

Velkommen til Præsident Gulve vi fokusere på få, men nøje udvalgte kvalitetsprodukter. Vi tror på at forenkle købsprocessen og levere de absolut bedste gulv- og tæppeløsninger på markedet. I stedet for at vælge et produkt, der kun holder 3-5 år, kan du med vores kvalitetsprodukter få noget, der varer hele livet

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Virkelig god service

Sarah har virkelig hjulpet os i mål med et enormt flot sildebensgulv, og så fik vi også deres samarbejdspartner ud for at montere det. vi er virkelig glade for hele forløbet.

4 giugno 2026

Jeg har købt sildebensgulv gennem…

Jeg har købt sildebensgulv gennem Præsident Gulve, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Jeg oplevede god service og en professionel tilgang, hvor jeg følte mig godt vejledt.

Leveringen kom som aftalt, og gulvet var i rigtig fin stand ved modtagelse. Selve sildebensgulvet er virkelig flot og giver et eksklusivt udtryk i rummet. Kvaliteten virker høj, og det færdige resultat er jeg meget glad for.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil klart anbefale Præsident Gulve til andre.

2 maggio 2026

Jeg fik hurtigt en tilbagemelding

Jeg fik hurtigt en tilbagemelding, og rådgivningen var både professionel og oprigtig. Det, der virkelig skilte sig ud, var deres tilgang – i stedet for blot at præsentere deres egen løsning, pegede de først på en anden mulighed, som på sigt ville være mere fordelagtig.

Det er tydeligt, at de prioriterer kvalitet og kundens reelle behov frem for bare at gennemføre et salg. Hele forløbet føltes trygt, og jeg satte stor pris på de konkrete og velovervejede input til, hvordan projektet kunne gribes bedst an.

Kan klart anbefales 👍

13 marzo 2026

Gulv til en hver smag ⭐️

Vi fandt Præsident Gulve lidt tilfældigt, da vi stod midt i en større renovering og manglede nyt gulv.

Fra første kontakt blev vi mødt af en utrolig imødekommende medarbejder, som virkelig forstod vores behov og guidede os frem til præcis den løsning, vi var ude efter og så til en rigtig skarp pris ☺️

I dag har vi fået leveret og lagt 120 kvm gulv fra Præsident Gulve, og resultatet lever fuldt op til forventningerne.

Et firma vi helt klart kan anbefale!

1 marzo 2026

Bestilte fra min smartphone og fik…

Bestilte fra min smartphone og fik bekræftet en levering på 3-5 dage. Samme dag var bestillingen dog pakket og trackingnummer angivet. 2 dage efter lå gulvet på adressen. Se DET er service! Love it!

5 novembre 2024