Dettagli dell'azienda

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Scritti dall'azienda

Hos NordHealing tror vi på, at velvære ikke behøver være kompliceret. Små øjeblikke med ro, varme og komfort kan gøre en stor forskel i en travl hverdag. Vi har skabt NordHealing med fokus på enkle wellness-produkter, der kan bruges derhjemme, på kontoret eller når kroppen bare trænger til en pause. Vores mål er, at gøre det nemmere at skabe mere komfort i hverdagen – uden dyre behandlinger eller besværlige løsninger. NordHealing HeatBelt er udviklet til dig, der ønsker behagelig varme, blid vibration og støttende komfort samlet i ét fleksibelt bælte. Det er designet til at kunne bruges omkring lænd, mave eller ryg, når kroppen føles træt, spændt eller har brug for lidt ekstra ro. Vi arbejder ud fra en enkel idé: Din krop fortjener mere ro i hverdagen. Derfor kombinerer vi funktionelt design, brugervenlighed og nordisk enkelhed i produkter, der passer naturligt ind i din daglige rutine.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bruger mit HeatBelt hver dag

Jeg bruger mit HeatBelt hver dag, både efter træning, men også bare når jeg laver mad eller ser Netflix. Kan virkelig mærke forskel og løfter også tungere nu, selvom jeg selvf ikke ved om det er varmebæltets fortjeneste 😁
Stor anbefaling herfra i hvert fald!

24 maggio 2026

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre hvordan du bruger HeatBelt til forskellige gøremål, det er lige hvad vi drømmer om for vores kunder!
Herudover er vi ret sikre på at HeatBelt har spillet en lille rolle i træningssuccesen ;-)

Du er altid velkommen hos os igen!

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt efter en dag i haven

Jeg er ved at ordne haven og efter flere timer med det, plejer jeg at være helt stiv i lænden om aftenen. Jeg købte varmebæltet for et par uger siden siden, og det er blevet fast inventar efter alt fysisk arbejde jeg laver nu. Varmen er rigtig god, og bæltet er ekstremt nemt at tage på. Leveringen var hurtig, og kvaliteten lever helt op til forventningerne.
Kan klart anbefales!

3 giugno 2026

Kære Joachim,

Tusind tak for din anmeldelse.
Fremragende idé at bruge det efter havearbejde og fedt at høre at det spiller for dig!
Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Bruger varmebæltet hver dag!

Jeg er meget tilfreds med mit køb og alt gik snore lige. Hurtig levering og et solidt, brugervenligt produkt. Bruger det hver gang jeg arbejder hjemmefra og kan allerede mærke stor forskel fra før. Kæmpe anbefaling herfra!

25 maggio 2026

Kære Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre det har gjort en forskel. Du er altid velkommen igen! :-)

I en travl hverdag

I en travl hverdag med massere af træning samt fysisk arbejde - gavner den mig kæmpe!
Leveringen var hurtig:)
Klar anbefaling herfra

26 maggio 2026

Risposta di Nordhealing

Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe - og hurtigt.
Du er altid velkommen igen en anden gang :-)

Valutata 5 stelle su 5

Som tømrer er det her guld!

Jeg arbejder som tømrer og kan mærke stor forskel efter jeg har fået varmebæltet. Min ryg gør ikke ondt længere og jeg kan holde til mere på arbejdet. Stor anbefaling til andre tømrere herfra! 💪🏽🔥

26 maggio 2026

Kære Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse og for at belyse at det også virker for jer tømrere. Det er vi stolte af. Husk du altid er velkommen igen og altid kan skrive hvis du har spørgsmål om selv det mindste!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bruger det hver aften!

Jeg var skeptisk til at starte med da det ser ud til at være en ny webshop, men jeg brugte rabatkoden fra deres Instagram og prøvede lykken. Det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde! Nu bruger jeg det i sofaen hver aften foran fjerneren. VARM anbefaling herfra! 🔥

22 maggio 2026

Kære Mads,

Tusind tak for din varme anmeldelse.
Vi er nye i branchen, men træder ind med masser af erfaring, så skulle du have flere spørgsmål, så siger du endelig bare til. Hos os er du altid velkommen!

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice!

Jeg var så glad for mit varmebælte at jeg besluttede mig for at købe ét til min mor også, som har døjet med sin lænd i år. Jeg spurgte om jeg kunne få rabat på mit 2. køb og de lavede straks en personlig rabatkode 🫶🏽
God kvalitet, god service, vi vender tilbage når der kommer nye produkter! TAK 🙏🏽

23 maggio 2026

Kære Emilie,

Tusind tak, det var vores fornøjelse at kunne hjælpe både du og din mor. I er altid velkomne hos os igen - og det gælder også resten af familien! ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Genialt efter træning og under madlavning!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Nordhealing. Lige fra kundeservice (havde et par spørgsmål som lynhurtigt blev besvaret i deres chatfunktion), til den hurtige levering, til selve produktet som jeg nu bruger hver dag! Især efter mine træninger.

Kæmpe anbefaling herfra!

Pro tip: Det er genialt at have på under madlavning 🤓

21 maggio 2026

Kære Lea,

Tusind tak for din anmeldelse.
Super fedt at du har fundet ud af, at være kreativ ift. brugen af bæltet. Vi synes også det er genialt at have på under madlavningen. Det er som om maden smager bedre når man kan spise helt afslappet. ;-)

Du er altid velkommen til at handle hos os igen!

Valutata 5 stelle su 5

Meget meget god oplevelse med…

Meget meget god oplevelse med varmebæltet fra NordHealing. Jeg døjer med en diskusprolaps, som har generet mig i mange år. Efter at have brugt bæltet i noget tid, kan jeg mærke klar forkel - jeg bruger det hver aften nu. 10/10!

24 maggio 2026

Kære FH,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er henrykte over, at vi har kunne gøre en forskel for dig og din ryg. Du er altid velkommen til at handle hos os igen. :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più