POWER.se - Växjö Recensioni

TrustScore 4 su 5

Marketenterivägen 6, 352 36 Växjö, Kronobergs län, SE

Valutata 3 stelle su 5

Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Växjö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14.851 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Service

God service även om experten inte fanns på plats

8 maggio 2026

Hej Peter,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Det är väldigt fint att höra att du fick god service på plats. Vi uppskattar också att du delar den nyansen, även när rätt expert inte var där just då.

Varmt tack för feedbacken.

Väldigt otrevliga personal

Väldigt otrevliga personal. Känns att lätt kan man bli lurad om man inte har bra koll över varorna.

3 maggio 2026

Tjena Morteza!

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det är såklart tråkigt att du gick därifrån med den känslan, för vi vill ju att det ska kännas både tryggt och trevligt att handla hos oss. Vi försöker alltid skapa en hjälpsam och schysst upplevelse, oavsett om man kan allt om produkterna eller bara vill ha lite vägledning på vägen. Vi tar med oss det här framåt och uppskattar att du delar med dig!

Varmt välkommen åter,
Saga på POWER!⚡

Jag har fortfarande inte fått min vara

Jag har fortfarande inte fått min vara

30 aprile 2026

Hej Andreas,

Beklagar förseningen. Kolla status på MyPOWER eller skicka ordernummer till kundservice@power.se så spårar vi paketet direkt.

Tack för att du tog dig tiden att skriva!

Trevlig butik

Trevlig butik, snabb respons med service och information om produkten man är intresserad av.

4 maggio 2026

Hej Conny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt och att servicen och informationen kändes snabb och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Jag jätte nöjd

Jag rekommenderar

1 maggio 2026

Hej Bassam,

Tack för de fina orden och rekommendationen.

Det är väldigt roligt att höra att du är jättenöjd.

Otrevlig personal

Otrevlig personal. Fel reklam. ( det jag köpte som stod på nätet att det var en demo produkt. Så va inte fallet). Och tillbehören följde inte med. Så jag försökte hitta tillbehör på nätet med 0 resultatet. Måste lämna tillbaka produkten.
Tack

3 maggio 2026

Hej Djoskun,

Tack för feedbacken. Otrevlig bemötande, produkt som inte var demo som på nätet och inga tillbehör är inte okej, vi förstår beslutet att returnera.

Ta med kvittot till butiken så kommer de hjälpa dig hitta en lösning på detta.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande!

26 aprile 2026

Hej Pär,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

Hej Jan,

Tack för din feedback. Det är tråkigt att personalen kändes ointresserad, vi vill ju vara engagerade och hjälpa till direkt med frågor och råd.

Vi tar detta på allvar och påminner teamet om kundfokus. Tack för att du säger till!

Daniel bäst

Daniel bäst

21 aprile 2026

Hej Ayad,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Växjö var så bra.

Bra rakt igenom

Bra utbud och bra personal

26 aprile 2026

Hej Jonas,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att både utbudet och upplevelsen i varuhuset levde upp till förväntningarna.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 3 stelle su 5

Okej!

Priset på varan var okej..
Kundvänligheten kunde varit bättre.
Som att jag kunde lämna in min gammla tv, vid köp av nu ..

28 aprile 2026

Bra bemötande

Bra bemötande

24 aprile 2026

Hej Jimmy,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Grym service..

Grym service..

15 aprile 2026

Hej Danijela,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att servicen i Växjö gav ett så bra intryck.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Ronja kunnig och trevlig säljare

Ronja kunnig och trevlig säljare

22 aprile 2026

Hej Marianne,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp i Växjö och att upplevelsen var så positiv.

Jätte bra lokal och personal

Jätte bra lokal och personal

19 aprile 2026

Hej Kund,

Tack för de fina orden om butiken och upplevelsen.

Det är väldigt roligt att höra att både lokalen och bemötandet uppskattades.

Mycket trevlig personal,snabbt,bra…

Mycket trevlig personal,snabbt,bra produkter till bra priser!

21 aprile 2026

Hej Ritva,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var trevlig, snabb och prisvärd. Sådan feedback uppskattas mycket.

Underbar säljare

Underbar säljare. Lugn, informativ och lyhörd! Bästa betyg!!!

20 aprile 2026

Hej Ulla,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var lugn, informativ och lyhörd. Extra kul att ni ger högsta betyg.

Tålmodig personal…

Vi kom med ett digitalt presentkort och ville beställa en produkt som inte fanns i aktuell butik. Artikeln skulle sedan skickas hem. Det digitala presentkortet var kunde inte nyttjas av oss på hemsidan därför fick vi passa på när vi var i en stad med powerbutik. Det var lika krångligt för personalen men de löste det med leende trots att kön växte. Tack!

19 aprile 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp i butiken och att allt löste sig trots att det var lite omständligt. Extra kul att bemötandet uppskattades även när det var mycket att göra.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più