POWER.se - Växjö Recensioni

TrustScore 4 su 5

Marketenterivägen 6, 352 36 Växjö, Kronobergs län, SE

Valutata 5 stelle su 5

Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Växjö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

16.232 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Lucian,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att ni fick så trevlig hjälp i Växjö och hade en riktigt bra upplevelse hos oss.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er.

Bra service

Bra service

19 luglio 2026

Hej Mari,

Tack för ditt fina omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen och att upplevelsen i Växjö var bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 1 stelle su 5

Kommer aldrig handla hos er mer

Kommer aldrig handla hos er mer. Dålig kundservice otrevlig personal

20 luglio 2026

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig.

Det är tråkigt att läsa att du upplevde dålig kundservice och ett otrevligt bemötande i Växjö. Det är inte den upplevelse vi vill att man ska få hos oss. 😊

Din feedback har tagits vidare internt så att både service och bemötande i butiken kan följas upp närmare. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att berätta detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att bli bättre framöver. 🤗

Valutata 4 stelle su 5

Trevligt och sakligt bemötande.

Trevligt och sakligt bemötande.
Trevligt även i kassan.

22 luglio 2026

Hej Karl,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och sakligt bemötande, både i rådgivningen och i kassan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av Växjö⚡

Valutata 2 stelle su 5

Bluff .PowerPoint Växsjö lovade 2% vid…

Bluff .PowerPoint Växsjö lovade 2% vid nästa köp när jag gick med som medlem vid nästa köp sa dom vid nästa köp får du 2%.
Rena bluffen.
Jörgen

Hej Jörgen,

Tack för att du delar detta. Det är verkligen inte en bra upplevelse när du får information i butik om 2 % vid nästa köp och det sedan inte blir så. Vi förstår att det känns vilseledande och frustrerande. 😊💬

Vi har nu fört din återkoppling vidare till POWER Växjö så att de kan gå igenom hur informationen om medlemsförmånen har kommunicerats i butiken och se över rutinerna kring detta. 🤗

Din feedback är viktig och hjälper oss att förbättra både informationen i butik och upplevelsen framåt. ✨

Valutata 4 stelle su 5

Fick bra hjälp när vi skulle köpa ny tv.

Fick bra hjälp när vi skulle köpa ny tv.

15 luglio 2026

Hej Stefan,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att ni fick bra hjälp vid köpet av er nya TV.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att lämna ett omdöme, och hoppas att ni blir riktigt nöjda med er nya produkt.

Ointresserad personal

Jag har inget emot produkten, den är kanon. Men den mesta personalen där verkar så otroligt ointresserad av att träffa kunder? Det är särskilt en kille med skägg som dessutom alltid avbryter när man pratar, lägger sig i vad kollegan säger eller bryter in TROTS ATT HAN STÅR MED EGEN KUND? Hänt varje gång jag varit där. Väldigt lite servicemind på de unga killarna.

Hej Johanna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att höra att du är nöjd med produkten, men bemötandet du beskriver låter inte bra och det ska självklart kännas välkomnande att besöka butiken.

Vi uppskattar att du tar dig tid att lyfta detta, eftersom sådan feedback är viktig för att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Valutata 4 stelle su 5

Fick hjälp av pigg säljare

Fick hjälp av pigg säljare, som kollade våra mobilabonemang, för att kunna ge rabatt.

Hej Ulf,

Tack för att du delar med dig! Vad roligt att höra att du fick hjälp av en pigg säljare och att besöket blev så pass bra.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter den personliga hjälpen kring mobilabonnemang. Det betyder mycket att höra.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick hjälp med en gång av 1 trevlig…

Jag fick hjälp med en gång av 1 trevlig tjej som frågade om jag behövde hjälp..Och det behövde jag, för jag hade lite bråttom.. Bra att det fanns papper att slå in paket 👍

10 luglio 2026

Hej Birgitta,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp i butiken när du hade bråttom, och att det även fanns papper för att slå in paketet.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Växjö.

Otrevlig personal

Personalen var inte varken särskilt hjälpsam eller trevlig.

Hej Sara,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att besöket i Växjö inte kändes särskilt hjälpsamt eller trevligt. Vi uppskattar att du tar dig tid att lämna feedback, eftersom den är viktig för att förbättra upplevelsen i butik.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, snabb hjälp, informativ hjälp 👍🏼

10 luglio 2026

Hej Dick,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande, snabb hjälp och tydlig information. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Alf-Magnus,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och snabb service i Växjö. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bokade på nätet

Bokade på nätet, lagersaldot stämde - och jag fick både mail och sms att varan var färdig för avhämtning. Däremot visste personalen ingenting när jag skulle hämta varan, så de fick leta och fråga runt en lång stund innan den hittades. Men jättenöjd med den trådlösa routern - toppen!

8 luglio 2026

Hej Henrik,

Tack för att du delar med dig. Vad roligt att höra att bokningen fungerade smidigt och att du är så nöjd med den trådlösa routern.

Det är samtidigt tråkigt att upphämtningen inte gick lika smidigt och att det tog tid innan varan hittades. Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det som fungerade bra och det som kunde varit bättre.

Byte

Det hade blivit tokigt och trots att man egentligen inte skulle få byta, så löste personalen allt på ett mycket bra sätt. Jag är mycket nöjd.

9 luglio 2026

Hej Camilla,

Tack för de fina orden! Det är verkligen glädjande att höra att allt löste sig på ett så bra sätt och att du är mycket nöjd med hjälpen i Växjö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Det var ett trygt o fint angaskkemang…

Det var ett trygt o fint angaskkemang så proffsigt duktig kommer alltid kolla med honom O omtänksam om hur jag skulle få en bättre ekonomi med telefonen.
Tusen tack super nöjd mvh Britt-Marie Denborg

Hej Britt-Marie,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett tryggt, omtänksamt och professionellt bemötande i Växjö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att höra att hjälpen kändes både engagerad och värdefull.

Varmt tack för ditt omdöme.

Bra bemötande

7 luglio 2026

Hej Stefan,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du fick ett bra bemötande i Växjö, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Beställde ett par hörlurar med…

Beställde ett par hörlurar med click&collect. Fick mitt sms om att varan var redo att hämtas, men varan var ej "plockad" av den anställde. Fick vänta 10 minuter på plats. Annars rätt så trevlig personal.

3 luglio 2026

Hej Genti,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är förståeligt att det känns frustrerande att få besked om att din beställning är klar för upphämtning och sedan ändå behöva vänta på plats. 😊

Det är samtidigt fint att höra att personalen upplevdes som trevlig, även om själva utlämningen inte fungerade som den borde. Vi tar detta vidare internt och ser över rutinerna kring click & collect och plock inför upphämtning, så att informationen stämmer bättre framöver. 💬

Tack för ärlig återkoppling, den hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas få möjlighet att ge en smidigare upplevelse nästa gång. 🤗

Valutata 1 stelle su 5

Otrevlig personal

Otrevlig personal. Långa väntetider

Hej Simon,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att du möttes av otrevligt bemötande och långa väntetider i Växjö, eftersom det inte är den service vi vill ge. 😊

Din feedback har redan förts vidare till varuhuset så att de kan se närmare på både bemötandet och väntetiderna i butiken. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att uppmärksamma detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att förbättra upplevelsen framöver. 🤗

Bra service och kunnig personal

Bra service och kunnig personal

Hej Tina,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och hjälp av kunnig personal i Växjö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Mycket trevlig säljare.

Det var en mycket trevlig och tillmötesgående säljare. Vi fick svar på våra frågor och han rådfrågade även annan säljare för att vi skulle få korrekt svar. Vi tyckte det var lite dålig service att det var en extra ganska hög kostnad för att ändra vilket håll dörrarna på kyl/frys skulle öppnas.

5 luglio 2026

Hej Anita,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett trevligt bemötande och tydliga svar i butiken, och att säljarna tog sig tid att säkerställa att informationen blev korrekt.

Vi tar också med oss din synpunkt om kostnaden för att ändra dörrhängningen på kyl och frys.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Växjö⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più