POWER.se - Växjö Recensioni

TrustScore 4 su 5

Marketenterivägen 6, 352 36 Växjö, Kronobergs län, SE

Valutata 3 stelle su 5

Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Växjö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14.868 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Försäljare

För mkt fokus på merförsäljning.

20 febbraio 2026

Hej Johan!

Tack ska du ha för att du berättar hur du upplevde ditt besök hos oss.
Vår tanke är alltid att ge förslag som kan skapa extra värde och göra vardagen enklare. Ibland kan det dock bli mer än vad som känns lagom, och då är det viktigt för oss att fånga upp det. Balansen mellan att inspirera och att ge utrymme är något vi ständigt jobbar med.

Vi uppskattar att du lyfter detta och hoppas att ditt nästa besök ska kännas precis så avslappnat och hjälpsamt som det är tänkt.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Snabb hjälp.

Snabb hjälp.
Kunnig personal.

17 febbraio 2026

Hej Bengt,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick snabb hjälp och att vår personal kunde hjälpa dig på ett kunnigt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är verkligen uppmuntrande att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera excellent service. Vi hoppas att du kommer att vara nöjd med ditt köp och att vi får se dig igen snart!

Mycket bra hjälp

Mycket bra hjälp

15 febbraio 2026

Hej Tony,

Vad roligt att höra att du fick mycket bra hjälp! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Trevlig personal

Trevlig personal. Tyvärr en otroligt tråkig butik att vistas i.

11 febbraio 2026

Hej Martin,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du upplevde vår personal som trevlig. Vi värdesätter verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar om din upplevelse i Växjö. Din feedback hjälper oss att fortsätta förbättra våra varuhus.

Bra hjälp med bästa lösningen för mig

Bra hjälp med bästa lösningen för mig

16 febbraio 2026

Hej Peter,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra hjälp och att vi kunde hitta den bästa lösningen för dig. Det är precis sådan service vi strävar efter att leverera till alla våra kunder.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss. Sådana kommentarer motiverar vårt team att fortsätta ge den bästa möjliga servicen.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig kille som hjälpte mig hitta…

Trevlig kille som hjälpte mig hitta rätt produkt

11 febbraio 2026

Hej Jan-Åke,

Vad kul att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare kunde hjälpa dig hitta rätt produkt. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge dig den bästa servicen.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Hej eddy,

Tack så mycket för din positiva recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde ett trevligt och proffsigt bemötande i vår butik i Växjö. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt stöd betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera utmärkt service.

Valutata 5 stelle su 5

Alltid bra service och trevlig personal…

Alltid bra service och trevlig personal
Så många ++++++++++

8 febbraio 2026

Hej Kenneth,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du alltid upplever bra service och att vår personal är trevlig. Vi är stolta över vårt team i Växjö som verkligen bryr sig om att ge dig den bästa upplevelsen. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den höga servicenivå du förtjänar.

Valutata 5 stelle su 5

Power i Växjö levererar service på en…

Power i Växjö levererar service på en mycket hög nivå. Personalen mycket service minded . Dom sätter kunden i fokus, fördröjer sin egna lunch för att hjälpa kunden. Bara lovord att säga.
Fredrik

10 febbraio 2026

Hej Fredrik,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att vårt team i Växjö levererade service på så hög nivå. Att personalen prioriterar kundernas behov och går den extra milen visar verkligen vad POWER står för. Vi är stolta över att ha sådana dedikerade medarbetare som sätter kunden i fokus.

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Personalen som ta hand om min köp var…

Personalen som ta hand om min köp var trevligt o hjälpsamt jag var super nöjd

8 febbraio 2026

Hej Edith,

Vad roligt att höra att du var så nöjd med servicen i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att personalen var trevlig och hjälpsam under ditt besök. Vi är stolta över vårt team och det är fantastiskt att de kunde ge dig en så bra upplevelse.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss!

Hej Sven,

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss att höra att du fick bra hjälp och att du tyckte priset var rimligt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och bra värde för pengarna.

TV fungerade inte.

1 febbraio 2026

Hejsan Manfred!

Tack ska du ha för att du tog dig tid att skriva!
Vi tycker det är tråkigt att Tvn inte fungerade som den skulle när du kom hem. Samtidigt känns det bra att vi har kunnat ta emot dig i butiken och ordna med återlämningen så att situationen blev löst på ett smidigt sätt. Vi vill alltid att upplevelsen ska vara trygg och enkel även när tekniken inte samarbetar.

Skulle det dyka upp några nya funderingar eller bara ett gott råd är vi alltid redo att hjälpa till igen. Det är viktigt för oss att du känner dig välkommen varje gång du hör av dig. Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Personalen otrevlig

Personalen otrevlig, särskilt i kassan. Kundbemötandet är inte på en nivå som man förväntar sig. Många kunder har slutat handla här på grund av detta.
Det vore viktigt att arbeta mer med kundfokus och service, eftersom bemötandet påverkar butikens rykte och kundernas vilja att komma tillbaka.

4 febbraio 2026

Hej Amal,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi förstår att det är frustrerande när kundbemötandet inte håller den nivå man förväntar sig. Vi beklagar verkligen att din upplevelse i kassan inte var positiv.

Vi tar din feedback vidare i vårt interna arbete och ser över rutiner och utbildning för personalen, så att framtida kunder möts med bättre service och ett starkare kundfokus. Din synpunkt är värdefull för oss och hjälper oss att utvecklas.

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Snabbaste returnering av vara jag…

Snabbaste returnering av vara jag upplevt. Oerhört trevlig och tillmötesgående personal.

Hej Pernilla,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med din retur! Det är fantastiskt att vår personal i Växjö kunde hjälpa dig så snabbt och professionellt. Vi strävar alltid efter att göra returprocessen så smidig som möjligt för våra kunder, och det är verkligen glädjande att veta att vi lyckades överträffa dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss!

Valutata 1 stelle su 5

Ljuger om att varor finns att hämta.

Det var nog det sämsta jag varit med om. Behövde snabbt ny kyl och frys. Fanns i lager i butiken. Valde click and collect. Fick sms att varorna fanns att hämta. Fixar släp och åker dit. Killen där är borta länge och kommer sedan o säger att de inte finns. Hur i hela friden jobbar ni på Power???? Ni har ju till och med skickat sms att varorna finns att hämta. Löstes med att killen fick ut o leta en lång stund igen och hittade ersättning till det vi beställt. Allt drog ut på tiden och det blev bara kaos och irritation. Skärpning!

Hejsan,

Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse.
Vår tanke med click and collect är ju att det ska kännas smidigt och tryggt, och här verkar vi inte ha nått upp till den känslan. Samtidigt är vi glada att det till slut gick att hitta en ersättning så att du inte behövde åka hem tomhänt. Vi tar med oss allt du beskriver om informationen i sms och väntetiden i butiken, för sådant ska fungera bättre än så här. Tack för att du säger till!

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Trevlig personal

Vi fick snabb och proffsig hjälp

30 gennaio 2026

Hej Gun,

Vad kul att höra att ni fick snabb och professionell hjälp från vår personal i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att ni hade en så positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att ni tog er tid att dela era positiva intryck med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och väldigt trevliga och…

Bra bemötande och väldigt trevliga och hjälpsamma

30 gennaio 2026

Hej Meja,

Vad roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att våra medarbetare var trevliga och hjälpsamma! Det värmer verkligen vårt hjärta att veta att du hade en positiv upplevelse hos oss i Växjö. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

När jag väl fick hjälp

När jag väl fick hjälp, var det bra.

Hej Marianne,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick bra hjälp när du väl kom i kontakt med oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och det är uppmuntrande att veta att vi lyckades hjälpa dig på ett bra sätt.

Tack igen för ditt förtroende för POWER!

Hej Susanne,

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt och bra bemötande! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Växjö kunde ge dig en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più