POWER.se - Uppsala Recensioni

2098
TrustScore 4.5 su 5

Bolandsgatan 16, 753 23 Uppsala, Boländerna, SE

Valutata 4 stelle su 5

Personalen i butiken var mycket kompetent och trevliga. Det som förtar lite av den positiva upplevelsen var att kylskåpet var skadat. Transportbolaget hade registrerat att varan var skadad v... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bemaning hade svårt med kontant betalning/beräkning. Annars var de kunniga och trevliga. Tog tid tills man fick hjälp. Samma mobil på comviq kostar 10 tusen mindre med airpods och abonemang, bra dat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min gamla mor behövde ny mobiltelefon. Jag fick direkt hjälp av en kunnig och trevlig personal. Han försökte inte pracka på mig som kund något onödigt flashit utan gav precis vad jag beskrev att mamm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick snabb hjälp av trevlig personal som uppmärksammade oss och såg att vi behövde hjälp. Köpte en sportklocka till ungefär halva priset och den fanns både för visning och på lager.

1. Azienda di elettronica

• Bolandsgatan 16, 753 23, Uppsala, Boländerna, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Uppsala

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

Bra bemötande men dyrt leverans

Bra bemötande men dyrt leverans

27 aprile 2026

Hej Shahriar,

Tack för omdömet. Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var bra.

Samtidigt tar vi med oss synpunkten om leveranskostnaden.

Valutata 1 stelle su 5

Fick ej den utlovade bonusen per krona…

Fick ej den utlovade bonusen per krona man handlat för

Risposta di POWER.se - Uppsala

Vi beklagar om det uppstått en förvirring kring bonusen. Den fungerar så att man får 2 procent av det man handlar för och i ditt fall ser det ut som att det stämmer korrekt utifrån köpesumman. Vi förstår att det kan kännas lite otydligt ibland när man förväntar sig något annat.

Om något fortfarande känns oklart finns det bra information att läsa mer om via länken https://www.power.se/kundservice/mypower/. Där kan man se exakt hur upplägget fungerar. Vi hoppas du får god användning av din bonus framöver!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Hej Gunilla,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet och hoppas att vi får hjälpa till igen.

Bra service

Bra service

Hej Sanna,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen uppskattades.

Valutata 2 stelle su 5

Väldigt rörigt med era erbjudanden och…

Väldigt rörigt med era erbjudanden och lagersaldon.
Vi såg ut 2 modeller vi tyckte passade oss på er hemsida. Chattade lite om dem.
Sedan i butiken kände säljaren inte till inbyteskampanjen trots att skyltar fanns i butiken.
Han rekommenderade helt andra två.
När vi väl var överens fanns inte de heller i lager som han ville sälja. Vi fick börja om.
När vi till sist hittade 2 rätt tvn så var den ena kalibrerad o den andra reserverad av annan kund.
Fick lite rabatt på kalibreringen men det blev ju ändå merkostnad.
Fick en rullbräda men ingen erbjöds sig hjälpa till ut till bilen fast jag var ensam med 2 stora tvn.

29 aprile 2026

Risposta di POWER.se - Uppsala

Tack för att du lämnat ett omdöme! Vi hör att besöket upplevdes som rörigt med flera ändringar längs vägen kring både val av produkter och tillgänglighet. Det är inte så vi vill att köpupplevelsen ska kännas. Vi förstår att det kan bli förvirrande när rekommendationer och lagerstatus inte riktigt matchar i stunden.

Vi arbetar löpande med att förbättra både kampanjinformation och lagersaldo så att det ska bli enklare att handla utan överraskningar. Hoppas allt fungerar bra hemma och att ni är nöjda med era nya tv.

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Mkt trevlig tjej i personalen som…

Mkt trevlig tjej i personalen som hjälpte oss väldigt bra.
Hämtade till och med en kundvagn till oss, när vi väl bestämt oss att köpa 2 produkter
Mkt bra service

Hej Jari,

Tack för de fina orden om upplevelsen i varuhuset.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick så bra hjälp och service hela vägen, extra uppskattat när det lilla extra också gör skillnad.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

3 razy korzystalismy ze sklepu POWER i…

3 razy korzystalismy ze sklepu POWER i jest swietny

27 aprile 2026

Cześć Eliza,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen har varit så bra flera gånger.

Vi uppskattar att ni har valt POWER igen och hoppas att vi får hjälpa till även nästa gång.

It was 1st time for me

It was 1st time for me. Bad experiance faced. Very sad... helper was very rude to help me. He was sure that doesn't matter that i can buy or not due to cheap price. Very careless responce and very rude behavior. Sorry to write, but i felt very bad.

Hi Sunitha,

Thank you for sharing your first visit with us. We're deeply sorry the staff was rude and careless, especially making you feel your purchase didn't matter. That's never acceptable.

Your feedback helps us improve service for everyone. We hope to welcome you back with better treatment.

Best regards,
Felix at POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Allt gick så smidigt från beställning…

Allt gick så smidigt från beställning till hämtning i affären. Fint bemötande både på nätet och personligt möte i butiken.
Mycket nöjd kund!!

23 aprile 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att allt gick smidigt från beställning till upphämtning och att upplevelsen var så bra hela vägen.

Extra kul att både den digitala delen och besöket i varuhuset levde upp till förväntningarna.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

En jättetrevlig försäljare som man lätt…

En jättetrevlig försäljare som man lätt fick förtroende för honom, Simon.

23 aprile 2026

Hej Nasser,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen kändes trygg och trevlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Personalen servicen

Personalen servicen

22 aprile 2026

Hej Anders,

Tack för de fina orden om servicen i Uppsala.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen med personalen var så bra.

Valutata 1 stelle su 5

Ingen leverans av näthandel Butik…

Ingen leverans av näthandel Butik fungerar

19 aprile 2026

Hejsan Thomas,

Tack ska du ha för din feedback!
Det gläder oss att du hade en positiv upplevelse av butiken, det är alltid härligt att höra. Vi förstår samtidigt att det blir en kontrast när leveransen från oss inte lever upp till samma nivå. Det är viktiga delar som ska fungera tillsammans och din feedback är värdefull för oss framåt.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Det var snabbt och bra

Det var bra behandling och smidig

16 aprile 2026

Hej Ruba,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att det gick snabbt och smidigt, och att upplevelsen var bra.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Valutata 4 stelle su 5

Killen som betjänade mig var trevlig…

Killen som betjänade mig var trevlig och informerad om produkten på ett bra sätt.

19 aprile 2026

Hej Wolfgang,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och kunnig hjälp i varuhuset. Sådant uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

En mycket trevlig ,artig och hjälpsam…

En mycket trevlig ,artig och hjälpsam försäljare.

6 aprile 2026

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt, artigt och hjälpsamt. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent och hjälpsam personal i…

Kompetent och hjälpsam personal i butiken.

17 aprile 2026

Hej BE,

Tack för de fina orden om upplevelsen i butiken.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som kompetent och hjälpsamt.

Trevlig o bra personal

Trevlig o bra personal
Kunniga

16 aprile 2026

Hej Pia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen i butiken uppskattades.

Vi blir extra glada när bemötandet och kunskapen lyfts fram. All the best, Erik at POWER! ⚡

Bra bemötande

Trevlig personal

15 aprile 2026

Hej Imad,

Tack för de fina orden om butiken i Uppsala.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var bra och att personalen gav ett trevligt intryck.

Bra bemötande

Bra bemötande, professionella personal.
Mycket nöjd med allt.

15 aprile 2026

Hej Abubakr,

Tack för de fina orden.

Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd och uppskattade det professionella bemötandet i varuhuset.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più