L'azienda ha risposto
Var första gången vi köpte och besökte Power i Uppsala. All cred till den kvinna som hjälpte oss köpa kyl-och frys. Extremt duktig och trevlig och inte jobbigt säljig som det brukar vara i vissa kedjo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mycket bra bemötande och hjälpsamma. Transport hjälpen kämpade i trappen med ett nytt och ett gammalt skåp. Men klarade det bra. Det enda oklara var kravet på vattenlarm och ny vatten balja under mask... Leggi di più
Bolandsgatan 16, 753 23, Uppsala, Boländerna, Svezia
Det var skratteretande, handlar på Power bara när det är oundvikligt.

Risposta di POWER.se - Uppsala
Vi varit på butiken personal varit otrevlig vi inte blivit nöjda

Risposta di POWER.se - Uppsala
Mycket tillmötesgående och hjälpsam butikspersonal.

Risposta di POWER.se - Uppsala
Kunnig och trevlig butikssäljare som guidade mig till lämplig produkt

Risposta di POWER.se - Uppsala
Hon som hjälpte mig var väldig duktig och hjälpsam. Jag känner mig supernöjd verkligen,

Risposta di POWER.se - Uppsala
Fantastiskt, butik personalen var både trevlig o hjälpsam och vi avslutade med ett leende och skakade hand

Risposta di POWER.se - Uppsala
Killen som hjälpte oss ut till bilen var fantastisk. Besviken dock på att ingen uppmärksammade oss på att regulator till gasolen inte ingick, för då hade vi kunnat köpa det samtidigt. Sen stod det i SMS att pizzaugnen skulle finnas i kassan eftersom vi hade reserverat den. Det stämde inte utan personalen fick fick gå och leta och det blev väntetid. Hela upplevelsen räddades dock upp av killen som hjälpte oss till bilen med ugnen. Han var så trevlig och hjälpsam

Risposta di POWER.se - Uppsala
Säljaren såg mig direkt när jag kom in i affären. Mycket service vänlig och löste mitt problem genast. Blev även erbjuden en bättre vara än jag tänkt mig till samma pris som var nedsatt. Så var mycket nöjd efter besöket.

Risposta di POWER.se - Uppsala
Jag skulle ha en brödrost och det fanns flera olika sådana i Powers sortiment av grejor till salu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Risposta di POWER.se - Uppsala
Jag gjorde en online-beställning och ringde först till kundtjänst och pratade med en mkt tillmötesgående tjej som berättade att där fanns massor av klockor att prova i butik innan jag bestämde mig om jag ville ha den jag klickat hem och skulle hämta. Väl i butiken så fanns det bara andra storlekar att titta på vilket inte hjälpte mig jättemycket. Jag blev ganska tjurig och tyckte synd om killen som jobbade där. Dock lyckades han vända mitt humör när han gick till backoffice och hämtade en retur med samma storlek jag beställt.
Hade åkt hela vägen från Norrtälje till Uppsala och därför blev jag uppgiven. Men behöll klockan och fick även en 500-ing i rabatt vid inlämning för min gamla så slutet gott allting gott!

Risposta di POWER.se - Uppsala
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.