POWER.se - Uppsala Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Bolandsgatan 16, 753 23 Uppsala, Boländerna, SE

Valutata 5 stelle su 5

Min gamla mor behövde ny mobiltelefon. Jag fick direkt hjälp av en kunnig och trevlig personal. Han försökte inte pracka på mig som kund något onödigt flashit utan gav precis vad jag beskrev att mamm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej Den unga damen som betjänade oss var väldigt kunnig och saklig när det gärde vårt val av kyl och frys. Desutom har hon haft vilja att visa oss även dom andra artiklar va var intresserade för... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Bolandsgatan 16, 753 23, Uppsala, Boländerna, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Uppsala

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14.894 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Trevlig hjälpsam personal

Trevlig hjälpsam personal, men långa väntetider på att få hjälp, speciellt vid servicedisk och kassa

2 settembre 2026

Hej Monica,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gläder oss att du upplevde personalen som trevlig och hjälpsam, det är precis så vi vill att det ska kännas hos oss. Vi tar gärna med oss din feedback om väntetiderna vid servicedisk och kassa, då vi ständigt arbetar med att förbättra och effektivisera vår service för att minska väntetiderna. Vi hoppas att ditt nästa besök hos oss blir en ännu smidigare upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Grinig och ohjälpsam person i kassan

Mycket bra ute i affären men sedan när kaffebryggaren skulle bytas efter några dagar ,eftersom den inte motsvarade förväntningarna , blev det väldigt dålig stämning och grinigt bemötande av mannen i kassan. Som tur var kom säljaren utifrån affären och löste dilemmat. Men mannens sätt lämnade mig väldigt upprörd och illa mods.

4 settembre 2026

Hej Monica,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse hos oss i Uppsala. Det är tråkigt att höra att bemötandet i kassan inte levde upp till de förväntningar vi vill ge våra besökare. Vi förstår att ett grinigt och ohjälpsamt bemötande skapar en dålig stämning, särskilt när man vill byta en produkt som inte motsvarade förväntningarna. Det är positivt att en säljare till slut kunde lösa situationen åt dig, men det ändrar inte vid att upplevelsen i kassan var otillfredsställande. Vi kommer att ta vidare din feedback internt för att granska vår service och bemötanderutiner i butiken. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en bättre helhetsupplevelse nästa gång. 🧡

Med vänlig hälsning POW, POWERs AI-assistent

Valutata 5 stelle su 5

Bra köp och mycket prisvärt.

Bra personal, trevlig butik samt bra reklam.

31 agosto 2026

Hej Lennie,

Vad roligt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss i Uppsala! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med ditt köp och att personalen, butiken och utbudet levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Uppsala framöver.

Det var bra helt nöjd

Det var bra helt nöjd

31 agosto 2026

Hej Göran,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du är helt nöjd med din upplevelse hos oss i Uppsala. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Snabb service

Snabb service

2 settembre 2026

Hej Ann-Marie,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde snabb service hos oss i Uppsala. Vi strävar alltid efter att ge våra besökare en effektiv och trevlig upplevelse, och det är fantastiskt att se att det märktes. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart igen!

Bra produkt

Bra produkt
Kunnig personal

29 agosto 2026

Hej Bengt,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gör oss riktigt glada att höra att du är nöjd med din produkt och att du upplevde vår personal som kunnig. Det är precis den typ av upplevelse vi strävar efter att erbjuda varje dag. Välkommen åter till POWER Uppsala när som helst!

Valutata 5 stelle su 5

Beställde online och hämtade i butiken

Beställde online och hämtade i butiken, väldigt smidigt.

27 agosto 2026

Hej Roger,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gör oss riktigt glada att höra att upplevelsen med att beställa online och hämta i butiken fungerade så smidigt för dig. Vi älskar när allt klaffar och att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Uppsala⚡

Personlig service

Bra försäljare som gav bra råd och ville inte bara sälja en produkt.

27 agosto 2026

Hej Marika,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det gläder oss att du upplevde vår service i Uppsala som personlig och att du fick bra råd av vår försäljare. Vi vill verkligen att varje besök ska kännas meningsfullt och att du ska gå hem med rätt produkt för dina behov. Det är precis den typ av engagemang vi strävar efter hos POWER. Välkommen tillbaka när som helst!

Valutata 1 stelle su 5

Gjorde en beställning på en galaxy fold…

Gjorde en beställning på en galaxy fold 8 och mobiltskal. Jag kommer fram och ska hämta min beställning, då hittade de inte skalet. Tjejen på kassan bad om hjälp från chefen (friskallog kille som bara stod och chattade med sin andra kollega istället för att hjälpa oss). Till slut efter diskussion fram och tillbaka bad han mig att själv gå och leta i mobilavdelningen. Frågade om hjälp men han vägrade och ignorerade mig.
Jag har köpt min dator, TV och annat där och aldrig blivit behandlad såhär dåligt. Har avbeställt både mobilen och och skalet, ska aldrig spendera mer pengar där. Så dåligt bemötande och låt personal var den där friskaliga chefen/arbetsledaren . Hände runt 18 Uppsala power boländerna

10 agosto 2026
Non scritta su invito

Hej Musse,

Tack för att du hör av dig och berättar vad som hände.

Vi är otroligt ledsna över att höra om det bemötande du fick under ditt besök. Service och hjälpsamhet ska alltid stå i centrum hos oss, och det är mycket allvarligt att du inte fick den assistans du behövde. Det är naturligtvis väldigt tråkigt för oss att förlora en lojal kund på grund av detta.

Dina uppgifter om händelsen tas vidare för intern uppföljning. Om du vill berätta vilket varuhus det gällde får du gärna mejla oss på kundservice@power.se så att vi kan ta det direkt med rätt varuhuschef.

Stort tack för att du hjälper oss att belysa brister i vårt bemötande, och vi ber om ursäkt för det inträffade.

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Gott bemötande och service över det…

Gott bemötande och service över det förväntade.

31 luglio 2026

Hej Daniel,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så gott bemötande och service över förväntan i Uppsala.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Bra personal, mindre bra leverans

Kunnig, bra och trevlig personal. Men produkterna jag köpte fanns inte hemma. Även när jag fick en sms avisering att de skulle ha kommit till butik, fanns de inte heller hemma.

27 luglio 2026

Hej Stefan,

Tack för att du delar med dig.

Det är glädjande att höra att du fick ett bra bemötande i Uppsala och att personalen upplevdes som kunnig och trevlig.

Samtidigt förstår vi att upplevelsen blev mindre bra när varorna inte fanns på plats trots SMS-aviseringen. Det är inte så det ska kännas när man väntar på sin beställning.

Din feedback är värdefull och tas med vidare.

Valutata 2 stelle su 5

Min pumpflaska för mat fungerade inte…

Min pumpflaska för mat fungerade inte alls

Hej Tord,

Tack för att du delar din upplevelse. Det är verkligen inte bra att pumpflaskan för mat inte fungerade alls, och jag förstår att det blev en besvikelse. 😊

Din feedback har nu förts vidare till varuhuset i Uppsala så att de kan se över både produkten och hanteringen i ärendet. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom det hjälper oss att förbättra upplevelsen framöver. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valutata 4 stelle su 5

I had a good shopping experience

I had a good shopping experience, it was very easy to place my order, the tracking process was good and pick up and payment was easy.

30 luglio 2026

Hi Olajumoke,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att hela upplevelsen fungerade smidigt, från beställning och spårning till upphämtning och betalning.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Det är väldigt trevligt när säljaren är…

Det är väldigt trevligt när säljaren är ärlig, tydlig och respektfull (inte överdrivet påstridig). Då blir hela upplevelsen jättebra och man kommer gärna tillbaka. Fortsätt så! Det var väldigt tydligt att säljaren kunde sina saker och kunde ge mig ett bra stöd i mitt köp.

Hej M,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett ärligt, tydligt och respektfullt bemötande, och att råden gav bra stöd i ditt köp. Precis så vill vi att ett besök hos oss ska kännas.

Vi uppskattar också att du lyfter fram den kunniga hjälpen. Det betyder mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig säljare som visade oss maskinen…

Kunnig säljare som visade oss maskinen och dess funktionen.

Hej Tommy,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att ni fick kunnig hjälp och en bra genomgång av maskinen och dess funktioner i Uppsala.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Kön gick fort

Kön gick fort. Fick hjälp av en trevlig personal. Varan var klarpacketerad när vi kom.

Hej Robin,

Tack för din fina recension. Härligt att höra att kön gick snabbt, att ni fick trevlig hjälp och att allt var redo när ni kom.

Det är precis den upplevelse vi vill ge i varuhuset, och det är extra roligt att höra att besöket flöt på så smidigt.

Fick hjälp hitta det gick fort

Fick hjälp hitta det gick fort

Hej Barbro,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du fick hjälp snabbt och att det var enkelt att hitta rätt.

Valutata 5 stelle su 5

Jättetrevligt personal hjälpte mig med…

Jättetrevligt personal hjälpte mig med att få mina saker till bilen. Kan bara rekommendera.

30 luglio 2026

Hej Frieda,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick så trevlig hjälp i Uppsala och att personalen kunde hjälpa dig hela vägen ut till bilen. Sådant uppskattas verkligen.

Varmt tack för rekommendationen.

Valutata 4 stelle su 5

Personalen var fantastisk service…

Personalen var fantastisk service vänlig.

27 luglio 2026

Hej David,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde servicen som vänlig och att personalen gjorde ett så gott intryck.

Valutata 5 stelle su 5

Trevliga personal och hjälpsamma när…

Trevliga personal och hjälpsamma när jag handlade sist hos butiken i Uppsala

Hej Ahmed,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket i Uppsala kändes trevligt och hjälpsamt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Uppsala⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più