POWER.se - Uppsala Recensioni

2096
TrustScore 4.5 su 5

Bolandsgatan 16, 753 23 Uppsala, Boländerna, SE

Valutata 4 stelle su 5

Personalen i butiken var mycket kompetent och trevliga. Det som förtar lite av den positiva upplevelsen var att kylskåpet var skadat. Transportbolaget hade registrerat att varan var skadad v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min gamla mor behövde ny mobiltelefon. Jag fick direkt hjälp av en kunnig och trevlig personal. Han försökte inte pracka på mig som kund något onödigt flashit utan gav precis vad jag beskrev att mamm... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Allt i butiken med info och köpet gick jättebra. Men nu när vi inväntar leveransen så uppstår problemet med vår gamla kyl o frys som ska returneras av dom. Problemet är att vi då har kyl- o frysvaror... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick snabb hjälp av trevlig personal som uppmärksammade oss och såg att vi behövde hjälp. Köpte en sportklocka till ungefär halva priset och den fanns både för visning och på lager.

1. Azienda di elettronica

• Bolandsgatan 16, 753 23, Uppsala, Boländerna, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Uppsala

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2096)

16.362 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Davood,

Tack för de fina orden om både företaget och personalen.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevlig personal hjälpte mig

Trevlig personal hjälpte mig

21 maggio 2026

Hej Jan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig hjälp i butiken.

Valutata 5 stelle su 5

Toppenservice och bra pris av världens…

Toppenservice och bra pris av världens trevligaste säljare😁

18 maggio 2026

Hej Katarina,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både servicen och priset.

Bra mottagande

Bra mottagande, trevlig försäljare, bra helhetsintryck. Tog aningen för lång tid för att ge full pott.

17 maggio 2026

Hej Erik,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra om ett bra mottagande, en trevlig upplevelse i butiken och ett fint helhetsintryck.

Samtidigt tar vi med oss att det tog lite för lång tid, och den återkopplingen är värdefull.

Super persjonal

Super persjonal, god service och et jättebra kunnande.

20 maggio 2026

Hej Sissel,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick god service och ett så bra bemötande, tillsammans med stark kunskap i butiken.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

En helt FANTASTISK köpupplevelse

En helt FANTASTISK köpupplevelse. Inga jobbiga säljare som jagade mig, utan kunde respektera att JAG söker upp dem om jag behöver hjälp. Troligen hade jag bara tur att de var upptagna med sina telefoner..

Hej Roger,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är verkligen roligt att höra att köpupplevelsen kändes så bra och avslappnad. Att kunna titta i lugn och ro och själv välja när man vill ha hjälp är precis den känslan många uppskattar.

Vi uppskattar också den ärliga kommentaren. Tack för att du delade den med oss.

Valutata 3 stelle su 5

I butiken man få bra hjälp

I butiken man få bra hjälp.
Men parkering inte bra om kunden glömmer 5 minuter p- skiva direkt skriver böter Jag och 2 andra vi har fått böter.
Med vänlig hälsning, Tamar

Hej Tamar,

Tack för att du delar med dig.

Det är verkligen fint att höra att hjälpen i varuhuset upplevdes som bra. Det uppskattas mycket.

Samtidigt förstår vi att parkeringssituationen påverkade helhetsupplevelsen på ett tråkigt sätt.

Om du vill ha hjälp vidare i frågan om parkeringsboten, vänligen kontakta kundservice direkt så att ärendet kan hanteras vidare.

Trevlig personal.

16 maggio 2026

Hej Annika,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Uppsala var så bra och att bemötandet uppskattades.

Good customer service

10 maggio 2026

Hi Samuel,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen gav ett gott intryck. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Det var skratteretande

Det var skratteretande, handlar på Power bara när det är oundvikligt.

Hej Francisco,

Det låter som att upplevelsen verkligen inte levde upp till förväntningarna, och det uppskattas att du tog dig tid att skriva det.

Vi vill gärna förstå vad som hände mer konkret så att vi kan hjälpa dig vidare på rätt sätt.

Om det gäller specifik återkoppling om ordern, något som utlovades, eller om du vill ha hjälp vidare i ärendet, vänligen kontakta vår kundservice direkt så att rätt person kan titta närmare på det.

Kunnig personal

Kunnig personal. Bra demo och rådgivning

13 maggio 2026

Hej Peder,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är verkligen roligt att höra att du fick kunnig hjälp, en bra demo och tydlig rådgivning i butiken.

Valutata 1 stelle su 5

Vi varit på butiken personal varit…

Vi varit på butiken personal varit otrevlig vi inte blivit nöjda

11 maggio 2026

Hej Kanivar,

Tack för er recension.

Vi beklagar att bemötandet inte var det ni hade rätt att förvänta er. Alla kunder ska känna sig välkomna och omhändertagna hos oss, och vi är ledsna att ni gick därifrån missnöjda.

Er synpunkt förs vidare internt. Vi hoppas på ett bättre besök nästa gång.

Felix på POWER! ⚡️

Gick smidigt

Gick smidigt, beställde på fredag å hämta på lördag i kassan. Perfekt.

10 maggio 2026

Hej Kent,

Tack för den fina recensionen.

Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att upphämtningen fungerade så bra. Precis så vill vi att det ska kännas.

Valutata 4 stelle su 5

Mycket tillmötesgående och hjälpsam…

Mycket tillmötesgående och hjälpsam butikspersonal.

13 maggio 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Uppsala var så tillmötesgående och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta, och det betyder mycket att servicen gjorde ett så gott intryck.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb hjälp och bra hjälp.

Snabb hjälp och bra hjälp.
Bra rekommendation av produkt.

12 maggio 2026

Hej Daniel,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp, och att rekommendationen av produkten kändes rätt.

Hej Endurance,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen i butiken uppskattades.

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig och trevlig butikssäljare som…

Kunnig och trevlig butikssäljare som guidade mig till lämplig produkt

9 maggio 2026

Hej Kund,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig och trevlig hjälp i butiken och blev guidad till en lämplig produkt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra så här långt

Jag har bara köpt en produkt så har ej testat att reklamera.🤷‍♂️

9 maggio 2026

Hej Gustav,

Tack för omdömet. Härligt att höra att allt känns bra så här långt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas att du blir lika nöjd framöver också.

Snabb hjälp

11 maggio 2026

Hej Gunilla,

Tack för din fina recension.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp i Uppsala, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela det.

Vi hoppas att allt fortsätter att fungera bra med din order.

Om det är något särskilt du vill att vi ska följa upp kring referensnumret Elguide-71100546140, skriv gärna vad du vill ha hjälp med så hjälper vi dig vidare här.

Valutata 5 stelle su 5

Hon som hjälpte mig var väldig duktig…

Hon som hjälpte mig var väldig duktig och hjälpsam. Jag känner mig supernöjd verkligen,

8 maggio 2026

Hej Rambod,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra och hjälpsam service i Uppsala, och att du känner dig supernöjd.

Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più