POWER.se - Umeå Recensioni

TrustScore 4 su 5

Marknadsgatan 5D, 904 22 Umeå, Teg, SE

Valutata 3 stelle su 5

Hittade det jag ville. Men det var på egen hand. Uppskattar sortimentet på power men synd bara att säljarna har mer fullt upp med att prata med varandra. Upplevs oengagerat, slappt och lite nonchalant... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpa tv var lätt toppenservice. Köpte glaskanna till min mockamaster bryggare, bråttom fel kanna. Tillbaka i butik för att byta men rätt modell på kanna hade ni inte. Hänvisade till nätet att bestä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var ute efter en blender, fick fantastiskt bemötande, rätt produkt för mitt behov samt frågor om fler behov som ledde till ytterligare behovs köp som jag annars fortsatt skjuta på framtiden. Har nu oc... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Umeå

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal

23 giugno 2026

Hej Anna,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse i Umeå och att personalen upplevdes som trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket engagerad o trevlig säljare!

Mycket engagerad o trevlig säljare!

24 giugno 2026

Hej Greger,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så engagerad och trevlig hjälp i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Valutata 4 stelle su 5

Mycket trevligt och professionellt…

Mycket trevligt och professionellt bemötande mot mig och mina barn.

25 giugno 2026

Hej Victoria,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och professionellt bemötande, och extra kul att även dina barn kände sig väl omhändertagna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Maria,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Umeå⚡

Fick bra hjälp av säljaren

Fick bra hjälp av säljaren

21 giugno 2026

Hej Jocke,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp i Umeå, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt via hemsidan att beställa en…

Enkelt via hemsidan att beställa en produkt. Dock inte så snabb leverans vilket ni skryter om, men fanatisk hjälpsam och trevlig personal. Bra produkt till ett fantastiskt bra pris. Allting gott

22 giugno 2026

Hej Patrik,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att beställningen via hemsidan kändes enkel och att du fick ett så fint bemötande i Umeå. Extra kul också att du är nöjd med både produkten och priset.

Vi tar samtidigt med oss din kommentar om leveranstiden. Tack för att du lyfter det.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Umeå⚡

Hej Beheshta,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevligt bemötande och bra service i Umeå.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Bra inf. om varan jag planerade att köpa.

22 giugno 2026

Hej Ingrid,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande och bra information inför ditt planerade köp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Umeå.

Valutata 4 stelle su 5

Fin och bra service av personalen /

Fin och bra service av personalen

23 giugno 2026

Hej Mona-Lisa,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick fin och bra service av personalen i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Hej maria,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du upplevde personalen i Umeå som trevlig och kunnig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Möttes av en trevlig och kunnig säljare.

Möttes av en trevlig och kunnig säljare.

19 giugno 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du blev bemött på ett trevligt och kunnigt sätt i Umeå.

Valutata 3 stelle su 5

Hej Sven,

Tack för att du delar med dig.

Det ska vara tydliga och uppdaterade priser. Våra priser uppdateras var 15:e minut, och i varuhus ska de matcha våra onlinepriser.

Om priset på samma produkt har sänkts efter ditt köp kan prisgarantin gälla inom 60 dagar, om villkoren är uppfyllda.

Om du vill får du gärna skriva var du såg de olika priserna, så kan jag hjälpa dig vidare utifrån det.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Umeå⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Kvickt o lätt

Kvickt o lätt

15 giugno 2026

Hej Tony,

Tack för din fina återkoppling.

Vad roligt att höra att allt gick kvickt och lätt i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Efter det första köpet av bärbar dator…

Efter det första köpet av bärbar dator som visade sig vara trasig så löstes det snabbt och smidigt på plats i butiken i Umeå då jag uppdaterade och kunde köpa med mig en ny och fungerande hem igen. Tack för god service trots lite strul.// Viktoria

17 giugno 2026

Hej Viktoria,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt fint att höra att situationen löstes snabbt och smidigt i varuhuset i Umeå, och att du kunde få med dig en ny fungerande dator hem trots det första strulet.

Vi uppskattar verkligen dina ord om servicen.

Valutata 5 stelle su 5

Det gick smidigt och bra

Det gick smidigt och bra! Trevlig personal!Äntligen har jag en ny teve 😃👍📺

18 giugno 2026

Hej Sofia,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt gick smidigt och att du fick ett trevligt bemötande i Umeå.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya teve och får många bra filmkvällar framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Hej Christian,

Vi beklagar verkligen att du fortfarande inte har fått din beställning. Vi förstår att det är irriterande när man väntar på sina varor och inte får dem som planerat.

Vi vill gärna ta reda på vad som har gått fel och hjälpa dig att få detta löst. Hör gärna av dig till vår kundservice på kundservice@power.se eller 08 517 66 000 så tar vi det vidare och ser hur vi kan hjälpa dig.

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 1 stelle su 5

Leverera i tid

Leverera i tid. Trots utebliven hemleverans fortsätter ”vänliga” påminnelser komma via sms om att hämta varan i butik. Hemleverans beställd och betald.

30 maggio 2026

Hej Marianne,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen när hemleveransen inte kommer fram i tid och när det dessutom fortsätter komma påminnelser om upphämtning i butik trots att hemleverans är beställd och betald.

Det är självklart inte så det ska fungera, och vi beklagar att det har blivit fel i hanteringen. Vi tar med oss din feedback för att se över våra rutiner och minska risken för att liknande situationer uppstår igen.

Felix på POWER! ⚡️

Bra och kunnig säljare.

Bra och kunnig säljare.
Toppen med hemtransport och installation av ett kunnigt och trevligt proffs!

15 giugno 2026

Hej Vanja,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen i butiken och med hemtransporten och installationen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du får mycket glädje av din produkt.

Enkel och bra hjälp

Enkel och bra hjälp

11 giugno 2026

Hej STEFAN,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick enkel och bra hjälp i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Efter checkout på Click&Collect tog det…

Efter checkout på Click&Collect tog det 10 dagar för min beställning att komma fram. Eller, den var nog framme inom angiven tid, men Power Umeå hade ”missat” att ankomstskanna. Efter flera kontakter med kundtjänst och ett par inte så service minded svar från Umeå åkte jag direkt till butik. Då tog det två minuter för personal att hitta min beställning. Här finns optimeringspotential.

11 giugno 2026

Risposta di POWER.se - Umeå

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi kan förstå att tio dagar känns som en lång väntan när man har valt en lösning som ska göra hämtningen enkel och smidig. Särskilt när det senare visar sig att beställningen redan verkar ha varit på plats. När man väntar på en beställning vill man kunna känna sig trygg med att informationen man får stämmer.

Tack för att du både uppmärksammar problemet och samtidigt beskriver hur situationen till slut löstes.

Vi hoppas att framtida köp blir betydligt mer raka vägen från beställning till upphämtning!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più