POWER.se - Umeå Recensioni

TrustScore 4 su 5

Marknadsgatan 5D, 904 22 Umeå, Teg, SE

Valutata 5 stelle su 5

Köpa tv var lätt toppenservice. Köpte glaskanna till min mockamaster bryggare, bråttom fel kanna. Tillbaka i butik för att byta men rätt modell på kanna hade ni inte. Hänvisade till nätet att bestä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter det första köpet av bärbar dator som visade sig vara trasig så löstes det snabbt och smidigt på plats i butiken i Umeå då jag uppdaterade och kunde köpa med mig en ny och fungerande hem igen. Ta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var ute efter en blender, fick fantastiskt bemötande, rätt produkt för mitt behov samt frågor om fler behov som ledde till ytterligare behovs köp som jag annars fortsatt skjuta på framtiden. Har nu oc... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Umeå

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.653 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra bra

Bra hjälp tycker jag

28 giugno 2026

Hej Jens,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp i vår butik i Umeå! Det är alltid fantastiskt att läsa fem stjärnor och positiva upplevelser. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Det var ok...

20 giugno 2026

Hej Houssein,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse hos oss i Umeå! Det är alltid roligt att höra från besökare som har tagit sig tid att sätta ett betyg. Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till butiken framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Skulle köpa en högtalare som var…

Skulle köpa en högtalare som var nersatt fanns inte vit i butiken så han sa att jag skulle handla från nätbutiken!
När jag kom hem sökte jag men fann ej något sådant erbjudande(har sex mil till butiken enkel väg så det blev ingen….surt!!

25 luglio 2026

Hej Tomas,

Tomas, tack för att du delar med dig. Det låter verkligen frustrerande att åka hela vägen till butiken, få rådet att beställa online och sedan inte hitta samma erbjudande när du kom hem 😕💬

Det här är inte den upplevelse vi vill ge, särskilt inte när det gäller lagerinformation och vägledning mellan butik och nätbutik. Vi kommer att följa upp både informationen om kampanjen och hur tillgänglighet kommunicerades i butiken, så att rutinerna kan bli tydligare framöver.

Din synpunkt har redan skickats vidare till rätt butik för intern uppföljning. Tack för att du uppmärksammade oss på detta 😊✨🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valutata 1 stelle su 5

Power har usel service i butik

Finns inget värre än när butikspersonal försöker lura kunder. Jag hade bestämt mig för att göra ett köp av tv i butik, visste att butiken hade 1 st kvar dessutom i kartong, så inget visningsexemplar. Det visade sig att den som ligger i kartong är kalibrerad och butiken ville då ha 1500 kr extra. Alltså troligtvis begagnad tv som någon återlämnat.
Inte nog med det, för att få tv hemlevererad plus hjälp att återvinna gamla tv ville butiken ha ytterligare 1500 kr. I torsdag sa en annan personal att det skulle kosta mindre än 1000kr.
Säljaren beklagade över sin privata hälsa, varför ska kund behöva höra sådant?!
Jag valde att lämna butiken för att istället besöka Elon. Detta gjorde att jag sparade nästan 1500 kr och gjorde en god affär.

8 agosto 2026
Non scritta su invito

Hej Denny,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det här låter verkligen som ett bemötande som inte levde upp till förväntningarna, särskilt när informationen om pris, kalibrering samt leverans och återvinning upplevdes som motsägelsefull och oklar. 😊

Det är också förståeligt att situationen kändes obehaglig när samtalet i butiken blev för personligt, och att du därför valde att lämna utan att genomföra ditt köp. Din återkoppling är viktig och den har nu förts vidare till varuhuset i Umeå så att de kan se över både prisinformation och servicerutiner närmare. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att berätta detta, eftersom sådan feedback hjälper oss att förbättra upplevelsen i butik. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge ett bättre intryck framöver. 🤗

Bra mottagand

Hej Jan-erik,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra mottagande i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen.

Bra bemötande personal service

Bra bemötande personal service

Hej Göte,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och god service i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra bemötande

Bra bemötande. Snabb expediering.

Hej Michael,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och snabb expediering i Umeå. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Hittade det jag ville, men på egen hand.

Hittade det jag ville. Men det var på egen hand. Uppskattar sortimentet på power men synd bara att säljarna har mer fullt upp med att prata med varandra. Upplevs oengagerat, slappt och lite nonchalant. Uppskattar att en säljare kommer fram och pratar med en, även om man inte alltid behöver hjälp så känner man sig sedd.

Hej Jonte,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att du hittade det du sökte och att du uppskattar sortimentet. Samtidigt är det förståeligt att besöket känns mindre bra när bemötandet upplevs som oengagerat och du inte känner dig sedd i butiken.

Den typen av återkoppling är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Nöjd!

Trevlig, kunnig personal.

Hej Anders,

Tack för din fina feedback! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd och att du fick hjälp av trevlig och kunnig personal i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Lång kö

Lång kö, fick sms att jag bara hade 5min på mig att logga in på kundsidan inget man vill pyssla med just när man ska lasta en frysbox

Hej Camilla,

Tack för att du delar med dig. Det låter inte som en smidig upplevelse, särskilt när du samtidigt skulle lasta en frysbox.

Vi uppskattar att du lyfter både väntetiden och att inloggningen behövde hanteras inom så kort tid. Den typen av upplägg kan förstås bli stressande i fel läge.

Det finns just nu ett känt problem med inloggning till MyPOWER, så vänta gärna en stund och försök igen lite senare om det fortfarande strular.

Missnöjd kund

Jag köpte en Apple Watch som personalen lovade skulle passa till min telefon. Men till min besvikelse upptäckte jag när jag kom hem(15mils bilresa)att den inte va kompatibel med min telefon.
Viktigt att tänka på att jag som kund kanske inte är så kunnig utan att jag litar på det försäljaren säger. Besvikelsen är enorm. Er uppgift i butik är att ha nöjda kunder. Jag är allt annat än nöjd. Säljare måste kolla noggrannare att det stämmer det de säger.

28 luglio 2026

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är verkligen tråkigt att du fick besked i butik om att Apple Watch skulle fungera med din telefon, och sedan upptäckte efter en lång bilresa hem att den inte var kompatibel. Det är fullt förståeligt att det känns både frustrerande och väldigt besvikande. 😔💬

När man får rådgivning i butik ska informationen självklart vara korrekt, särskilt när kompatibilitet är avgörande för att produkten ska kunna användas som tänkt. Din återkoppling om både informationen du fick och kontrollen av kompatibilitet har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över sina rutiner framöver. 😊

Tack igen för att du uppmärksammade oss på detta. Vi uppskattar att du tog dig tid att beskriva upplevelsen, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge ett bättre intryck nästa gång. 🤗

Hej Fredrik,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick smidigt och bra.

Snabb hjälp och kunnig personal

Snabb hjälp och kunnig personal

Hej Joakim,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp och mötte kunnig personal i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra hjälp i butiken

Bra hjälp i butiken, rätt pris på routern som fungerar perfekt.

Hej Lars-Åke,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp i butiken och att routern fungerar perfekt.

Trevlig bemötande och kunnig personal

Trevlig bemötande och kunnig personal

Hej Anita,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och hjälp av kunnig personal i Umeå.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Toppen

Toppen. Bra service

Hej Samar,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen i Umeå. Sådant uppskattas verkligen!

Trevlig personal

Trevlig personal. Kunnig inom området.

Hej jan-inge,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att hjälpen upplevdes som kunnig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Umeå.

Valutata 5 stelle su 5

En riktigt bra säljare som var lyhörd…

En riktigt bra säljare som var lyhörd och berättade om produkterna.

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande i Umeå och att hjälpen kändes lyhörd och tydlig.

Valutata 4 stelle su 5

Hade förbeställt två inear-hörlurar, men fick snopet åka hem med bara ett par!

Skulle i söndags hämta ut två förbeställda JBL inear-hörlurar för uthämtning och betalning i butik.

Tyvärr visade sig ert lagersaldo inte vara fullt rättvisande då en av de beställda produkterna - JBL Tune Beam 2 True Wireless hörlurar, blågrön - inte fanns tillgänglig.

Undrade då om jag kunde få hjälp med att beställa om denna produkt som tydligen bara fanns tillgänglig i en av era butiker i Stockholms-området (POWER Mall of Scandinavia, Solna), och sen få den hemskickad i stället för att ånyo behöva åka till er butik igen om uppskattningsvis ca en vecka.

Fick inte gehör för detta förslag men fick i alla fall kompensation med prisavdrag för det andra paret - JBL Tune Beam 2 True Wireless hörlurar, vit - motsvarande fraktkostnaden för en ny beställning.

Den kvinnliga säljaren sa att om jag var snabb kunde jag då själv söka upp aktuell butik och beställa den online via er hemsida.

Denna uppgift visade sig dock vara felaktig då man endast kunde reservera och hämta ut den blågröna varianten i specifik butik.

Lyckligtvis fanns denna modell tillgänglig för beställning med samma kampanjpris även hos någon av övriga webbhandlare inom hemelektronik.

Hej Lars-Åke,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det låter som att upplevelsen blev onödigt krånglig när en förbeställd produkt inte fanns tillgänglig vid uthämtning, och dessutom när informationen om hur den blågröna modellen kunde beställas vidare inte stämde fullt ut.

Det är samtidigt fint att höra att du ändå fick ett prisavdrag på det andra paret på plats.

När en produkt bara visas med lager i en specifik butik går den i vissa fall endast att reservera för upphämtning, medan produkter som finns i onlinelagret kan beställas för leverans eller gratis upphämtning i butik. Om en vara inte finns tillgänglig för onlineköp brukar det också framgå på produktsidan.

Tack också för att du lyfter detta så tydligt. Den typen av återkoppling är värdefull.

Valutata 3 stelle su 5

Säljare försökte pracka på oss ett…

Säljare försökte pracka på oss ett abbonemang vid köp av klocka.

Hej Simon,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att besöket i Umeå gav ett sådant intryck. Det ska kännas tydligt och tryggt när man handlar hos oss, även när olika tjänster presenteras.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback, och den är viktig för oss.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Umeå⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più