POWER.se - Torpavallen Recensioni 2.110

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Torpavallsgatan 4D, 41673 Göteborg, Västra Götalands Län, SE

Valutata 4 stelle su 5

Ombedd att hämta min webborder på avdelningen som har min sorts varor. Ingen personal synlig i butiken alls förutom i kassan. Får den hjälp jag behöver av den proffsiga säljaren i kassan, allt gott. B... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig personal som tog sig tid utan onödigt "tjafs". Men framförallt; de var väldigt trevliga med hög serviceanda. Denna butik rekommenderar jag.

Valutata 5 stelle su 5

Frågade efter EarPods med sladd i kassan. Vederbörande hade ingen aning om var dessa fanns i butiken. Skulle fråga någon ute i butiken. Hittade ingen ledig så jag lämnade. Efter två timmar gjorde jag... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

3 stelle
2 stelle
1 stella

Hej Bo,

Tack för den fina återkopplingen! Det är verkligen roligt att höra att leveransen av kylskåpet gick snabbt och smidigt.

Hej Na Es,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att servicen upplevdes som bra och snabb.

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och en liten bonus.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig personal som tog sig tid utan…

Kunnig personal som tog sig tid utan onödigt "tjafs".
Men framförallt; de var väldigt trevliga med hög serviceanda.
Denna butik rekommenderar jag.

Hej Elisabeth,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick kunnig och trevlig hjälp, och att besöket präglades av hög serviceanda.

Stort tack för rekommendationen. Det uppskattas mycket.

Valutata 3 stelle su 5

Okunnig butikspersonal

Jag visste vad jag ville ha och det fanns i lager. Men butikspersonen glömde att skriva upp serienummret på datorn vilket nog behövdes för försäkringen Skickade in det via mail, har inte ännu fått ett nytt kvitto, vilket jag skulle få.

13 maggio 2026

Hej Per-Olof,

Tack för att du delar med dig.

Det låter som att besöket fungerade bra i början, men att det sedan blev krångligt när serienumret inte kom med och det nya kvittot fortfarande saknas.

För att få fram en kvittokopia behöver köpet kunna verifieras. Om du har ett MyPOWER konto kan du logga in på power.se, gå till Mina beställningar och se om kvittot finns där att ladda ner.

Om köpet inte syns där kan du besöka en butik med giltig legitimation för att få hjälp med en kopia av kvittot. Kvittouppgifter lämnas bara ut till den ursprungliga köparen.

Om du vill kan du också svara med inköpsdatum, exakt belopp och vilken butik köpet gjordes i, så blir det tydligare vilka uppgifter som brukar behövas för att hitta kvittot.

Valutata 2 stelle su 5

Leveransen verkar bli minst en vecka…

Leveransen verkar bli minst en vecka senare än utlovat. Under all kritik - då vi diskar för hand. Kan en få kompensation för detta?

Hej Martin,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att leveransen verkar bli minst en vecka efter det ursprungliga datumet, särskilt när ni redan är tvungna att diskar för hand.

Vi förstår att du efterfrågar en kompensation, och vi vill gärna titta på ditt ärende mer konkret. Vänligen kontakta vår kundservice på kundservice@power.se eller 08 517 66 000, så kan vi se vilka lösningar som finns.

Felix på POWER! ⚡️

Hej Catharina,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du upplevde servicen som snabb och trevlig. Sådant uppskattas mycket.

Bra service!

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och trevlig hjälpsam…

Bra service och trevlig hjälpsam personal

Hej Christoffer,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett trevligt, hjälpsamt bemötande i varuhuset.

Valutata 5 stelle su 5

En intresserad och engagerad personal…

En intresserad och engagerad personal som hjälpte oss på bästa sätt.

9 maggio 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden!

Det gläder oss att höra att ni fick så bra hjälp och att bemötandet upplevdes som engagerat och intresserat.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 4 stelle su 5

Fick bra hjälp och ni fick till att…

Fick bra hjälp och ni fick till att sälja mer.

9 maggio 2026

Hej Lisa,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp och en så positiv upplevelse i varuhuset.

Bra service

Bra service

7 maggio 2026

Hej John,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Много добър магазин за техника,

Много добър магазин за техника,

3 maggio 2026

Здравей, Веселин,

Tack så mycket för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att butiken gav ett så gott intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Nemas problemas

2 maggio 2026

Hej Ibrahim,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att allt fungerade utan problem.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk bra hjälp och service när…

Fantastisk bra hjälp och service när jag och min fru köpte iwatch och iPad…

4 maggio 2026

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick fantastisk hjälp och service vid köpet av er iWatch och iPad.

Det uppskattas mycket att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal , gick att fråga ngn och bara lösa det

Hej Simon,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att det var enkelt att få hjälp och att allt kunde lösas smidigt.

Bra hjälp med medlemsskapet

Fick bra hjälp med status för medlemskap och det första steget för att bli medlem, jag fick ett aktiverings-SMS. Jag trodde att jag redan var medlem,

Hej Sava,

Tack för den fina återkopplingen.

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp med medlemskapet och att det blev tydligare hur aktiveringen fungerar.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av upplevelsen.

Valutata 1 stelle su 5

Kort terminalerna trasiga tog en…

Kort terminalerna trasiga tog en evighet att få till att köpa på faktura.

30 aprile 2026

Hej Hillevi,

Tack för ditt omdöme. Trasiga terminaler som gör fakturaköp till en evighet är fel, vi vill ge en enkel upplevelse vid kassan.

Din input hjälper oss fixa utrustningen. Vi lovar bättring!

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig bemötande och kunnig personal…

Trevlig bemötande och kunnig personal vi var jätte nöjda 🤩

Hej Margareta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och att hjälpen kändes kunnig.

Härligt att ni blev så nöjda. Det uppskattas mycket att ni tog er tid att dela med er.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più