POWER.se - Torpavallen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Torpavallsgatan 4D, 41673 Göteborg, Västra Götalands Län, SE

Valutata 3 stelle su 5

Det gick snabbt och smidigt. Jag visste ungefär vad jag ville ha och i vilken prisklass. Säljaren kändes rätt oengagerad, men gav trots allt svaren jag behövde. Inte hunnit använda produkten så... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gjorde reservation på TV online, fick mail om att den var redo att hämtas. Kom in några timmar senare och skulle hämta den. Visar sig att den var dubbelsålt så fanns ingen TV för mig att hämta. Skul... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade en mycket bra upplevelse på POWER Torpavallen. Personalen var vänlig, professionell och mycket hjälpsam under hela köpprocessen. De svarade på alla mina frågor och hjälpte mig att välja rätt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var där på nyöppning kl 07 när det öppnade. Var mycket kö men dem var duktiga på att slussa in folk så det ej blev för mycket folk inne i butiken. Kön till fakturorna blev lång och lite kaos men gick... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Torpavallsgatan 4D, 41673, Göteborg, Västra Götalands Län, Svezia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Torpavallen

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14.894 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Proffsig löst.

2 settembre 2026

Hej Jan,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss att du upplevde ett trevligt bemötande och att din fråga löstes på ett professionellt sätt. Vi på POWER Torpavallen strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är fantastiskt att höra att vi kunde leverera just det. Välkommen åter!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt trevlig och hjälpsam…

Fantastiskt trevlig och hjälpsam personal!

Hej Kate,

Vad roligt att höra om din upplevelse hos oss i Torpavallen! Det är alltid fantastiskt att få feedback om trevlig och hjälpsam personal, och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Valutata 4 stelle su 5

Reserverade en pizzaugn i butik

Reserverade en pizzaugn i butik. Tyvärr var den dubbelbokad fick jag veta väl på plats. Men Robin G på Torpvallen löste detta snabbt och smidigt!

2 settembre 2026

Hej Mattias,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är fantastiskt att höra att Robin G på Torpavallen kunde lösa situationen snabbt och smidigt när det uppstod ett problem med dubbelbokningen. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och att du ändå fick en bra lösning på plats. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Torpavallen igen.

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal. Lite avmätt bemötande i kassan.

Hej Gunilla,

Tack för att du delade din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att personalen var hjälpsam under ditt besök. Vi uppskattar att du även nämnde bemötandet i kassan, och feedback som denna är värdefull för oss. Vi hoppas att du väljer att besöka oss igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med mitt köp av outletvara

Mycket nöjd med mitt köp av outletvara.
Bättre pris och att robotdammsugaren var lite använd spelade inte mig någon roll.

Hej Pernilla,

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt outletköp! Det är precis så vi vill att det ska kännas när man hittar ett bra pris på en produkt som fungerar bra, även om den har varit lite använd. Vår outlet-avdelning är ett fantastiskt sätt att göra bra affärer, och det är trevligt att robotdammsugaren lever upp till förväntningarna.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Valutata 1 stelle su 5

Fick fel produkt, trots hjälp av personal

Jag frågade specifikt om spisen jag skulle köpa går på 3-fas och fick ja. Det gjorde den inte. Vilket resulterade i att jag behövde köpa en ny men även betala två framkörningsavgifter till elektriker. Känns inte helt okej….

8 agosto 2026

Hej Lisa,

Hej Lisa! Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det är verkligen otrevligt att höra att du fick fel produkt trots att du specifikt frågade om spisen var kompatibel med 3-fas och fick bekräftelse på det. Vi förstår att det är frustrerande att behöva köpa en ny produkt och dessutom betala för två framkörningsavgifter till elektriker. 😊

Din feedback är viktig för oss och vi kommer att ta den vidare internt för att granska både produktinformationsrutinerna och personalens utbildning kring tekniska specifikationer. 💬

Vi hoppas att du ger oss chansen att leverera en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hej Doris,

Vad roligt att läsa att du hade en trevlig upplevelse hos oss på POWER Torpavallen! Det betyder mycket för oss att personalen kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka en annan gång.

Jag köpte en tvättmaskin

Säljaren kändes rätt oengagerad, men gav trots allt svaren jag behövde. Inte hunnit använda produkten så mycket än för att ge ett omdöme, men började tröttna på "spam mailen" från Power om att de ville ha feedback, så jag får väl in och skriva en.

Manualen till produkten kunde vara lite tydligare. Än så länge funkar allt bra. Leveransen och installation funkade smidigt.

27 agosto 2026

Hej Fredrik,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att köpet gick snabbt och smidigt, och att leveransen och installationen fungerade utan problem.

Vi uppskattar din feedback om säljaren och manualen. Det är alltid värdefullt att höra vad man kan förbättra. Vi hoppas att tvättmaskinen fortsätter att fungera bra för dig!

Valutata 1 stelle su 5

Sluta skicka mail om min köpupplevelse

Sluta skicka mail om min köpupplevelse. Sånt här gör att jag hellre handlar på andra ställen.

25 luglio 2026

Hej Johan,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi förstår att upprepade mejl om köpupplevelsen kan kännas störande, och det är inte meningen att det ska påverka din vilja att handla hos oss negativt. 😊

Dina synpunkter har skickats vidare till butiken i Torpavallen så att de kan se över hur kommunikationen kring köpupplevelser hanteras. 💬

Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden så att vi kan ge dig en bättre upplevelse. ✨

Kind Regards POW, POWERs AI-assistant

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, kunnig och instruktiv personal.

31 luglio 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och hjälp av kunnig och instruktiv personal i Torpavallen. Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas verkligen.

Smidigt och snabbt!

Hej Malin,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt gick smidigt och snabbt.

Bra service

Smidigt och trevlig personal

Hej Marica,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett smidigt bemötande med trevlig personal.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Bra service

Bra service, bra pris

Hej Martin,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både servicen och priset hos POWER Torpavallen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter som motsvarade…

Bra produkter som motsvarade förväntningarna. Bra service i butiken.

Hej Patrik,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att produkterna motsvarade förväntningarna och att du fick bra service i butiken.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket kunnig och vänlig/trevlig…

Mycket kunnig och vänlig/trevlig försäljare

Hej Ulf,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så kunnig och trevlig hjälp i Torpavallen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Hej Therese,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och kunnig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme om Torpavallen. Sådan feedback betyder mycket.

Det funkar inte så bra

Det funkar inte så bra

20 luglio 2026

Hej Zainab,

Tack för att du delar med dig.

Det låter som att upplevelsen inte blev som den skulle, och det tar vi på allvar. Om du vill får du gärna berätta lite mer om vad som inte fungerade bra, så blir det lättare att förstå situationen bättre.

Inga köer

Inga köer. Parkering nära

Hej där,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att besöket på Torpavallen gick smidigt, med nära parkering och utan köer.

Det uppskattas att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Det gick fört eftersom jag visste vad…

Det gick fört eftersom jag visste vad jag vill.

Hej Alireza,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att det gick fort och smidigt när du visste vad du ville ha.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Duktig och vänlig personal

Duktig och vänlig personal, bra pris

Hej Yacoub,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att du är nöjd med både personalen och priset.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più