POWER.se - Sundsvall Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Gesällvägen 11, 857 53 Sundsvall, Skönsberg, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade lagt en order och en mycket duktig säljare gick igenom min order och tittade på alternativ så att allt skulle bli så bra som möjligt för mig som kund(köpte en integrerad diskmaskin). Kommer a... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Den övergripande upplevelsen var bra. Jag noterade att den medarbetare jag interagerade med, gällande frågor om en övervakningskamera, inte besatt någon som helst kunskap om produkten. Vilket ledde ti... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Påminnelse om uthämtning av vara inom 24 Tim. Inte möjligt för mig. Försökte ringa butiken. Telefon avstängd helg. Försökte få kontakt via kundtjänst mail o chat - ingen åtgärd över helgen. Måndag f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra service av killen i Support disken. Haninstallerade bläckflaskorna och skrivarhuvudena. Bar också ut skrivare till min bil eftersom jag hade problem med detta. Jättemysigt över förväntan.... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Gesällvägen 11, 857 53, Sundsvall, Skönsberg, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Sundsvall

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.541 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Perfekt hjälp och information

Jag fick jättebra hjälp med ett skärminköp då jag var osäker på vad jag behövde för typ av skärm osv.

24 giugno 2026

Hej Maria,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp och tydlig information vid ditt köp av skärm.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att höra att du kände dig trygg i valet av produkt.

Bästa säljaren

Bästa säljaren

25 giugno 2026

Hej Helene,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Sundsvall.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Snabb service

Snabb service, ni visste direkt vad som skulle passa mig.

Hej Kimmo,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb service och bra vägledning i Sundsvall.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Sundsvall⚡

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en tvättmaskin hos er.Väldigt.bra…

Köpte en tvättmaskin hos er.Väldigt.bra priser hos er. Så jag är väldigt nöjd med er.

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både tvättmaskinen och priserna hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Nja bra service.

Nja bra service.. Bra folk som jobbar för pisslön.. Telenfrån china funkar ännu.....

20 marzo 2026

Hej Roland,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme.

Det är fint att höra att du upplevde bra service och att personalen gjorde ett gott intryck.

Samtidigt tar vi med oss att upplevelsen inte var helt övertygande. Tack för att du delade din bild.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Hej Tommy,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett bra bemötande och hjälp av kunnig personal i Sundsvall.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra hjälp

Engagerad och tålmodig säljare vid "panik köp" av kylskåp.

19 giugno 2026

Hej Ingrid,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp i ett stressigt läge och att bemötandet upplevdes som engagerat och tålmodigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med POWER Sundsvall.

Valutata 2 stelle su 5

Bra och dålig upplevelse

Bra och dålig upplevelse, tillfälligt på besök och valde att handla en nedsatt Demo-mobil. Det visade sej att den var låst i demoläge, man löste genom att sälja annan mobil med viss rabatt när man inte lyckades låsa upp den till ett för oss okänt fabrikat.

19 giugno 2026

Hej Jon!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det låter som att besöket bjöd på både ett litet frågetecken och en lösning på samma gång. Ibland kan demoprodukter överraska på sätt som ingen riktigt hade räknat med och då gäller det att försöka hitta en väg framåt.

Vi är glada över att det gick att ordna med en annan mobil och att ni kunde få den till ett pris som kändes rimligt. Samtidigt förstår vi att det inte var den plan ni hade från början och att det blev en annan resa än väntat.

Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det som fungerade och det som inte gjorde det. Sådan återkoppling hjälper oss att bli ännu bättre och att vara ännu mer uppmärksamma!

Vi hoppas att den nya mobilen lever upp till förväntningarna!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och personlig hjälp…

Bra bemötande och personlig hjälp utöver det vanliga. Trevligt bemötande även i kassan.

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande och personlig hjälp utöver det vanliga i Sundsvall.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Påminnelse om uthämtning av vara inom 24 tim

Försökte få kontakt via kundtjänst mail o chat - ingen åtgärd över helgen. Måndag förmiddag besökte butiken i hopp om att byråkratin inte var så rigida. Mycket riktigt varorna var fortfarande reserverade Toppen. Synd att man inte kan svara på mailpåminnelsen.

18 giugno 2026

Hej Birgitta,

Tack för att du delade din upplevelse. Det är fint att höra att varorna fortfarande fanns reserverade när du kom in till butiken, även om vägen dit blev onödigt krånglig.

Vi uppskattar verkligen att du lyfter att påminnelsen om uthämtning inom 24 timmar kan vara svår att hantera, särskilt över en helg när butiken inte kan nås per telefon och det inte går att svara direkt på mejlet.

Din feedback om att kunna besvara påminnelsemejlet är värdefull och väldigt tydlig.

Tack igen för en nyanserad recension och för de fyra stjärnorna.

Serviceinriktad personal

Serviceinriktad personal! Hjälper till att lasta in i bil...

Hej Erik,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande i Sundsvall och att personalen hjälpte till hela vägen ut till bilen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket och vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång du besöker oss.

Bra personal med hjälp

Bra personal med hjälp. Mindre bra om berättande om de var öppet köp efter man öppnat förpackningen med sina hörlurar

Hej Emilia,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att höra att du fick bra hjälp i varuhuset.

Samtidigt förstår jag att informationen om öppet köp för hörlurar efter att förpackningen öppnats upplevdes som otydlig. Hörlurar som är in-ear omfattas inte av 60 dagars öppet köp när förpackningen har öppnats, och tydlig information om det är viktig.

Tack för att du uppmärksammar detta. Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Hej Nylander,

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du fick den hjälp du behövde och att upplevelsen var bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Hej Inger,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse i Sundsvall och att personalen upplevdes som både hjälpsam och trevlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Funkar som den ska.

Den är ok än så länge. Lite primitiv jämfört med en gammal cylinda. Om man ser till priset så är den nog bra.

16 giugno 2026

Hej Kjell,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Det är fint att höra att produkten fungerar som den ska och att du ändå tycker att den känns prisvärd. Samtidigt uppskattar vi att du också lyfter att den upplevs som lite mer primitiv jämfört med din tidigare modell.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att förstå hur produkten upplevs i vardagen.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Sundsvall⚡

Bra service,

Väldigt trevlig och serviceminded personal

Hej Anette,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och mötte trevlig och serviceminded personal i Sundsvall.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket för oss.

Bra service

Fick bra hjälp med det jag sökte

11 giugno 2026

Hej Andreas,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och hjälp med det du sökte i Sundsvall.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra och kunnig personal

Bra och kunnig personal

10 giugno 2026

Hej Per,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av bra och kunnig personal i Sundsvall.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt bemötande och relevant…

Fantastiskt bemötande och relevant hjälp och information som hjälpe oss till köpet. Tveklöst den bästa hjälpen/servicen vi fått vid något inköp av vitvaror.
Min ålder ställer till det vad gäller namn på säljaren, hon var rent ut sagt fantastisk. Ta till vara på denna resurs, inte på något sätt påträngande utan hon var väldigt saklig och bemötte oss med respekt och besvarade alla våra frågor med tålamod. Kort sagt den perfekta säljaren och vi gick därifrån mycket nöjda och glada för hjälpen och affären vi gjorde. 5/5 Stjärnor i betyg (plus Guldstjärna i kanten för säljaren och hjälpen hon gav oss)

4 giugno 2026

Hej Tantor,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att läsa om ett så bra bemötande och att hjälpen upplevdes som både relevant, respektfull och tydlig. Det låter som en riktigt stark upplevelse i varuhuset i Sundsvall, och extra roligt att höra att ni gick därifrån nöjda och glada med ert köp.

Sådan återkoppling uppskattas mycket, och det är särskilt värdefullt när service, tålamod och kunnighet lyfts fram på det här sättet.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Valutata 1 stelle su 5

Jag köpte en begagnad mobil

Jag köpte en begagnad mobil. Säljaren sa att batteriet var nytt, ny skärm. Sen märker jag att batteriets kapacitet var 90%. Jag går till Power o påtalar detta, då visar det sig att batteriet är ok att sälja om kapaciteten är över 80%. Säljaren ljög för mig. Jag hade aldrig köpt om jag blivit rätt informerad. Jag ska lämna till baka mobilen, och jag kommer ej handla på Power igen. Per

5 giugno 2026

Hejsan!

Tack för ditt omdöme.

Vi förstår att det blev en förvirring när batteristatusen inte matchade förväntningen kring vad som menades med nytt. I våra RePower enheter är batterinivån inom ett spann där allt från 80 till 100 procent är godkänt, vilket kan göra att begreppet nytt ibland uppfattas på ett annat sätt än vad som faktiskt avses. Vi hör dig kring att det här skapade en miss i förväntan och att informationen inte upplevdes tillräckligt tydlig.
Vi tar med oss det framåt så vi kan bli ännu bättre på att vara tydliga från start och göra det enklare att förstå vad som gäller.

Allt gott, Sara på POWER!⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più