POWER.se - Sundsvall Recensioni 2.005

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Gesällvägen 11, 857 53 Sundsvall, Skönsberg, SE

Valutata 3 stelle su 5

Det var alldeles för få personal. Den försäljare som hörde till avdelningen var upptagen med en annan kund i över 1/2 timme. Och det fanns bara en personal per avdelning. Så jag gick faktiskt ifrån... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Finns det ens något bättre ställe att bemötas på de fina sättet som man gör här på POWER i Sundsvall. Jag har fått hjälp av en kille 2 gånger vid 2 olika tillfällen. Han heter Mattias och haft så bra... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Lugn och tyst miljö inta massa ljud i lokalen. Uppmärksammad av personal med vänligt bemötande. Smidigt att plocka vara samt bra bemötande i kassan. Om jag skulle slå ner på något så kanske produkt... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

1 stella

Ger god service

Hej Carina,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att servicen uppskattades. Sådan återkoppling betyder mycket.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Kunnig.

De hade lovat att hjälpa till att installera programvaran som jag köpt dagen innan.

11 maggio 2026

Hej Ulla,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig hjälp och att installationen av programvaran togs om hand på ett bra sätt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Trevlig försäljare

Trevlig försäljare. Enda nackdelen var att den inte fanns till beskådande. Snabb men dyr leverans.

Hej Lars,

Tack för din fina recension och för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset var trevlig och att du fick bra hjälp.

Samtidigt uppskattar vi att du nämner att produkten inte fanns framme att titta på och att leveransen upplevdes som snabb men dyr. Den typen av återkoppling är värdefull.

Vilken service !

Vilken service !
Stort tack till Anders, Mattias och Micke. Kunniga, engagerade och inte minst trevliga.
Vi är väldigt nöjda
Berit och Stig Mellander

12 maggio 2026

Hej Stig,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att ni är så nöjda med servicen och bemötandet i Sundsvall.

Det uppskattas mycket att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Sådant värmer!

Bra service

9 maggio 2026

Hej Mats,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Valutata 3 stelle su 5

För få personal. Lååååånga väntetider

Så jag gick faktiskt ifrån affären. När jag återvände efter ca 45 minuter så kom genast en person som jag pratat med tidigare men som stått i kassan vilken han inte kunde lämna för o tala om att han nu kunde hjälpa mig.
Först då kunde jag få hjälp. Om jag inte hade bott så långt från affärer så hade jag nog inte återvänt till affären.

Hej Astrid,

Tack för att du delar med dig.

Det är förståeligt att en så lång väntetid påverkar upplevelsen, särskilt när bemanningen inte räcker till. Samtidigt är det fint att du till slut fick hjälp när du kom tillbaka till butiken.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att beskriva hur besöket upplevdes. Den typen av återkoppling är viktig.

Hej Per Olof Johansson,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet. Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jättetrevlig kille 10/10

Jättetrevlig kille jag fick hjälp av. Försökte inte lura på mig nått jag inte behövde. 10/10

Hej Moa,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service och att du fick hjälp utifrån det du faktiskt behövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Per,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig och trevlig hjälp i varuhuset. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Service 🤠

Bra service- Trevligt bemötande🤠

Hej Christer,

Tack för de fina orden om servicen och det trevliga bemötandet.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen i Sundsvall.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Serviceinriktad och trevlig personal

Fick snabb hjälp. Trevlig och serviceinriktad personal

Hej Carina,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra personal

Bra personal. Mycket hjälpsam vid val av produkt. Instruerade/ alternativ ang. varan/köpet. Upplevde det överskådligt - sortiment i butiken.

7 maggio 2026

Hej Juha,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam vägledning och att butiken upplevdes som överskådlig. Sådant uppskattas verkligen.

Gräsklippare

Reserverade en gräsklippare, ordern vart klar under utsatt tid. Inga påtvingade försäljare när jag var på plats, dom visste när det va dags att backa.

3 maggio 2026

Hej Mattias,

Tack för den fina recensionen.

Vad roligt att höra att reservationen blev klar i tid och att upplevelsen i varuhuset kändes smidig och avslappnad. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Hej Annika,

Tack för den fina återkopplingen.

Vad roligt att höra att du fick hjälp direkt. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Försäljaren var väldigt proffsig och…

Försäljaren var väldigt proffsig och lyssnade verkligen på mina önskemål och man kände sig verkligen välkommen inte som man gör oftast av andra företag som försöker sälja sånt man inte vill ha… kommer att alltid handla av er om ni fortsätter som ni gör nu

4 maggio 2026

Hej Tommy,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så professionellt och välkomnande bemötande och att dina önskemål togs på allvar.

Det uppskattas mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi hoppas att vi får fortsätta ge dig samma goda service framöver.

Fantastiskt bra kund bemötande

Fantastiskt bra kund bemötande, helt fantastiskt personal, de hjälpte mig på ett sådant proffsigt och utomordentligt bra sätt, så fantastiskt nöjd

5 maggio 2026

Hej AnnCatrin,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så proffsigt och varmt bemötande och att upplevelsen blev så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig. Sådant betyder mycket.

Snabba o bra service.

Snabba o bra service.
Sedan bra omhändertagande då en artikel blev fel, så återköp och ny beställning utan krångel.

30 aprile 2026

Hej johan,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som snabb och smidig, och att det löste sig enkelt när en artikel blev fel.

Vi uppskattar verkligen omdömet och hoppas att nästa upplevelse blir minst lika bra.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig och hjälpsam personal som tog…

Trevlig och hjälpsam personal som tog sig tid att svara på alla frågor och funderingar.

2 maggio 2026

Hej Thomas,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande och att alla frågor och funderingar togs på allvar.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più