POWER.se - Skövde Recensioni

1973
TrustScore 4.5 su 5

Jonstorpsgatan 3C, 549 37 Skövde, Rosenhaga, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jonas på power i skövde vet hur man säljer in en bra produkt till en kund som behöver hög kvalité. Jag hade tidigare köpt en produkt av en bra kvalité tipsad av Jonas. Men produkten fick problem e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betydligt mycket bättre personal fick hjälp att jämföra mellan två märken på telefoner han lyssnade på vad jag sökte och vi diskuterade lite resultatet blev iPhone igen efter 6 år. Så ska du köpa en m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra personal både säljare och han som hjälpte till med att starta upp datorn, lägga till de vi bad om. Lite av en stjärna skulle jag vilja säga. Han kändes väldigt kunnig. Minns dock inte der... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Kände att vi blev blåsta på skärmskydden då min fru och jag köpte mobiler där vi betalade närmare 1.000:- för två stycken. Har sett på andra håll att priset där är mycket lägre för samma tjänst.... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Jonstorpsgatan 3C, 549 37, Skövde, Rosenhaga, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Skövde

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(1973)

15.652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Helt ok personal utlastning mycket…

Helt ok personal utlastning mycket smidig bra kille hjälpsam

1 aprile 2026

Hej Håkan,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att personalen i Skövde var hjälpsam och att utlastningen gick smidigt. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge dig den bästa servicen.

Det är underbart att veta att du hade en positiv upplevelse hos oss!

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande, och mycket bra rekommendationer och hur man skulle gå till väga vid olika köp

Hej esref,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett så bra bemötande och användbara rekommendationer. Vårt team i Skövde kommer verkligen att uppskatta denna feedback.

Fantastisk personal

Superfin personal. Varorna har inte kommit ännu så de kan jag inte bedöma . Bra butik i Skövde

Hej Annette,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som superfin och fantastisk i vår Skövde-butik. Vi är stolta över vårt team och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Vi hoppas att dina varor kommer att leva upp till dina förväntningar när de väl anländer!

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍💪💪💪💪💪

Hi Bertil,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos POWER Skövde. Vi är stolta över vårt team och det är underbart att veta att de levererat den service du förtjänar.

Din entusiasm och alla tummar upp betyder verkligen mycket för oss! Vi fortsätter att sträva efter att ge alla våra kunder samma positiva upplevelse.

Tack igen för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din feedback.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Mycket kunnig och servicemedveten…

Mycket kunnig och servicemedveten personal

7 aprile 2026

Hej Anna,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som kunnig och servicemedveten. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det under ditt besök i Skövde.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera excellent service. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och att vi får se dig igen snart!

Service

Bra hjälp och fin service

Hej Peter,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och fin service! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Skövde kunde ge dig den support du behövde. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga servicen till våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Valutata 5 stelle su 5

En smidig och berömvärd behandling av…

En smidig och berömvärd behandling av vår reklamation

Hej Gunnar,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att ni fick en smidig och berömvärd behandling av er reklamation. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det i ert fall.

Alla bästa, Erik på POWER! ⚡

Valutata 4 stelle su 5

Jag fick hjälp av personal som var…

Jag fick hjälp av personal som var kunnig inom det jag skulle köpa. Det hjälpte mig mycket. Jag hade precis varit på ett annat ställe där de ställde sig och googlade om produkten, därför gick jag till er istället och blev mycket nöjd. Tack!

26 marzo 2026

Hej Hanna,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp av vår personal i Skövde! Det är precis så vi vill att det ska vara. Kunnig personal som verkligen kan hjälpa till gör all skillnad när man ska köpa något viktigt.

Tack för att du valde att komma till oss och för din fina recension!

Fantastiskt!

Mycket trevlig kille som hjälpte oss(Tapp hette han osäker på stavningen) fantastisk hjälp och otroligt trevlig köpupplevelse - Så nöjd med vår nya LG Tv!

31 marzo 2026

Bra service

Bra service, trevligt snack och tydlig info om produkterna. Det var lätt att förstå.

Hej Per,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick bra service och att vårt team kunde ge dig tydlig information om produkterna på ett sätt som var lätt att förstå. Vi strävar alltid efter att skapa en positiv upplevelse för våra kunder, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Alla bästa, Erik på POWER! ⚡

Valutata 1 stelle su 5

Låt bli tjatet om att byta/ändra…

Låt bli tjatet om att byta/ändra mobilabonnemang. Fruktansvärt tråkigt. Kommer ej handla hos power mer i fysisk butik.

Risposta di POWER.se - Skövde

Vi hör dig. Det ska inte kännas som att man blir påhoppad med något man inte är intresserad av, det kan snabbt dra ner hela upplevelsen.

Tanken är ju att det ska vara smidigt och relevant, inte upprepande och störande. Ibland blir det inte riktigt rätt där, och det märks ju direkt.

Synd att det här gjorde att butikskänslan inte funkade för dig, det vill vi såklart att den ska göra.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick bra hjälp att hitta det vi…

Vi fick bra hjälp att hitta det vi sökte. Var mycket hjälpsam och ett trevligt bemötande. Vi är mycket nöjd med produkten vi köpte.

21 marzo 2026

Hej Christina,

Vad roligt att höra att ni fick så bra hjälp i vår butik i Skövde! Det värmer våra hjärtan att veta att personalen var hjälpsam och att ni fick ett trevligt bemötande. Att ni dessutom är nöjda med produkten ni köpte gör det ännu bättre.

Tack för att ni tog er tid att dela era positiva upplevelser med oss. Sådana recensioner betyder mycket för oss och vårt team.

Bra service och pris

Fick bra hjälp och råd i butiken. Vettigt prisläge.

7 marzo 2026

Hej André,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att du fick bra hjälp och råd i vår butik i Skövde. Vi är glada att du uppskattade både servicen och prisläget. Din feedback betyder mycket för oss och vårt team!

Hej Hassar,

Vad kul att höra att allting gick smidigt! Det värmer våra hjärtan att veta att du hade en så bra upplevelse med oss. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck.

Hej Albert,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde bra bemötande och intresserad personal i vår butik i Skövde. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det för dig.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsätta leverera excellent service.

Hjälpsamma

21 marzo 2026

Hej Tommy,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att vårt team i Skövde kunde vara till hjälp för dig. Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen till våra kunder, och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

Fick hjälp direkt

19 marzo 2026

Hej Christina,

Vad kul att höra att du fick hjälp direkt i vår butik i Skövde! Det är precis så vi vill att alla våra kunder ska känna sig när de besöker oss. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Personlig ,trevlig ,kunnig

Personlig ,trevlig ,kunnig, och snabb service.

14 marzo 2026

Hej Tyra,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som personlig, trevlig och kunnig. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb service och att du fick en så positiv upplevelse hos oss i Skövde. Dina vänliga ord betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen möjligt.

Bra service

14 marzo 2026

Hej Abdi,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde bra service hos oss. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar vårt team att fortsätta leverera den bästa möjliga servicen till alla våra kunder.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

Valutata 1 stelle su 5

Risposta di POWER.se - Skövde

Tack så mycket för din feedback!
Vi förstår att det kan bli en utmaning när kommunikationen inte flyter på som man önskar. Det är viktigt för oss att alla känner sig förstådda och bekväma i kontakten med oss, och därför är det bra att du lyfter detta. Vi tar med oss dina synpunkter vidare.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più