POWER.se - Skövde Recensioni 1910

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jonstorpsgatan 3C, 549 37 Skövde, Rosenhaga, SE

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra personal både säljare och han som hjälpte till med att starta upp datorn, lägga till de vi bad om. Lite av en stjärna skulle jag vilja säga. Han kändes väldigt kunnig. Minns dock inte der... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Personalen vi pratade var trevlig och hjälpsam. Det tråkiga är att när man åker till en fysisk butik, förväntar man sig att få titta och testa produkterna. Fast det fick man inte,allt var larmat. Man... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Inför köp tittat på hemsidan om produkten o läst tidigare omdömen vilket gjorde att jag fysiskt besökte butik. Togs där emot ganska omgående o tillfrågades om hjälp/biträde och det ledde till köp. När... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra kundservice! Alla var super trevliga, lämna butiken med ett leende. Var mer än villiga att hjälpa till. Väldigt nöjd efter mitt besök!

1. Azienda di elettronica

• Jonstorpsgatan 3C, 549 37, Skövde, Rosenhaga, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Skövde

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra bemötande av personal

Mycket bra bemötande av personal. Hjälpsamma

Hej Helena,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som så bra och hjälpsamt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

De jobbar bra och mer infromationen…

De jobbar bra och mer infromationen alla myecket bra

Hej Sade,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att ni är nöjd med både hjälpen och informationen.

Härlig försäljare

Härlig försäljare! Otroligt hjälpsam och hade humor!

Hej Anette,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick så hjälpsam och trevlig service med glimten i ögat.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Inte bra det gick sönder

Inte bra det gick sönder

Hej Heshyar,

Vi beklagar verkligen att du får problem med produkten och att den har gått sönder.

Vi vill hjälpa dig att få detta åtgärdat. Kontakta gärna vår kundservice på mail: kundservice@power.se eller ring oss på 08 517 66 000 så tittar vi på vad vi kan göra för dig.

Vi finns där för att lösa problem tillsammans med dig.

Valutata 1 stelle su 5

Om jag får min produkt som jag betalat…

Om jag får min produkt som jag betalat för först, innan ni skickar ut dessa jäkla frågor så hade jag svarat seriöst

Hej Peter,

Tack för din feedback.

Du har en poäng. Omdömesförfrågan borde inte ha skickats ut innan leveransen är klar och vi beklagar det. Hör av dig till oss på kundservice@power.se eller ring 08 517 66 000 så hjälper vi dig med din beställning.

Valutata 4 stelle su 5

Bra service

Bra service

Hej Amanda,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Personal och service är jättebra

Personal och service är jättebra

31 maggio 2026

Hej Yaser,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att personalen och servicen gav ett så bra intryck.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Missade att kolla priserna på nätet

Missade att kolla priserna på nätet.
HP säljer skrivaren för 1600;- 1000 kr lägre pris!

2 giugno 2026

Hej Jan,

Vi tackar för er feedback och beklagar att prisbilden inte motsvarade era förväntningar vid detta tillfälle. Vi jobbar dagligen med att justera våra priser för att vara så attraktiva som möjligt på marknaden.

Om ni har frågor kring ert köp eller vill att vi kikar på prisskillnaden är ni varmt välkomna att kontakta oss direkt på mail kundservice@power.se eller telefon 08 517 66 000.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig och social personal nere vid…

Trevlig och social personal nere vid tv-avdelningen.

Hej Mats,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen vid tv avdelningen var så bra och att bemötandet kändes trevligt och socialt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Hej Maria,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och kunnig hjälp i Skövde. Sådant uppskattas verkligen.

Väldigt bra kundservice

29 maggio 2026

Hej där,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket i Skövde gav ett så bra intryck och att hjälpen upplevdes som både trevlig och engagerad.

Extra kul att du lämnade butiken med ett leende. Det uppskattas mycket att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och ärligt i service och…

Snabbt och ärligt i service och kommunikation.

Hej Konsument,

Tack för de fina orden om snabb och ärlig service och kommunikation. Det är verkligen uppskattat att höra.

Påläst personal.

Påläst personal.

Hej Bengt,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälp av påläst personal i Skövde. Sådan feedback uppskattas mycket.

Smidigt, proffsigt

Mycket bra pris, trevligt bemötande

Hej Livia,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var smidig och proffsig, och att både priset och bemötandet levde upp till förväntningarna.

Trevlig personal

Trevlig personal, bra pris. Beställde en frys på click n collect - inga konstigheter. Inte första gången jag handlar där och inte sista heller.

Hej JB,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt med din Click and Collect beställning och att upplevelsen i varuhuset var så bra.

Det uppskattas verkligen att du handlar hos oss igen, och det är extra kul att höra att både service och pris levde upp till förväntningarna.

Valutata 1 stelle su 5

Mycket otrevligt bemötande av kvinnlig

Mycket otrevligt bemötande av kvinnlig telefon försäljare.

30 maggio 2026

Risposta di POWER.se - Skövde

Tack för att du hör av dig till oss. Vi beklagar djupt det otrevliga bemötandet du beskriver. Vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig väl bemötta och vi ser mycket allvarligt på när vi inte lever upp till detta mål.

Vi tar din kritik till oss för att kunna coacha vår personal och förhindra att liknande situationer uppstår igen.

Snabbt

Smidigt att boka varan och gå direkt till kassan och hämta!

29 maggio 2026

Hej Eva,

Tack för den fina recensionen!

Vad roligt att höra att det gick snabbt och smidigt att boka varan och hämta den direkt i varuhuset.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra personal både säljare och…

Väldigt bra personal både säljare och han som hjälpte till med att starta upp datorn, lägga till de vi bad om. Lite av en stjärna skulle jag vilja säga. Han kändes väldigt kunnig. Minns dock inte deras namn.
Bra personal är svårt att få tag i, så skulle vara rädd om dessa herrar om jag var POWER.

Hej morgan björk,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp i Skövde och att både säljaren och hjälpen med att komma igång med datorn gjorde ett så starkt intryck.

Vi uppskattar särskilt att ni lyfter fram kunnandet och bemötandet. Sådan återkoppling betyder mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più