POWER.se - Skövde Recensioni

1973
TrustScore 4.5 su 5

Jonstorpsgatan 3C, 549 37 Skövde, Rosenhaga, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jonas på power i skövde vet hur man säljer in en bra produkt till en kund som behöver hög kvalité. Jag hade tidigare köpt en produkt av en bra kvalité tipsad av Jonas. Men produkten fick problem e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betydligt mycket bättre personal fick hjälp att jämföra mellan två märken på telefoner han lyssnade på vad jag sökte och vi diskuterade lite resultatet blev iPhone igen efter 6 år. Så ska du köpa en m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra personal både säljare och han som hjälpte till med att starta upp datorn, lägga till de vi bad om. Lite av en stjärna skulle jag vilja säga. Han kändes väldigt kunnig. Minns dock inte der... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Kände att vi blev blåsta på skärmskydden då min fru och jag köpte mobiler där vi betalade närmare 1.000:- för två stycken. Har sett på andra håll att priset där är mycket lägre för samma tjänst.... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Jonstorpsgatan 3C, 549 37, Skövde, Rosenhaga, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Skövde

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(1973)

15.648 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Rolf,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att köpet gick lätt och smidigt, precis så vi vill att det ska kännas.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Ni kräver att jag lämnar telefon nr,och…

Ni kräver att jag lämnar telefon nr,och efteråt jagar..
Sluta stalka mig.

30 luglio 2026

Hej Liva,

Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi ber om ursäkt för att kommunikationen från vår sida har skapat en tråkig upplevelse för dig.

När vi ber om telefonnummer gör vi det för att kunna trygga din order och skicka viktiga uppdateringar kring din leverans. Det ska dock aldrig kännas intensivt eller jobbigt att handla hos oss.

Vi är väldigt ledsna om våra meddelanden har upplevts som påträngande. Din upplevelse hjälper oss att utvärdera hur vi kommunicerar med våra kunder.

Felix på POWER! ⚡️

Hej Ann-Christin,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och en bra upplevelse i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra Service

Bra Service

Hej Denden,

Tack för din fina feedback! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal, som förstod våra önskemål utan tvekan!

31 luglio 2026

Hej Bj,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett trevligt och kunnigt bemötande i Skövde och att personalen förstod era önskemål direkt.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Annonserar bra även i tv när det är bra…

Annonserar bra även i tv när det är bra priser. Var lätt att beställa hemifrån och hämta i affären.
Bra bemött i affären. Bra produkt till bra pris.

30 luglio 2026

Hej Ingela,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det var enkelt att beställa hemifrån, smidigt att hämta i butik och att du fick ett bra bemötande på plats.

Det uppskattas också att du lyfter både priserna och upplevelsen i Skövde. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

nemt og hurtigt.

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt upplevdes som enkelt och snabbt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Grym dammsugare Bosch alltid dom bästa

Grym dammsugare Bosch alltid dom bästa

Hej Marko,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du är så nöjd med din Bosch-dammsugare och att den levererar som förväntat.

Hej Kjell-Åke,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick en bra presentation av varan och en positiv upplevelse i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Trevlig personal

27 luglio 2026

Hej Jenny,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Skövde gjorde ett trevligt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Bra datorskärm

Bra datorskärm

21 luglio 2026

Hej Roger,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med datorskärmen och att den motsvarade dina förväntningar.

Trevlig butik

Trevlig butik och service vänlig personal, skulle ha en produkt som bara fanns ett exemplar av kvar så blev lite rörigt innan den hittades men dom löste det till slut

22 luglio 2026

Hej Tommy,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att du upplevde butiken som trevlig och att personalen gav bra service. Det låter som att det blev lite rörigt kring produkten, men fint att det ändå löste sig till slut.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till POWER Skövde igen.

Valutata 5 stelle su 5

Bra hjälp och information om produkten

Bra hjälp och information om produkten. Trevlig personal.

23 luglio 2026

Hej Gun,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och tydlig information om produkten, och att bemötandet i Skövde uppskattades.

Bra o snabb service

20 luglio 2026

Hej Stig,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra och snabb service i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Trevligt bemötande.

19 luglio 2026

Hej Thomas,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande i Skövde, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Fin service trevlig personal och jag…

Fin service trevlig personal och jag hittade det jag behövde

16 luglio 2026

Hej Ingela,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig service och hittade det du behövde hos POWER Skövde.

Snabb hjälp

Trevligt bemötande

16 luglio 2026

Hej Kjell,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Hej Katarina,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att bemötandet i Skövde uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal som var…

Trevlig personal som var tillmötesgående och glad. Han ska ni vara rädd om 👌🏻

13 luglio 2026

Hej Anna,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om POWER Skövde.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och tillmötesgående bemötande. Sådant uppskattas verkligen och vi blir glada att läsa det.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb mottagande av trevlig personal…

Snabb mottagande av trevlig personal och bra service,fick hjälp att lasta in bilen

14 luglio 2026

Hej Peter,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett snabbt mottagande, bra service och hjälp hela vägen ut till bilen. Precis så vill vi att ett besök hos oss ska kännas.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più