L'azienda ha risposto
Väldigt bra personal både säljare och han som hjälpte till med att starta upp datorn, lägga till de vi bad om. Lite av en stjärna skulle jag vilja säga. Han kändes väldigt kunnig. Minns dock inte der... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kände att vi blev blåsta på skärmskydden då min fru och jag köpte mobiler där vi betalade närmare 1.000:- för två stycken. Har sett på andra håll att priset där är mycket lägre för samma tjänst.... Leggi di più
Jonstorpsgatan 3C, 549 37, Skövde, Rosenhaga, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Det var den glada o duktiga tjejen s0m expierade oss när vi handlade

Risposta di POWER.se - Skövde
Jonas på power i skövde vet hur man säljer in en bra produkt till en kund som behöver hög kvalité. Jag hade tidigare köpt en produkt av en bra kvalité tipsad av Jonas. Men produkten fick problem efter 1 år ungefär. Jonas hjälpte mig och fick mig att komma hem med en ny produkt som hjälpte mig på de sätt som jag hade som mål.
Kommer söka fler affärer med jonas i framtiden.

Risposta di POWER.se - Skövde
Jag är en kund som inte fattar ett dugg om abonnemang eller bredband. Sprang på en kille vid namn Kevin som under 2 tillfällen fått mig att känna mig som familj och visat både kunskap och ödmjukhet. En riktig topp kille som också hjälpt mig ur 2 väldigt jobbiga situationer som jag inte tror att har hade kunnat klara utan honom.

Risposta di POWER.se - Skövde
Personalen är verkligen professionella och jag fick mycket bra hjälp när jag skulle köpa en ny mobil och två dgr senare fick jag mycket bra support när jag behövde det.

Risposta di POWER.se - Skövde
Kassasystemet låg nere och de övertygade mig att använda Resurs bank - istället för att bara beställa på nätet och hämta ut i butik.

Risposta di POWER.se - Skövde
Svårt att få köpa då försäljaren envisades med medlemskap. Jag förklarade 3 ggr att jag inte var intresserad utan bara ville betala. En kund som inte kommer tillbaka.

Risposta di POWER.se - Skövde
Helheten var super och säljaren var proffsig och kunnig. Även väldigt tillmötesgående och hjälpsamma.
Ända saken som jag vill passa på att kommentera är det fakto att jag har betalt för en garanti som inte börjat gälla än, min gamla enhet blev stulen och att jag då inte ens kan få tillbaka summan för garantin.

Risposta di POWER.se - Skövde
Trevlig butik bra priser.Vänlig och duktig personal

Risposta di POWER.se - Skövde
Snabb säljkontakt bra att varor fanns hemma mycket att välja på

Risposta di POWER.se - Skövde
Har sett på andra håll att priset där är mycket lägre för samma tjänst.
Vårt svar på sådant beteende blir naturligtvis att vi undviker Power i framtiden till förmån för andra i våra ögon mer seriösa butiker.
Mvh Mats Rönquist

Risposta di POWER.se - Skövde
Betydligt mycket bättre personal fick hjälp att jämföra mellan två märken på telefoner han lyssnade på vad jag sökte och vi diskuterade lite resultatet blev iPhone igen efter 6 år. Så ska du köpa en mobil eller något så är power i Skövde det enda rätta

Risposta di POWER.se - Skövde
Click and collect. Betalat och klart. I pad. Får mail om att varan ligger klar. Kommer till affären och ingen av personalen hittar min vara. Väntade ca 25 minuter.