POWER.se - Norrköping Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Koppargatan 30, 602 23 Norrköping, Enebymo, SE

Valutata 5 stelle su 5

Den kvinnliga expediten var mycket trevlig , gav mig ett bra pris och förmodligen innehavde lite produktkännedom också. Ångrar inte köpet även om jag blev förvånad att den tämligen kraftfulla maskin s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra hjälp av trevlig och kunnig personal och fick information om att jag kunde registrera min vara (Bosch skaftdammsugare) på Bosch hemsida och att Power skulle hjälpa mig om jag fick problem... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Stod länge och väntade där det stod i sms att jag skulle hämta mina saker. Säljarna tittade inte ens på oss. Fattar att de har fullt upp med andra kunder oxå, men en blick och ett 'jag ser dig, snart... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

All personal jag mötte i butiken såg mig i ögonen och frågade om de kunde hjälpa mig. Väldigt positivt och trevligt. Den tjej som sedan hjälpte mig var kunnig och lyhörd för mina behov, kom med bra... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Koppargatan 30, 602 23, Norrköping, Enebymo, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Norrköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.653 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

27 aprile 2026

Hej Magnus,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig.

Trevlig personal

Trevlig personal, dock inte kunnig om produkten

26 aprile 2026

Hej Cristhian,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt.

Samtidigt ska rådgivningen självklart kännas trygg och relevant när det gäller produkten, så den synpunkten är värdefull.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Fick väldigt mycket hjälp

Fick väldigt mycket hjälp, av kunnig personal.

23 aprile 2026

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket hjälp och ett kunnigt bemötande i Norrköping.

Sådant uppskattas mycket, och det är extra kul när servicen gör skillnad.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 4 stelle su 5

Billig skrivare som motsvarade…

Billig skrivare som motsvarade förväntingarna och var lätt att installera.

24 aprile 2026

Hej Bo,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att skrivaren motsvarade förväntningarna och dessutom var enkel att installera. Det är precis så det ska kännas när man kommer igång med en ny produkt.

السويدية

السويدية: "Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Den lilla ugnen fungerar السويدية: "Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Den lilla ugnen fungerar kanon, och personalen var jättetrevlig och hjälpsam. Bra priser också! Rekommenderas varmt kanon, och personalen var jättetrevlig och hjälpsam. Bra priser också! Rekommenderas varmt

Hej Zuhair,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att ugnen fungerar kanon och att upplevelsen i varuhuset levde upp till förväntningarna.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och produkten funkar bra

Bra bemötande och produkten funkar bra. Nöjd

19 aprile 2026

Hej Jocelyn,

Tack för de fina orden.

Härligt att höra att bemötandet var bra och att produkten fungerar som den ska. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 5 stelle su 5

Fick varan jag bokat på nätet

Fick varan jag bokat på nätet, på en gång o en trevlig o hjälpsam kille tog betalt o gick igenom varan. Detta var i kassan. Tack👍🤗

22 aprile 2026

Hej Marita,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att allt gick smidigt och att du fick bra hjälp i butiken. Det är precis så vi vill att det ska kännas vid upphämtning och betalning.

Valutata 4 stelle su 5

Vi pratade med två säljare vid vårt…

Vi pratade med två säljare vid vårt köp. Båda var trevliga och serviceinriktade men den ena hade en gedigen kunskap inom området som den andra saknade.

Hej LF,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var trevligt och serviceinriktat, och extra kul att en av säljarna kunde bidra med riktigt gedigen kunskap.

Vi uppskattar också den nyanserade återkopplingen. Den hjälper oss att fortsätta utvecklas och skapa ännu bättre upplevelser i varuhuset.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 4 stelle su 5

En personal hjälpte mig så jag blev…

En personal hjälpte mig så jag blev medlem

Hej Ulla,

Tack för omdömet! Vad roligt att höra att du fick hjälp på plats och kom igång som medlem.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Supporten tog sig tid för mit ärende.

Supporten tog sig tid för mit ärende.

19 aprile 2026

Hej Christer,

Tack för de fina orden. Det uppskattas verkligen att höra att du fick den tid som behövdes i ditt ärende.

Vi är glada att upplevelsen blev så bra.

Smidigt

Smidigt
Kunniga

15 aprile 2026

Hej Sofia,

Vad kul att höra att allt gick smidigt och att du upplevde vår personal som kunnig! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde ge dig en bra upplevelse i Norrköping. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Mycket trevlig kille

Mycket trevlig kille, medveten om artiklarna och.hjälpsam

Hej Maud,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare i Norrköping ger dig den service du förtjänar. Vi är stolta över att ha kunniga och hjälpsamma kollegor som verkligen bryr sig om våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Valutata 1 stelle su 5

Jag känner mig har blivit lurats genom…

Jag känner mig har blivit lurats genom min sista handling .

Risposta di POWER.se - Norrköping

Det låter som att du inte alls är nöjd med upplevelsen, och det tar vi på allvar. Så ska det självklart inte kännas efter ett köp.

Vi vill gärna förstå vad som hänt i just ditt fall, så kontakta oss på kundservice@power.se med mer information så kan vi titta närmare på det.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Jag blev mycket väl bemött och fick…

Jag blev mycket väl bemött och fick bästa hjälpen, tack!

Hej Inger,

Vad roligt att höra att du blev så väl bemött och fick bra hjälp! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Norrköping kunde ge dig den service du förtjänar. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Valutata 4 stelle su 5

Det var ett riktigt måndagsexemplar som…

Det var ett riktigt måndagsexemplar som jag köpte. Jag gick tillbaka och fick bästa hjälpen

9 aprile 2026

Hej Eva,

Tack för din feedback! Det låter som att du hade lite otur med din första produkt, men det är fantastiskt att höra att vårt team i Norrköping kunde hjälpa dig på bästa sätt när du kom tillbaka. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Det är sådana här situationer som visar vikten av vår kundservice och att vi alltid strävar efter att lösa eventuella problem som kan uppstå. Tack för att du gav oss chansen att göra det rätt!

Hej Nataliia,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med kvaliteten. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder, och din feedback betyder mycket för oss.

Valutata 5 stelle su 5

En USB-C sladd från Apple fungerar som…

En USB-C sladd från Apple fungerar som förväntat.

10 aprile 2026

Hej Olov,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att din USB-C sladd från Apple fungerar precis som förväntat. Vi uppskattar verkligen din positiva feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker pernal var trevlig och jag…

Jag tycker pernal var trevlig och jag är glad med min köpt.

8 aprile 2026

Hej Magloire,

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp och att du upplevde vår personal som trevlig! Det värmer våra hjärtan att få sådan positiv feedback.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Jag är väldigt glad

Jag är väldigt glad

8 aprile 2026

Hej Aya,

Vad roligt att höra att du är så nöjd! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en bra upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più