POWER.se - Norrköping Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Koppargatan 30, 602 23 Norrköping, Enebymo, SE

Valutata 5 stelle su 5

Den kvinnliga expediten var mycket trevlig , gav mig ett bra pris och förmodligen innehavde lite produktkännedom också. Ångrar inte köpet även om jag blev förvånad att den tämligen kraftfulla maskin s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra hjälp av trevlig och kunnig personal och fick information om att jag kunde registrera min vara (Bosch skaftdammsugare) på Bosch hemsida och att Power skulle hjälpa mig om jag fick problem... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Stod länge och väntade där det stod i sms att jag skulle hämta mina saker. Säljarna tittade inte ens på oss. Fattar att de har fullt upp med andra kunder oxå, men en blick och ett 'jag ser dig, snart... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

All personal jag mötte i butiken såg mig i ögonen och frågade om de kunde hjälpa mig. Väldigt positivt och trevligt. Den tjej som sedan hjälpte mig var kunnig och lyhörd för mina behov, kom med bra... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Koppargatan 30, 602 23, Norrköping, Enebymo, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Norrköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Hon som jag köpte av gav bra info och…

Hon som jag köpte av gav bra info och vägledning.
Hade blivit 5 om jag inte fått vänta på hjälp och söka engagemanget själv.

7 maggio 2026

Hej Kund,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra information och vägledning vid ditt köp. Samtidigt tar vi med oss att väntetiden och engagemanget på plats påverkade upplevelsen.

Vi uppskattar den tydliga återkopplingen. Den hjälper oss att bli bättre.

Trevligt kundbemötande!

Trevligt kundbemötande!
Hjälpsam personal!

Hej Gunilla,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och hjälpsamt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Janne var super

Janne var super

Hej Sören,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Valutata 5 stelle su 5

Mkt bra kontakt med utleverans av varor…

Mkt bra kontakt med utleverans av varor
Serviceinriktade o bra på alla sätt

3 maggio 2026

Hej Emma,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att kontakten vid utlämningen fungerade så bra och att servicen upplevdes som hjälpsam hela vägen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt fint

Allt fint. Tack!

5 maggio 2026

Hej Elena,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att allt gick fint och att du är nöjd. Det uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 3 stelle su 5

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal. Varan vi köpte var nedsat men gick in till ordinarie pris i kassan så vi fick vända och åka tillbaka till butiken för att lösa det.

Hej Sofia,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt fint att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och hjälpsamt.

Samtidigt var det förstås inte bra att priset i kassan inte stämde med det nedsatta priset och att ni behövde åka tillbaka till butiken för att få det löst.

Vi uppskattar att du delar både det som fungerade bra och det som kunde ha fungerat smidigare.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevlig personal som ingav ett…

Väldigt trevlig personal som ingav ett proffsigt förtroende. De tog fram bra förslag utifrån mitt behov på vad en surfplatta bör klara av.

Hej Magnus,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och professionellt bemötande, samt bra vägledning utifrån dina behov.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra säljare

Bra säljare. Bra snack. Inte påslagen. Lite som ett kompissnack.

30 aprile 2026

Hej Peter,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen kändes avslappnad, trevlig och naturlig. Precis så vill vi att det ska kännas i varuhuset.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra hjälp av Janne vid…

Jag fick bra hjälp av Janne vid servicedidken

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp vid servicedisken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jag ville ha en TV som inte fanns i…

Jag ville ha en TV som inte fanns i butiken, blev erbjuden att ta visningsexemplaret så jag fick den TV jag ville ha

2 maggio 2026

Hej Lena,

Tack för den fina recensionen!

Härligt att höra att det löste sig och att du fick TV:n du var ute efter.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Bra hjälp då vi bytte till en ny dator

Bra hjälp då vi bytte till en ny dator

Hej Bertil,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att bytet till den nya datorn gick smidigt och att hjälpen uppskattades.

Vi hoppas att den nya datorn lever upp till förväntningarna och önskar många bra stunder med den.

Glad och hjälpsam personal

Glad och hjälpsam personal

28 aprile 2026

Hej Anna,

Tack för de fina orden.

Valutata 5 stelle su 5

Fick mycket bra hjälp och råd

Fick mycket bra hjälp och råd, mkt nöjd. Trevligt bemötande och balanserat och kunnigt intryck. Kände mig inte överfallen av överdrivet säljarbete utan sakligt och trovärdigt, hjälpte mig hitta bästa lösningen för det jag sökte efter.

Hej Carl,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp, tydliga råd och ett trevligt bemötande. Extra kul att upplevelsen kändes saklig, kunnig och trygg hela vägen.

Valutata 5 stelle su 5

Var och tog en stund och tittade igenom…

Var och tog en stund och tittade igenom mina favoritsegment i butiken.
Var på jakt efter en spårningstag men hittade inget som passade mig.
Köpte ett billig headset till mobilen som jag använder när jag inte vill störa omgivningen.
Nu några dagar efter ska jag ta med en extra skärm, som jag köpt på Power, och se om ett stativ som finns där passar till den.
Rekommenderar Power, men en konkurrent har börjat med 6 års garanti...

28 aprile 2026

Hej Mikael,

Tack för den fina recensionen och för rekommendationen.

Roligt att höra att butiksbesöket gav något med sig och att headsetet fungerar bra för det du behöver.

Hoppas också att du hittar ett stativ som passar skärmen vid nästa besök.

Duktig personal

Hej Margareta,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Valutata 2 stelle su 5

Det tog alldeles för lång tid att få…

Det tog alldeles för lång tid att få varan när man väljer Click & Collect.

Hej Susanne,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att det drog ut på tiden med din Click & Collect-order. Sådant ska inte hända, vi vill leverera en effektiv upplevelse.

Din input hjälper oss förbättra processen. Vi lovar bättring framöver!

Felix på POWER! ⚡️

Trevligt och positivt

Trevligt och positivt

Hej Monica,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig och positiv.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal med väldigt gott…

Trevlig personal med väldigt gott bemötande och hjälpsamhet.

26 aprile 2026

Hej Carina,

Tack för de fina orden om det trevliga bemötandet och hjälpsamheten.

Det är väldigt roligt att höra att besöket gav ett så gott intryck.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più