POWER.se - Nacka Recensioni 1.860

TrustScore 4 su 5

4,1

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Valutata 4 stelle su 5

Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tusen tack för bästa hjälpen och servicen. Jesper och Henrik ni var med från början. Vilka pärlor ni är. Stort tack även till Chian o Martin som redde ut det sista problemet. Man blir alltid nöjd på P... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindr... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Själva köpprocessen var ok

Själva köpprocessen var ok. Men jag har behövt support och tycker både att det är svårt att komma fram och bemötandet från Samsungsupporten var inte tillfredsställande. Samtalet bröts dessutom innan jag var klar

Hej Ulla,

Tack för att du delar med dig.

Det är bra att köpprocessen fungerade smidigt, men upplevelsen efteråt låter inte lika bra. När det är svårt att komma fram och ett samtal dessutom bryts innan allt är klart blir det onödigt krångligt.

Om du vill få vidare hjälp med just supportärendet kan du använda [www.power.se/kundservice/kontakta-oss/](https://www.power.se/kundservice/kontakta-oss/).

Bra bemötande Fick snabbt hjälp

Bra bemötande
Kunnig support
Glad, hjälpsam

24 aprile 2026

Hej Mohammad,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att hjälpen kom snabbt och att bemötandet upplevdes som kunnigt, glatt och hjälpsamt.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 3 stelle su 5

Fans inget driv i personalen fick leta…

Fans inget driv i personalen fick leta upp personal själv och driva mitt eget köp ingen ville sälja

20 aprile 2026

Hej Irene,

Tack för att du delar med dig.

Det låter som en upplevelse som borde ha varit betydligt bättre, särskilt när du själv behövde jaga hjälp i varuhuset. Den typen av bemötande är inte den känsla vi vill att ett besök hos POWER ska ge.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet. Det hjälper oss att förstå var upplevelsen inte levde upp till förväntningarna.

Engagemang och värmt bemötande

Engagemang och värmt bemötande

Hej Hamid,

Tack för de fina orden om engagemanget och det varma bemötandet.

Det är väldigt uppskattat att höra.

Bra service och trevligt bemötande

Bra service och trevligt bemötande

Hej Andreas,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att servicen och bemötandet uppskattades.

Vi hoppas att allt fortsätter lika bra framöver och att vi får möjlighet att hjälpa till igen.

Hej Susanne,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att köpet gick smidigt och att upplevelsen i varuhuset var så bra.

Trevligt bemötande.

16 aprile 2026

Hej Inger,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabb och bra försäljare

Snabb och bra försäljare. Kan varmt rekommendera denna affär.

15 aprile 2026

Hej Bengt,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset var snabb och bra.

Varmt tack för rekommendationen.

Hej Jovanka,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde vår service som snabb och professionell.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback betyder mycket för oss.

Valutata 2 stelle su 5

Lyssna bättre på kundens behov istället…

Lyssna bättre på kundens behov istället för att kränga.

13 aprile 2026

Hej Mårten,

Tack för att du säger till om detta. Det är tråkigt att höra att du inte upplevde att dina behov lyssnades på.

Vi tar dina synpunkter till oss och arbetar kontinuerligt med att förbättra bemötandet så att kunder känner sig sedda och väl omhändertagna.

..........

17 aprile 2026

Hi Erik,

Tack för din fyrstjärniga recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det är fantastiskt att höra att du var nöjd med ditt köp från vår Nacka-butik.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och det betyder mycket för oss att veta att vi lyckades med det i ditt fall. Din feedback hjälper oss att fortsätta förbättra våra tjänster.

Valutata 5 stelle su 5

Exceptionellt trevlig och professionell service av säljare Gabriel på power i Nacka forum.

Jag besökte den fysiska butiken power i Nacka forum. Jag var nyfiken på en specifik mobiltelefon. En trevlig säljare som heter Gabriel hälsade mig välkommen. Säljaren bistod efter det med exceptionellt trevlig- och professionell service från att jag kom in i butiken och fram till att jag betalade för varan jag kom för att titta på.

15 aprile 2026

Hej Dimitrios,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick en så exceptionell upplevelse i vår butik i Nacka Forum. Det är precis den typ av trevlig och professionell service vi strävar efter att erbjuda alla våra kunder.

Sådana kommentarer betyder mycket för vårt team och motiverar oss att fortsätta leverera den bästa möjliga servicen.

Tack för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och trevligt bemötande.

Snabbt och trevligt bemötande.

14 aprile 2026

Hej Karin,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett snabbt och trevligt bemötande i vår Nacka-butik.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team.

Tack för att du valde POWER!

Bra service av trevlig personal

Bra service av trevlig personal

16 aprile 2026

Hej Patrik,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick bra service av vår trevliga personal i Nacka. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsätta leverera excellent service. Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Allt bra tack

Allt bra tack

Hej Arian,

Vad kul att höra att allt gick bra! Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss. Det betyder mycket att du är nöjd med ditt köp och vår service.

Valutata 2 stelle su 5

Jag fick ett bra erbjudande och är…

Jag fick ett bra erbjudande och är tacksam för den hjälp jag fick vid köpet – mycket trevlig kille. Högtalaren jag köpte Sumobox 200 levererar dessutom ett riktigt imponerande ljud, bättre än förväntat.

Tyvärr saknades gummifötterna som är otroligt viktiga så högtalaren slipper bli skadad samt skruvmejsen.

När jag besökte butiken på nytt för att få hjälp blev jag endast erbjuden retur, istället för att personalen undersökte om delarna kunde finnas i lager eller föreslog någon alternativ lösning.

Det upplevdes som att man avfärdade ärendet utan att ens försöka hjälpa till.
För mig drar detta ner helhetsintrycket rejält.

Som tidigare butikschef och anställd vet jag hur viktigt det är att ta hand om kunden – även när det gäller outletprodukter. Har lärt mig genom åren att man försöker alltid göra sitt bästa för att göra kunden nöjd, man vill ju gärna att kunden kommer tillbaka igen.

Tyvärr blir det därför ett bottenbetyg från min sida. Så av mig får ni 2 stjärnor av 5.

Hej Alexander,

Tack för din ärliga återkoppling. Vi är glada att du är nöjd med både erbjudandet, hjälpen i butiken och ljudet från produkten.

Samtidigt beklagar vi att viktiga delar saknades och att du upplevde att du inte fick den hjälp du hade hoppats på vid ditt återbesök. Vi förstår att det känns frustrerande när man inte upplever att ärendet tas vidare på bästa sätt.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Valutata 1 stelle su 5

Vi tog vår vara som vi bedömde vara bra…

Vi tog vår vara som vi bedömde vara bra Fans ingen tillgänglig personal att diskutera med. Gick till kassan och betalade

Hej Ann-Mari,

Vi beklagar att det inte fanns någon tillgänglig personal att prata med när du behövde hjälp. Det ska självklart vara enkelt att få stöd i butiken.

Tack för att du tog dig tid att lämna din återkoppling. Den är viktig för oss i vårt arbete med att förbättra kundupplevelsen.

Bra bemötande

Hej Ove,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att du fick ett bra bemötande i vår Nacka-butik. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vårt team arbetar hårt för att ge alla kunder den bästa servicen möjligt, så det betyder mycket att veta att vi lyckades med det för dig.

Tack igen för att du valde POWER!

Valutata 5 stelle su 5

Ringde och beställde det jag ville…

Ringde och beställde det jag ville köpa, hämtade dagen efter, hur enkelt och smidigt som helst, plus trevlig personal.

14 aprile 2026

Hej Lars,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du hade en så smidig upplevelse med oss. Att kunna ringa, beställa och hämta nästa dag är precis den typ av service vi strävar efter.

Det är också underbart att höra att vår personal i Nacka gjorde ett bra intryck på dig. Tack för att du valde POWER!

Jag köpte egentligen 2 apparater

Jag köpte egentligen 2 apparater, till väldigt rabatterade priser!

Hej Sylvain,

Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp och att du fick bra priser på dina apparater! Det är alltid roligt när våra kunder hittar riktigt bra erbjudanden.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più