POWER.se - Nacka Recensioni 1.868

TrustScore 4 su 5

4,1

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Valutata 4 stelle su 5

Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tusen tack för bästa hjälpen och servicen. Jesper och Henrik ni var med från början. Vilka pärlor ni är. Stort tack även till Chian o Martin som redde ut det sista problemet. Man blir alltid nöjd på P... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte den fysiska butiken power i Nacka forum. Jag var nyfiken på en specifik mobiltelefon. En trevlig säljare som heter Gabriel hälsade mig välkommen. Säljaren bistod efter det med exceptionell... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Jag tyckte om bemötandet av de som…

Jag tyckte om bemötandet av de som arbetade i butiken. Men jag blev mindre glad när jag såg att internetsladden jag köpte för 449kr var på tok för dyr och att jag kunde ha fått samma kvalité och längd för 149kr.
Kommer returnera varan.

Hej P.L,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattade bemötandet från våra medarbetare i Nacka. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Angående priset på internetsladden förstår jag att du känner dig missnöjd med prisskillnaden. Du kan returnera varan till butiken där du köpte den. Om du har hittat samma produkt till ett lägre pris hos en godkänd konkurrent inom 60 dagar från köpet, kan du också undersöka möjligheten för prismatch.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal som bjuder på sig…

Trevlig personal som bjuder på sig själva.

Hej Josef,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team gjorde ett bra intryck och att du kände dig välkommen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Hej Szilard,

Vad roligt att höra att du fick så bra service! Det värmer våra hjärtan när våra kunder är nöjda med både kunskap och bemötande. Vi är stolta över vårt team och det är fantastiskt att veta att du hade en så positiv upplevelse.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Otroligt kunnig och hjälpsam kille, Jesper. Så nöjda med all hjälp!

5 aprile 2026
Non scritta su invito

Hej Monica Jensen,

Vad roligt att höra att ni fick så bra hjälp! Det låter som att ni hade en riktigt positiv upplevelse med vår personal. Vi är glada att kunna erbjuda kunnig och hjälpsam service.

Tack för att ni tog er tid att dela era positiva intryck!

Valutata 1 stelle su 5

Okunnig och slarvig personal

Lång kö.
Okunnig personal.
När jag väl valt produkt, pekades fel paket ut.
I kassan hade mitt ärende tappats bort, så inmatningen fick börjas om.
Vänligt bemötande dock.

Risposta di POWER.se - Nacka

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Det låter som att det blev lite kaos med paket och kassan men härligt att du ändå fick ett vänligt bemötande. Vi tar med oss det här och fortsätter jobba på att göra allt så enkelt och tydligt som möjligt. Tack för att du hänger med oss även när det blir lite snurrigt!

Mycket nöjd

Mycket nöjd, bra hjälp om reperationer eller köp av ny spishäll och installation. Jag hade ny spishäll på två dagar och det var före påsken då jag verkligen behövde en fungerande spis, stort tack.

Hej Gunnel,

Vad roligt att höra att du är så nöjd med din nya spishäll och att vi kunde hjälpa dig så snabbt före påsken! Det är fantastiskt att installationen gick så smidigt och att du fick den hjälp du behövde.

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du valde POWER!

Montaget var oproffsigt

Montaget var oproffsigt trots att det var enkelt. Bara ansluta vatten- och avloppsslangar samt en elkabel med stickpropp likadant som den maskin var ansluten som togs bort. Hur kan man ens undvika att göra likadant när den gamla dragningen är bra?. Vattenslangen var vriden och inspänd på ett konstigt sätt så att den spjärnade mot väggen och maskinen. Avloppsslangen var konstigt dragen men det hann jag se så det rättades till och elkabeln som var för lång hängde sladdrig utan att ha samlats upp med ett starkt gummiband som satt på den förra maskinens elkabel men som försvann. I övrigt var köpet ordinärt som väl var förväntat.
Jag har bjudits in att korrigera mitt omdöme och jag hittade ett stavfel som nu ändrats.

2 aprile 2026

Risposta di POWER.se - Nacka

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi hör att montaget inte riktigt blev som förväntat och att detaljerna med slangar och elkabel kunde ha hanterats bättre. Kul att själva köpet kändes som förväntat i alla fall! Vi tar med oss din feedback för att kunna förbättra monteringen framöver.

En jättefin upplevelse.

En jättefin upplevelse.
Tusen tack för all hjälp.
Jag är jättenöjd!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Cecilia,

Vad roligt att höra att du hade en så fantastisk upplevelse hos oss! Det värmer våra hjärtan att veta att du är så nöjd med hjälpen du fick. Sådana positiva recensioner betyder verkligen mycket för oss och vårt team.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Trevlig personal

Hej Lars,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den service du förtjänar. Vi strävar alltid efter att skapa en trevlig och hjälpsam miljö för alla våra kunder.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Det betyder verkligen mycket för oss och vårt team.

Hej C H,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde vår personal som kunnig och hjälpsam. Din feedback betyder mycket för oss.

Priset på hylla

Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindre. Inte första gången jag upplever kassapersonalen som totalt ointresserade och verkar hata sitt jobb.
Annars bra butik

Risposta di POWER.se - Nacka

Vi förstår att det blev frustrerande när priset inte stämde och kassapersonalen inte kunde hjälpa direkt. Det ska ju kännas smidigt och enkelt att få svar i kassan, inte att behöva springa runt.

Vi är glada att du annars gillar butiken, och hoppas nästa besök blir mer rakt på sak, där personalen är närvarande och hjälpsam hela vägen.

Mkt bra service

Trevlig, kunnig och väldigt serviceinriktad personal.

Hej Johan,

Vad roligt att höra att du fick så bra service i Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att personalen var trevlig, kunnig och serviceinriktad. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det låter som att teamet i Nacka verkligen lyckades med det. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig bemötande och service minded…

Trevlig bemötande och service minded personal

Hej Igor,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som trevlig och serviceminded. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig i Nacka.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsätta leverera excellent service. Vi hoppas att du kommer att besöka oss igen snart!

Valutata 2 stelle su 5

Jag köpte TV:n för ungefär tio dagar…

Jag köpte TV:n för ungefär tio dagar sedan. Det var den sista varan som visades i butiken.

TV:n är bra hittills, men jag hittade några saknade tillbehör: - Fjärrkontrollen fungerade inte, så jag returnerade den och den ersattes.
- Fästet som fäster modemet på baksidan (på TV:ns bas) saknas – det ingick inte. Jag berättade det för säljaren, och han sa: "Vissa TV-apparater har en bas, och andra inte!" Detta är inte ett övertygande svar. Jag begär fortfarande fästet som fäster modemet på baksidan av TV:n.
Jag väntar på ditt svar och information angående den saknade komponenten för att installera modemet.
Med hälsningar.
IEDAN

16 marzo 2026

Risposta di POWER.se - Nacka

Tack för att du hör av dig. Härligt att höra att TV:n fungerar bra hittills! Vi förstår dock att det blir lite struligt när saker saknas, särskilt fjärrkontrollen som du redan bytte och fästet till modemet som fortfarande saknas.

Vi uppskattar också att du påpekar hur informationen om basen presenterades. Vi vill alltid att det ska vara lätt att förstå vad som ingår.

Valutata 1 stelle su 5

Kommer att lämna tillbacka.

Kommer att lämna tillbacka.

19 marzo 2026

Hejsan Therese!

Det är alltid värdefullt för oss att få veta hur det upplevs, även när det inte riktigt blev som tänkt. Vi förstår att beslutet att lämna tillbaka kan kännas som det bästa i läget och respekterar det fullt ut.

Vi finns här om du vill att vi tillsammans går igenom vad som hänt eller om det finns något vi kan hjälpa till att förtydliga. Hör gärna av dig till kundservice@power.se så ser vi över detta tillsammans.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

De funkar mycket bra och mycket bra…

De funkar mycket bra och mycket bra kvalitet

18 marzo 2026

Hej Anwer Sulaiman,

Vad kul att höra att du är så nöjd med din order! Det värmer våra hjärtan att veta att kvaliteten lever upp till dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Valutata 4 stelle su 5

Sonen köpte var sin ny mobil åt sina…

Sonen köpte var sin ny mobil åt sina gamla föräldrar. Fick ett bra erbjudande. Tyvärr fungerade inte kameran men blev snabbt åtgärdat vid ett återbesök.

18 marzo 2026

Hej Gunnar,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att ni fick ett bra erbjudande på mobilerna och att vårt team kunde lösa kameraproblemet snabbt när ni kom tillbaka. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela er upplevelse med oss.

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Fick hjälp av en engagerad och kunnig…

Fick hjälp av en engagerad och kunnig tekniker. Stort tack!

17 marzo 2026

Hej Tysk,

Vad roligt att höra att du fick hjälp av en engagerad och kunnig tekniker! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den service du förtjänar. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Kom till berörd butik

Kom till berörd butik , frågade pris på produkt bokade den i mitt namn , kom tillbaka dagen efter för köp , då var pris på produkten väsentligt mkt högre , hur kan det bli så ???

17 marzo 2026

Hej Stefan,

Tack för din feedback! Det låter frustrerande att priset ändrades mellan dagarna.

Våra priser uppdateras var 15:e minut av vår Prisrobot. När du bokar en produkt med betala i butik gäller reservationen i 24 timmar till det ursprungliga priset. Om priset sjunker under denna period får du det lägre priset.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

Superbra bemötande👍

Superbra bemötande👍

16 marzo 2026

Hej Jeanette,

Vad roligt att höra att du fick ett superbra bemötande! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Nacka kunde ge dig en fantastisk upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più