Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tusen tack för bästa hjälpen och servicen. Jesper och Henrik ni var med från början. Vilka pärlor ni är. Stort tack även till Chian o Martin som redde ut det sista problemet. Man blir alltid nöjd på P... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag besökte den fysiska butiken power i Nacka forum. Jag var nyfiken på en specifik mobiltelefon. En trevlig säljare som heter Gabriel hälsade mig välkommen. Säljaren bistod efter det med exceptionell... Leggi di più
Forumvägen 12, 131 53, Nacka, Nacka, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jag tyckte om bemötandet av de som arbetade i butiken. Men jag blev mindre glad när jag såg att internetsladden jag köpte för 449kr var på tok för dyr och att jag kunde ha fått samma kvalité och längd för 149kr.
Kommer returnera varan.

Risposta di POWER.se - Nacka
Trevligt bemötande. Otroligt kunnig och hjälpsam kille, Jesper. Så nöjda med all hjälp!

Lång kö.
Okunnig personal.
När jag väl valt produkt, pekades fel paket ut.
I kassan hade mitt ärende tappats bort, så inmatningen fick börjas om.
Vänligt bemötande dock.

Risposta di POWER.se - Nacka
Mycket nöjd, bra hjälp om reperationer eller köp av ny spishäll och installation. Jag hade ny spishäll på två dagar och det var före påsken då jag verkligen behövde en fungerande spis, stort tack.

Risposta di POWER.se - Nacka
Montaget var oproffsigt trots att det var enkelt. Bara ansluta vatten- och avloppsslangar samt en elkabel med stickpropp likadant som den maskin var ansluten som togs bort. Hur kan man ens undvika att göra likadant när den gamla dragningen är bra?. Vattenslangen var vriden och inspänd på ett konstigt sätt så att den spjärnade mot väggen och maskinen. Avloppsslangen var konstigt dragen men det hann jag se så det rättades till och elkabeln som var för lång hängde sladdrig utan att ha samlats upp med ett starkt gummiband som satt på den förra maskinens elkabel men som försvann. I övrigt var köpet ordinärt som väl var förväntat.
Jag har bjudits in att korrigera mitt omdöme och jag hittade ett stavfel som nu ändrats.

En jättefin upplevelse.
Tusen tack för all hjälp.
Jag är jättenöjd!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di POWER.se - Nacka
Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindre. Inte första gången jag upplever kassapersonalen som totalt ointresserade och verkar hata sitt jobb.
Annars bra butik

Risposta di POWER.se - Nacka
Jag köpte TV:n för ungefär tio dagar sedan. Det var den sista varan som visades i butiken.
TV:n är bra hittills, men jag hittade några saknade tillbehör: - Fjärrkontrollen fungerade inte, så jag returnerade den och den ersattes.
- Fästet som fäster modemet på baksidan (på TV:ns bas) saknas – det ingick inte. Jag berättade det för säljaren, och han sa: "Vissa TV-apparater har en bas, och andra inte!" Detta är inte ett övertygande svar. Jag begär fortfarande fästet som fäster modemet på baksidan av TV:n.
Jag väntar på ditt svar och information angående den saknade komponenten för att installera modemet.
Med hälsningar.
IEDAN

Risposta di POWER.se - Nacka
Sonen köpte var sin ny mobil åt sina gamla föräldrar. Fick ett bra erbjudande. Tyvärr fungerade inte kameran men blev snabbt åtgärdat vid ett återbesök.

Risposta di POWER.se - Nacka
Fick hjälp av en engagerad och kunnig tekniker. Stort tack!

Risposta di POWER.se - Nacka
Kom till berörd butik , frågade pris på produkt bokade den i mitt namn , kom tillbaka dagen efter för köp , då var pris på produkten väsentligt mkt högre , hur kan det bli så ???

Risposta di POWER.se - Nacka
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.