POWER.se - Malmö Recensioni

TrustScore 4 su 5

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

Valutata 4 stelle su 5

Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig häm... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslu... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra jobb. Men när jag skulle hyra er Freetrailer så kostade den 69 kronor. Ett bättre namn på tjänsten skulle vara 69-trailer. Försökte höra mig för i kassan om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Malmö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

16.479 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Mustafa,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen som duktig och snabb i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Inte bra

Inte bra. Blev hänvisad från kassan till avdelningen för vitvaror för att hämta min produkt. Fick vänta i 25 minuter. Borde gå snabbare.

14 luglio 2026

Hej Selim,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är inte den hämtning vi vill att man ska få, och jag förstår att det känns frustrerande att bli hänvisad mellan avdelningar och sedan behöva vänta i 25 minuter. 😊

Din feedback om utlämningen i Malmö har tagits vidare till butiken så att de kan se över rutinerna kring upphämtning och väntetider. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom den typen av synpunkter hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset framöver. 🤗

Valutata 2 stelle su 5

Tog för lång tid

Tog för lång tid, dålig koll på hur man skulle teckna abonnemang

11 luglio 2026

Hej Jan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det ska vara enkelt att få tydlig hjälp i butik, och det låter inte bra att det tog lång tid och att informationen kring abonnemanget var oklar. 😊

Din återkoppling har förts vidare till butiken i Malmö så att de kan se över både väntetiden och hur information om abonnemang ges i samband med köp. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom det hjälper oss att förbättra servicen framöver. Vi hoppas att du får en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Easy and quick

Used click and collect, got notification for pickup soon after. Assistant during pickup was very nice and spoke English which was helpful for me.

14 luglio 2026

Hi Magdalena,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Click & Collect gick snabbt och smidigt, och att upphämtningen blev en bra upplevelse.

Extra kul att bemötandet i butiken gjorde det ännu enklare för dig.

Valutata 1 stelle su 5

Hemsk

Hemsk! Ni har noll koll på vilka paket som kommit till varuhus för upphämtning. Tog 20 min för personalen att hitta varorna. Sedan fattas artiklar som kommer senare. Så nu måste jag åka timm butiken igen när (om) dessa kommer.
Nä, kommer aldrig handla av er igen!

Hej Stefan,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är verkligen inte den upplevelse man ska få vid upphämtning, särskilt inte när det tar lång tid att hitta varorna och dessutom saknas artiklar i ordern. 😔💬

Vi tar med oss din feedback vidare internt och ser över både rutinerna för upphämtning i varuhuset och hanteringen när en order inte är komplett. Det ska vara tydligt, smidigt och förutsägbart att hämta sin beställning. 😊

Din synpunkt har också förts vidare till varuhuset i Malmö för uppföljning. Tack för att du uppmärksammade detta, även om det skedde efter en väldigt frustrerande upplevelse. 🤗

Kabel

Köpte en kabel som var bra och fungerade

Hej krister,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att kabeln fungerade bra och motsvarade förväntningarna.

Prisvärd för 998kr

Lätt , enkel och prisvärd!

Hej Monika,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du upplever produkten som lätt, enkel och prisvärd.

Fick bra hjälp

Hej Seyed,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du fick bra hjälp i Malmö, det uppskattas verkligen.

Valutata 3 stelle su 5

Jag är mycket besviken på min…

Jag är mycket besviken på min upplevelse hos POWER Malmö. Personalen vid elscootrarna verkade inte särskilt kunnig och visade väldigt lite intresse för att hjälpa kunderna. Vid kassan var det dessutom kaos. Personalen verkade osäker på hur systemet fungerade, och jag fick vänta i över 20 minuter innan någon som kunde hantera det kom och hjälpte till. Bemötandet var dåligt och jag kände mig inte väl omhändertagen som kund. Tyvärr kan jag inte rekommendera POWER Malmö.

Hej Jacob,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det låter som att besöket i Malmö inte alls blev så smidigt och hjälpsamt som det borde vara, särskilt när du både fick vänta länge och inte fick ett bra bemötande. Det är förståeligt att det lämnade ett dåligt intryck.

Vi uppskattar att du tar dig tid att lyfta detta, eftersom sådan feedback är viktig.

Hej Andreas,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick god och vänlig service i Malmö.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig personal!

8 luglio 2026

Hej Marina,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Malmö och att personalen gjorde ett trevligt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Valutata 4 stelle su 5

Bra service MEN tydligare markeringar…

Bra service MEN tydligare markeringar även när man kommer in i POWER-affären att man måste lägga P-bricka i bilen. Trots ett kort besök blev det 600:- i böter. Men bra service...

Hej Leif,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig. Det är glädjande att höra att du upplevde bra service, även om parkeringssituationen drog ner helhetsintrycket.

Din synpunkt om tydligare markeringar vid entrén är värdefull, särskilt när ett kort besök kan leda till en sådan avgift. Vi beklagar att det blev så i samband med ditt besök.

Tack igen för din feedback och för de fyra stjärnorna. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Valutata 5 stelle su 5

Mycket fint bemötande och hjälp från…

Mycket fint bemötande och hjälp från Misi, Power Malmö 🙂

Hej Carina,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så fint bemötande och bra hjälp i POWER Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick en väldigt proffsig och kunnig…

Vi fick en väldigt proffsig och kunnig person
(Richard L) på Power i Malmö som hjälpte oss:)

Hej Margareta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick så proffsig och kunnig hjälp i Malmö, och att besöket blev en så bra upplevelse.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er.

Fantastisk personal

Hej Paul,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Malmö och att personalen gjorde ett fantastiskt intryck.

Bra pris

Bra pris, men kneppig hantering av kunder efter betalning.... fick vänta ca 20 min vid varuutlämningen med trasig ringklocka, inget altnr vid frånvarade personal och ingen som svarade på det registrerade tel-numret. Prudukten var okej, men dem dåliga/hårtåtdragna/7,5mm(mutter skruvarna) som satt på, gjorde det omöjligt att hänga-om dörren på kylen.

Hej Oscar,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig. Det är glädjande att priset och produkten i stort motsvarade förväntningarna, men väntetiden vid varuutlämningen och upplevelsen på plats låter inte bra.

Det ska vara smidigt att hämta sin order, så vi uppskattar verkligen att du lyfter detta. Din feedback är värdefull och hjälper oss att se vad som kan bli bättre.

När det gäller skruvarna och möjligheten att hänga om dörren, får du gärna kontakta [kundservice@power.se](mailto:kundservice@power.se) om du vill ha hjälp vidare med den delen.

Valutata 2 stelle su 5

Köpte en digitalkamera och ett…

Köpte en digitalkamera och ett minneskort. Den sålde på mig ett felaktigt minneskort som inte passade…så nu måste vi köra en gång till till Malmö för att fixa detta. En sjukt besviken dotter

Hej Petra!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Det var verkligen tråkigt att höra att minneskortet inte visade sig passa kameran. Det är förstås inte den starten man hoppas på när man ser fram emot att komma hem och börja använda en ny produkt.

Vi hoppas att det löser sig snabbt när ni kommer in så att ni kan få rätt minneskort och komma igång med kameran som tänkt. Förhoppningsvis blir det här bara ett litet hinder på vägen till många fina bilder framöver.

Tack för att du berättade om din upplevelse. Den typen av återkoppling hjälper oss att bli ännu bättre i våra rekommendationer framöver.
Vi hoppas att nästa besök känns betydligt smidigare och att kameran snart används precis som den ska!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 3 stelle su 5

Tyckte egentligen inte om något annat…

Tyckte egentligen inte om något annat än priset på min vara. När den skulle beställas krånglade datorn och senare i kassan fattade expediten ingenting.

Hej Mikael,

Tack för att du delar med dig. Det är förstås inte en upplevelse som ska kännas krånglig, även om det var positivt att priset motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar att du lyfter både problemen vid beställningen och upplevelsen i kassan. Den typen av återkoppling är viktig och tas vidare internt för att förbättra helhetsupplevelsen i varuhuset.

Vi hoppas att ett framtida besök ger ett betydligt smidigare intryck.

Valutata 5 stelle su 5

Försäljaren tog sig tid och kom med…

Försäljaren tog sig tid och kom med konstruktiva förslag.
Jag kan rekommendera Power om alla anställda är så.
Tack!
Mvh Frank

4 luglio 2026

Hej Frank,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam vägledning och konstruktiva förslag i Malmö. Sådana upplevelser betyder mycket, och vi uppskattar verkligen din rekommendation.

Min avfuktare gick sönder

Min avfuktare gick sönder, lämnade in för reparation, fick svar redan efter 2 dagar att den inte gick att reparera, körde dit, fick en ny + extra försäkring för besvären. Bra service och trevlig personal.

8 luglio 2026

Hej Nick,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vad fint att höra att du fick snabb hjälp och att allt löste sig smidigt med din avfuktare. Det är också väldigt roligt att läsa att bemötandet i Malmö var så bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più