Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig häm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra jobb. Men när jag skulle hyra er Freetrailer så kostade den 69 kronor. Ett bättre namn på tjänsten skulle vara 69-trailer. Försökte höra mig för i kassan om... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Leggi di più
Långhusgatan 3, 215 86, Malmö, Väster, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Inte bra. Blev hänvisad från kassan till avdelningen för vitvaror för att hämta min produkt. Fick vänta i 25 minuter. Borde gå snabbare.

Risposta di POWER.se - Malmö
Used click and collect, got notification for pickup soon after. Assistant during pickup was very nice and spoke English which was helpful for me.

Risposta di POWER.se - Malmö
Hemsk! Ni har noll koll på vilka paket som kommit till varuhus för upphämtning. Tog 20 min för personalen att hitta varorna. Sedan fattas artiklar som kommer senare. Så nu måste jag åka timm butiken igen när (om) dessa kommer.
Nä, kommer aldrig handla av er igen!

Risposta di POWER.se - Malmö
Jag är mycket besviken på min upplevelse hos POWER Malmö. Personalen vid elscootrarna verkade inte särskilt kunnig och visade väldigt lite intresse för att hjälpa kunderna. Vid kassan var det dessutom kaos. Personalen verkade osäker på hur systemet fungerade, och jag fick vänta i över 20 minuter innan någon som kunde hantera det kom och hjälpte till. Bemötandet var dåligt och jag kände mig inte väl omhändertagen som kund. Tyvärr kan jag inte rekommendera POWER Malmö.

Risposta di POWER.se - Malmö
Bra service MEN tydligare markeringar även när man kommer in i POWER-affären att man måste lägga P-bricka i bilen. Trots ett kort besök blev det 600:- i böter. Men bra service...

Mycket fint bemötande och hjälp från Misi, Power Malmö 🙂

Risposta di POWER.se - Malmö
Vi fick en väldigt proffsig och kunnig person
(Richard L) på Power i Malmö som hjälpte oss:)

Risposta di POWER.se - Malmö
Bra pris, men kneppig hantering av kunder efter betalning.... fick vänta ca 20 min vid varuutlämningen med trasig ringklocka, inget altnr vid frånvarade personal och ingen som svarade på det registrerade tel-numret. Prudukten var okej, men dem dåliga/hårtåtdragna/7,5mm(mutter skruvarna) som satt på, gjorde det omöjligt att hänga-om dörren på kylen.

Risposta di POWER.se - Malmö
Köpte en digitalkamera och ett minneskort. Den sålde på mig ett felaktigt minneskort som inte passade…så nu måste vi köra en gång till till Malmö för att fixa detta. En sjukt besviken dotter

Risposta di POWER.se - Malmö
Tyckte egentligen inte om något annat än priset på min vara. När den skulle beställas krånglade datorn och senare i kassan fattade expediten ingenting.

Risposta di POWER.se - Malmö
Försäljaren tog sig tid och kom med konstruktiva förslag.
Jag kan rekommendera Power om alla anställda är så.
Tack!
Mvh Frank

Risposta di POWER.se - Malmö
Min avfuktare gick sönder, lämnade in för reparation, fick svar redan efter 2 dagar att den inte gick att reparera, körde dit, fick en ny + extra försäkring för besvären. Bra service och trevlig personal.