POWER.se - Malmö Recensioni

TrustScore 4 su 5

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 4 stelle su 5

Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra jobb. Men när jag skulle hyra er Freetrailer så kostade den 69 kronor. Ett bättre namn på tjänsten skulle vara 69-trailer. Försökte höra mig för i kassan om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Malmö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

16.479 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Varan var som förväntat och fungerar…

Varan var som förväntat och fungerar bra!

Hej Matteo,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att varan motsvarade förväntningarna och fungerar bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Okunnig personal och kaos i kassakön.

Okunnig personal och kaos i kassakön.

30 luglio 2026

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den nivå av service man ska mötas av, särskilt inte när både hjälpen i butiken och kassakön upplevdes som röriga. 😕💬

Din feedback om okunnig personal och kaos i kassakön har förts vidare internt till varuhuset i Malmö så att de kan se över både bemötandet och rutinerna i butiken. Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom det hjälper oss att förbättra upplevelsen framåt. 😊✨

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge ett bättre intryck nästa gång. 🤗

Beställde click & collect

Beställde click & collect. Fungerade utmärkt och personalen i Malmö var trevlig

Hej Jan,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att din Click & Collect fungerade utmärkt och att du fick ett trevligt bemötande i Malmö. Sådant uppskattas verkligen, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen snart.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra och kompetent service från…

Mycket bra och kompetent service från säljaren. 100% nöjd.

29 luglio 2026

Hej Magnus,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket bra och kompetent service och att du är 100% nöjd med ditt besök hos POWER Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Kunnig och trevlig personal

Kunnig och trevlig personal

Hej Saeid,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Malmö och att personalen upplevdes som kunnig och trevlig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Enkelt att reservera online

Enkelt att reservera online, sedan bara att hämta!

29 luglio 2026

Hej Henric,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det var enkelt att reservera online och smidigt att hämta upp i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra personal god service

Bra personal god service

22 luglio 2026

Hej Jan-Christer,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett gott bemötande i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och trevlig och kunnig…

Bra bemötande och trevlig och kunnig säljare

Hej Christer,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och hjälp av en trevlig och kunnig säljare i Malmö.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra hjälp när skulle beställa…

Jag fick bra hjälp när skulle beställa en produkt 👍

24 luglio 2026

Hej José,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp med din beställning och en smidig upplevelse hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 4 stelle su 5

TVn är jag supernöjd med

Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig hämta tv:n på baksidan och ringa en ny taxi därifrån. De erbjöd ingen annan lösning. Hade jag inte lyckats ordna skjuts själv hade jag blivit stående med tv:n utanför butiken. Det tycker jag var mycket dålig service.

22 luglio 2026

Hej Alexander,

Tack för att du delar med dig.

Vad fint att höra att du är supernöjd med TV:n. Samtidigt var det tråkigt att upplevelsen vid hämtningen inte motsvarade förväntningarna.

Det låter som en väldigt besvärlig situation, särskilt när du riskerade att bli stående utanför butiken med en stor produkt utan hjälp. Det förstår jag att du reagerade på.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om både det som fungerade bra och det som inte gjorde det.

Valutata 3 stelle su 5

Inte lätt att få betala

Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslutat ett köp när hon fick telefonen i handen, utan denna las ned samtidigt som en annan kund kom, en stund senare lämnades till en annan för att att slutföra köpet. Detta trots att jag hade gjort en beställning och betalade med kort och hoppades på ett snabbare köp.

25 luglio 2026

Hej Tony,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det låter som att köpet blev mer omständligt och tidskrävande än väntat, särskilt när du redan hade gjort en beställning och betalade med kort för att det skulle gå smidigare. Det är förståeligt att det kändes frustrerande.

Vi tar med oss din feedback kring hur köpet hanterades i varuhuset och uppskattar att du tog dig tid att beskriva det så tydligt.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig personal och väldigt…

Mycket trevlig personal och väldigt hjälpsamma medvmin nya telefon. Rekommendetar verkligen dom kommer att köpa mer där.

9 luglio 2026

Hej Monika,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service i Malmö och att du är nöjd med din nya telefon.

Vi uppskattar varmt att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och du är alltid välkommen tillbaka.

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande ,bra hjälp att hitta…

Trevligt bemötande ,bra hjälp att hitta det jag var intresserad av

23 luglio 2026

Hej Agneta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp med att hitta det du var intresserad av.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Malmö, och hoppas att du blir lika nöjd med din produkt.

Hej kundjalle,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett bra bemötande och en trevlig upplevelse i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Valutata 1 stelle su 5

Lång kö mycket press på personal

Lång kö mycket press på personal. Vi stod flera stycken vid kö där bara en kassa hade öppet.

18 luglio 2026

Hej Juad,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är inte den butiksupplevelse vi vill ge, och jag förstår att det var frustrerande att behöva stå i lång kö när bara en kassa var öppen. 😊

Din feedback om köhanteringen och belastningen på personalen har tagits vidare till butiken så att de kan se över bemanning och kassaflöde. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Bra kunskap av produkter

Killen som rekommenderade och hjälpte oss med val av rätt tv som passar våra behov var mycket flexibel med transport lösningar. Däremot så var killen i kassan mycket otrevlig (han hade skägg), därav endast 4 stjärnor.

Hej Sammy,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig hjälp med att hitta en TV som passade era behov och att ni uppskattade flexibiliteten kring transporten.

Samtidigt är det tråkigt att bemötandet i kassan inte levde upp till samma nivå. Din feedback är viktig och hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Valutata 1 stelle su 5

En månad försent i leverans

En månad försent i leverans, komplikationer med mailet där det skickades mail som att jag redan hade fått den.

15 luglio 2026

Hej Ana!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi förstår att det inte känns bra när en leverans blir betydligt senare än väntat, särskilt när informationen under tiden skapar fler frågetecken än svar. Det kan göra det svårt att veta vad som faktiskt gäller för beställningen.

Vi uppskattar verkligen att du lyfter både förseningen och mejlen som skickades ut. Sådan återkoppling hjälper oss att få en bättre bild av hur upplevelsen varit och vad som kan förbättras framöver.
Även om det ibland kan uppstå situationer som påverkar leveranstiden vill vi självklart att informationen längs vägen ska kännas tydlig och enkel att följa. När mejl ger intrycket av att en beställning redan är mottagen fast den fortfarande är på väg blir det förstås lätt förvirrande.

Vi hoppas att produkten till slut kom fram som den skulle och att den nu lever upp till dina förväntningar. Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss och dela med dig av din upplevelse!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Snabb hjälp

Mycket professionellt snabb hjälp

17 luglio 2026

Hej Sebastian,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och professionell hjälp i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Nöjd med köp och service

Nöjd med köp och service

Hej Pontus,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både köp och service i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du får mycket glädje av din produkt.

Valutata 5 stelle su 5

Tack för bra och snabb service

Tack för era service och snälla personalen

Hej Ghassan,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd med den snabba servicen och det trevliga bemötandet i Malmö.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più