Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade pak... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.
Stjärntorget 2, 169 79, Solna, Stockholm, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som också var mycket hjälpsamma och vänliga mot mig. Jag kommer definitivt tillbaka och köpa allt jag behöver från er ☺️🌹

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. Hon spenderade tiden att ge mig god service och det ska hon ha beröm för.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Har inte fått TV:n än och Hemfixarna är otrevliga.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Tjejen i kassan på mall, mörkhårig tjej med namnbricka Linnea var super trevlig. Hjälpte mig från börjat till start när jag inte förstod vilken data jag skulle köpa. Super trevlig tjej!

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Bara en person i kassan som hanterar ett returärende, samtidigt står tre anställda och pratar med en kund på telefonavdelningen samtidigt som kön till kassorna växer.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Att man kunde beställa och sedan hämta i butik.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Det var super bra och trevlig bemötande personal/ tack

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Personal i butiken var allmänt oengagerade. Stor tung vara där flera killar duckade att hämta och lämnade en tjej med. Hon fick be minman om hjälp och killarna stod fort men händer i fickorna och småsnackadr. Tjejen gjorde så gott hon kunde men övriga intrycket blev så oproffsigt.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Ni har tålamod med kunden Jag märkt att rpersonalen hjälper varandra.