L'azienda ha risposto
Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.
Stjärntorget 2, 169 79, Solna, Stockholm, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Bra pris + använda poäng!
Bra pris, gick snabbt att hämta.
Mah fick t.o.m. använda samlade pöäng.
Förbättring: ETT hämtningsställe i butik.

Trevliga och professionella medarbetare

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Fanns inte tillräckligt med personal i kassan. En tjej som sprang runt och hämtade grejor som kön i kassan beställt medan personalen i butiken stod och snackade med polaren. När jag frågade om det fanns fler personal i kassas svarade den skäggiga snubben att hon kommer snart istället för att hjälpa till. Tjejen skötte sig utmärkt.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Snabb och mycket trevlig service i kassan!

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Extrem låg kö med kollegor som bara gick förbi i bakgrunden när kollegan i kassan uppenbart behövde hjälp. När vi väl fick hjälp så blev vi väldigt dåligt bemötta. Vi fick varken ett hej, ett leende eller en ursäkt för att ha behövt stå i kö i ca 10 minuter, då stod vi ändå FÖRST i kön.
När vi väl skulle betala så fick vi inte ens frågan om vi ville ha en påse, utan vi fick be om det i efterhand och då fick vi svaret ”det här kostar pengar egentligen, men ta den”. Vilket fick oss att känna oss som en börda.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Mkt trevligt bemötande trots stressigt och mkt att göra.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade paketet hemma upptäckte jag att ingenting följde med. Allt måste köpas separat, vilket jag inte hade fått information om innan köpet.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Jag kommer flera gånger efter att ni hade skickat min order har kommit men butiken hittade inte produkten. Det var jobbigt.

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
De har prisgaranti men ville inte matcha elgigantens batterigaranti som ingick där 5år men jag behövde datorn på en gång så jag var tvungen att köpa ändå tråkigt och de erbjöd inget annat heller

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia
Ljudet är bra, fast formen gör att de inte riktigt sitter så bra vilket gör att man får trycka till dom med jämna mellanrum och de åker lätt ut om man rör sig för snabbt.