POWER.se - Mall of Scandinavia Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Stjärntorget 2, 169 79 Solna, Stockholm, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Mall of Scandinavia

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.703 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Bra pris + använda poäng!

Bra pris + använda poäng!
Bra pris, gick snabbt att hämta.
Mah fick t.o.m. använda samlade pöäng.
Förbättring: ETT hämtningsställe i butik.

Hej Rolle,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det är roligt att höra att du fick ett bra pris, att hämtningen gick snabbt och att du kunde använda dina sparade poäng. Vi uppskattar verkligen din feedback angående hämtningsstället i butiken och tar med oss dina synpunkter vidare. Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Mall of Scandinavia⚡

Valutata 4 stelle su 5

Hej Mihret,

Tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gläder oss att du uppskattade bemötandet och servicen du fick hos oss på POWER Mall of Scandinavia. Vi strävar alltid efter att ge en lika bra upplevelse varje gång, och din feedback betyder mycket för oss. Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka snart igen.

Valutata 5 stelle su 5

Trevliga och professionella medarbetare som jobbar

Trevliga och professionella medarbetare

Hej Habib,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde våra medarbetare som trevliga och professionella. Det är precis den typ av bemötande vi strävar efter att erbjuda i alla våra varuhus.

Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till POWER Mall of Scandinavia snart igen!

Hej Rene,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gör oss riktigt glada att höra att du uppskattade kommunikationen och servicen hos oss på POWER Mall of Scandinavia. Det är precis den upplevelse vi strävar efter att ge varje gång. Vi hoppas att du får stor glädje av din produkt och ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.

Jättenöjd👍

Hej Eve,

Stort tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gör oss otroligt glada att höra att du är jättenöjd med ditt besök hos oss på POWER Mall of Scandinavia. Det är precis sådana upplevelser vi strävar efter att leverera varje dag. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Valutata 2 stelle su 5

Fanns inte tillräckligt med personal i…

Fanns inte tillräckligt med personal i kassan. En tjej som sprang runt och hämtade grejor som kön i kassan beställt medan personalen i butiken stod och snackade med polaren. När jag frågade om det fanns fler personal i kassas svarade den skäggiga snubben att hon kommer snart istället för att hjälpa till. Tjejen skötte sig utmärkt.

Hej NN,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse i vår butik på Mall of Scandinavia. Det är verkligen inte den nivå på service vi vill erbjuda, och vi förstår att det är frustrerande när det inte finns tillräckligt med personal i kassan. Det är uppskattat att du lyfter fram att medarbetaren i kassan skötte sig utmärkt, samtidigt som vi tar till oss av din kritik gällande bemanningen och att annan personal inte kunde hjälpa till. Vi kommer att ta upp detta internt för att se över våra rutiner kring kassabemanning och service i butiken. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att visa en bättre upplevelse nästa gång du besöker oss. 🧡

Valutata 5 stelle su 5

Bra hjälp och billig kampanj.

Bra hjälp och billig kampanj.

Hej Jan,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du fick bra hjälp i vår butik på Mall of Scandinavia och att du hittade ett bra kampanjerbjudande. Vi älskar att höra när besöket blev en positiv upplevelse från start till mål. Välkommen tillbaka till POWER när som helst!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och mycket trevlig service i…

Snabb och mycket trevlig service i kassan!

Hej Biffen,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är fantastiskt att höra att du fick snabb och trevlig service i kassan på vår butik i Mall of Scandinavia.

När det gäller Coop-rabatten och att den inte fungerade trots att det angavs "gäller hela sortimentet" förstår jag att det var besvikande. Rabattkoder kan ibland ha specifika villkor eller undantag som inte alltid framgår tydligt i kommunikationen. Om du vill ha hjälp med att titta närmare på vad som gällde för just den rabatten rekommenderar jag att du kontaktar vår kundtjänst direkt så kan en specialist hjälpa dig att granska ärendet.

Vi uppskattar din feedback och hoppas att du får en ännu bättre upplevelse nästa gång du besöker oss!

Valutata 1 stelle su 5

Extrem låg kö med kollegor som bara…

Extrem låg kö med kollegor som bara gick förbi i bakgrunden när kollegan i kassan uppenbart behövde hjälp. När vi väl fick hjälp så blev vi väldigt dåligt bemötta. Vi fick varken ett hej, ett leende eller en ursäkt för att ha behövt stå i kö i ca 10 minuter, då stod vi ändå FÖRST i kön.

När vi väl skulle betala så fick vi inte ens frågan om vi ville ha en påse, utan vi fick be om det i efterhand och då fick vi svaret ”det här kostar pengar egentligen, men ta den”. Vilket fick oss att känna oss som en börda.

2 settembre 2026

Hej Carlos,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse från vårt varuhus i Mall of Scandinavia. Det är verkligen inte den sorts upplevelse vi vill att våra besökare ska ha, och jag förstår att det kändes frustrerande att stå i kö i cirka 10 minuter trots att ni var först i kön, särskilt när det verkade finnas kollegor i bakgrunden som kunde ha hjälpt till. Jag beklagar också att bemötandet i kassan inte var varmt eller välkomnande, och att kommentaren om påsen fick er att känna er som en börda. Det är inte så vi vill att våra kunder ska känna sig.

Vi har tagit emot er feedback och skickat den vidare till varuhuset internt, så att både köhanteringen och kassabemötandet kan ses över. Vi hoppas att ni ger oss en ny chans att visa hur vi faktiskt vill bemöta våra kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Mkt trevligt bemötande trots stressigt…

Mkt trevligt bemötande trots stressigt och mkt att göra.

Hej Angelika,

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i vår butik på Mall of Scandinavia, särskilt med tanke på att det var stressigt. Det betyder mycket för oss att personalen orkar hålla en god nivå även när det mycket ska göras. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Jättebra högtalare

Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade paketet hemma upptäckte jag att ingenting följde med. Allt måste köpas separat, vilket jag inte hade fått information om innan köpet.

10 settembre 2026

Hej Marina,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att du är nöjd med högtalaren, men jag förstår att det är frustrerande när informationen om vad som ingår inte stämde överens med vad du fick med dig.

Vad gäller laddningskabel och adapter kan jag nämna att alla produkter har en laddningskabel eller sladd inkluderad i paketet. Om en adapter inte ingår anges detta på produktsidan. Om du upplever att informationen du fick i butiken inte stämde överens med vad som fanns i paketet, rekommenderar jag att du kontaktar vår kundservice direkt så kan en specialist hjälpa dig att titta närmare på detta.

Valutata 2 stelle su 5

Hej Morteza,

Tack för att du delar din erfarenhet med oss. Det är väldigt tråkigt att höra att du ännu inte har mottagit din vara och vi förstår verkligen frustrationen i att behöva vänta längre än förväntat. Vi tar denna feedback på allvar och har skickat ärendet vidare till butiken i Mall of Scandinavia för att de ska kunna undersöka vad som har hänt med din beställning. Vi kommer att se över våra leveransrutiner och uppföljningsprocesser internt för att förbättra upplevelsen framöver. 🙏

Toppen

Bästa köp av produkter

Hej Moaid,

Tack för en fantastisk recension och fem stjärnor! Det gör oss otroligt glada att höra att du är nöjd med ditt köp och upplevelsen hos oss på POWER Mall of Scandinavia. Vi älskar att kunna leverera toppen produkter och bra service till våra besökare. Hoppas vi får se dig igen snart i butiken!

Valutata 3 stelle su 5

Jag kommer flera gånger efter att ni…

Jag kommer flera gånger efter att ni hade skickat min order har kommit men butiken hittade inte produkten. Det var jobbigt.

Hej Martin,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det låter frustrerande att behöva åka till butiken flera gånger när produkten inte kunde hittas, och vi förstår verkligen att det var ett besvärligt läge. Vi ser gärna över vad som hände här för att undvika liknande situationer framöver. Om du fortfarande behöver hjälp med ditt ärende, vänligen kontakta vår kundservice direkt så kan en specialist titta närmare på saken.

Hej Julian,

Vad roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse i vår butik på Mall of Scandinavia! Det gör oss extra glada att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER igen.

Valutata 1 stelle su 5

De har prisgaranti men ville inte…

De har prisgaranti men ville inte matcha elgigantens batterigaranti som ingick där 5år men jag behövde datorn på en gång så jag var tvungen att köpa ändå tråkigt och de erbjöd inget annat heller

5 settembre 2026

Hej Ulrika,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det är tråkigt att höra att du kände dig tvungen att genomföra köpet när prisgarantin inte kunde matcha Elgigantens batterigaranti på 5 år, särskilt när du behövde datorn direkt. Vi förstår att det är frustrerande när man förväntar sig att en prisgaranti ska täcka hela paketet och inte bara priset på produkten. Ditt fall har skickats vidare till butiken i Mall of Scandinavia för att de ska kunna ta del av din feedback kring hur prisgarantin och erbjudandena hanterades. Vi kommer att se över våra rutiner kring prisgaranti och hur vi kan erbjuda bättre alternativ i liknande situationer. Vi hoppas få möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång du handlar hos oss.

Bra service bra bemötande

Bra service bra bemötande

5 settembre 2026

Hej Mohammed,

Tack för den fantastiska recensionen och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du upplevt bra service och ett bra bemötande hos oss på POWER Mall of Scandinavia. Sådana ord betyder oerhört mycket för hela teamet. Vi hoppas att vi får nöjet att välkommen åter snart igen!

Lätt att hitta

Lätt att hitta. Trevlig personal.

Hej Anette,

Tack för en fantastisk recension! Det gör oss riktigt glada att höra att du tyckte det var lätt att hitta till oss och att du upplevde personalen som trevlig. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Mall of Scandinavia igen.

Bra och snabb

2 settembre 2026

Hej Yorman,

Tack för en fantastisk recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du hade en bra och snabb upplevelse hos oss på POWER Mall of Scandinavia. Vi strävar alltid efter att ge en lika smidig och positiv upplevelse vid varje besök. Välkommen åter när som helst!

Ljudet bra, form dålig.

Ljudet är bra, fast formen gör att de inte riktigt sitter så bra vilket gör att man får trycka till dom med jämna mellanrum och de åker lätt ut om man rör sig för snabbt.

31 agosto 2026

Hej BC,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att ljudet lever upp till förväntningarna. Vi förstår att det är frustrerande när formen inte riktigt passar och att hörlurarna åker ut när man rör sig. Det är värdefull feedback och vi uppskattar att du tog dig tid att berätta om det.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più