POWER.se - Mall of Scandinavia Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Stjärntorget 2, 169 79 Solna, Stockholm, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ali och Kevin gav mig en fantastisk upplevelse. De var otroligt professionella, hjälpsamma och engagerade från början till slut. De tog sig tid att svara på alla mina frågor, förklarade allt på ett ty... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Mall of Scandinavia

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.702 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Terrible customer service

Terrible customer service. Have no standardised process for returns. In some stores you go to the cashier for returns and they send you to support desk. In other stores you go to support desk and they send you to cashier for returns. Either way you will spend 15-20 mins waiting in the wrong place because they are so severely understaffed with nobody to help you in the correct direction and no signs for where to be. Online support is a joke at the very best. Return is rejected because of weird product categorisation that’s not communicated at all. You go into store and they take your return as normal. Get your stuff together Power.
Avoid unless you are completely sure that the product is reliable and you want it.

24 agosto 2026
Non scritta su invito

Hi P,

Hej P M! 😊

Det är verkligen tråkigt att höra om din upplevelse hos oss i Mall of Scandinavia. Att inte få ett tydligt och smidigt returförfarande, utan i stället hamna i kö på fel ställe utan vägledning, är inte den nivå på service vi vill erbjuda. Vi förstår också att det är frustrerande när returer hanteras olika online och i butik, särskilt när produktkategoriseringen inte kommuniceras tydligt. 💬

Din feedback gällande returprocesser, bemanning och skyltning har nu skickats vidare till berörd butik för intern genomgång. Vi hoppas kunna ge dig en mycket bättre upplevelse nästa gång du besöker oss! 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hej Semir,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att upplevelsen på POWER Mall of Scandinavia kändes ärlig och smart.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Mall of Scandinavia⚡

Dålig upplevelse Power

Jag har redan varit i kontakt med kundtjänsten och den hänvisade mig till butiken.
Jag köpte denna Nvidia och tog den till Spanien för att använda den där under min semester men eftersom den var trasig kunde jag inte använda den.
Jag köpte denna enhet den 3 juni och er personal tillsammans med kundtjänsten tycker att det är rimligt att köpa en grej och betala för den men inte kunde använda den på 2 månader och när man försöker att använda öppet köpsrätten blir man anklagad för att ljuga ( er personal sade till mig att jag kanske har tappat den i vatten). Utöver den ska man vänta ytterligare 4 veckor på svar från servicen. Jag ska vänta mer än 3 månader innan jag kan använda en TV-box som ni har fått betalt för och Power tycker att det är rimligt.
Men hur som helst Det är ni som har sålt en trasig apparat till mig och och jag tycker att jag har rätt till öppetköp att direkt kunna byta till en ny enhet ( den trasiga kan ni behålla och reparera om ni vill).
Som sagt : Det är sista ggn jag köper något från Power.

Jag köpte en Nvidia shield den 3 juni och den funkade inte alls från dag 1. Den startades om hela tiden.
Enlig företaget har man 60 dagar öppet köp.
30 juli (dag 57, inom 60 dagar för öppet köp) besökte jag butiken i Mal of Scandinavien och ville byta till en annan enhet eller få pengarna tillbaka men den av personalen som svarade mig var mycket nedlåtande sade att den ska till service, jag visade öpet köpsregler för honom men han var mycket nedlåtande och anklgade mig för att jag kanske ljuger och att jag kanske har kastat den i vattnet. Han vägrade att lyssna plus att verkade att inte hade läst öppet köpsreglerna heller. Han kunde inte förklara varför öppet köp inte gällde.
Det var sista gången jag köpte något på power.

Non scritta su invito

Risposta di POWER.se - Mall of Scandinavia

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det var tråkigt att läsa att besöket inte blev som du hade förväntat dig. Vi vill gärna få möjlighet att titta närmare på det du beskriver. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så ser vi över ärendet tillsammans och hjälper dig vidare.

Allt gott,
Jinda på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Jätte trevliga säljare Ali och Yassin.

Jätte trevliga säljare Ali och Yassin.
Trevliga kvinnor som sitter i kassan.
Allas bemötande var otroligt trevligt.

Hej Samia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Mall of Scandinavia och att hela upplevelsen kändes så positiv.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

التعامل موفق من قبل الموظفين شكرا جزيلا لكم

التعامل كان جيد جدا من قبل الموظف الذي اجرى الشراء شكرا جزيلا لهو والعرض كان موفقا تمنياتي لكم بمزيد من التقدم والازدهار لشركتكم

مرحبًا ابتسام،

Tack för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du fick ett så bra bemötande i Mall of Scandinavia och att upplevelsen vid köpet kändes lyckad.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får välkomna dig igen framöver.

mycket bra bra

Hej Munkherdene,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är väldigt roligt att höra att du är så nöjd med upplevelsen hos POWER Mall of Scandinavia.

Valutata 1 stelle su 5

Jag köpte en SD card till min kamera…

Jag köpte en SD card till min kamera den fungerar inte
Jag frågade personal om problem de har börjat att fråga shatgpt.Jag fått inte bra hjälp

31 luglio 2026

Hej DEAA,

Tack för att du delar detta. Det är verkligen inte den upplevelse man ska få när ett minneskort inte fungerar och hjälpen i varuhuset dessutom inte kändes seriös eller användbar. 😕💬

Din återkoppling om både den felaktiga produkten och bemötandet i Mall of Scandinavia har redan förts vidare internt så att rutinerna kring reklamationer och service i varuhuset kan ses över. 😊

Vi uppskattar att du uppmärksammade detta, och vi hoppas att du får en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

AirPods på rean

Allt bra men annonsering och butiksutbud stämde inte riktigt samt var lite svårt att hitta gälland produkter i butiken.
Bra kassa servis samt bra produkt

Hej Karin,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen i kassan och produkten. Samtidigt är det värdefullt att du lyfter att annonseringen och utbudet i varuhuset inte riktigt stämde och att det var svårt att hitta rätt produkter i butiken.

Den typen av återkoppling är viktig och hjälper oss att göra upplevelsen tydligare och smidigare framöver.

Valutata 2 stelle su 5

För andra gången på några veckor…

För andra gången på några veckor beställde jag en vara varje gång för upphämtning i butik. Båda gånger hittar inte personalen min beställning, även om jag har fått både mail og sms om att det är redo att hämtas upp. Alla förtvivlade och vet ingenting, letade överallt. Till sluts efter typ 20 minuter blev varorna hämtade får inuti butiken. Upphämtning fungerar inte alls i Mall of Scandinavia. Flera kunder hade samma problem bredvid mig och långa köer.

Hej Brynz,

Tack för att du delar med dig av detta, Brynz. Det är verkligen inte en bra upplevelse att komma till butiken efter både mejl och sms om att beställningen är klar och sedan behöva vänta medan personalen letar 😕💬

Det är särskilt bekymmersamt att detta har hänt mer än en gång och att flera andra i butiken verkade ha samma problem. Den typen av köer och osäkerhet vid upphämtning är inte så det ska fungera.

Din feedback om upphämtningsrutinerna i Mall of Scandinavia har nu förts vidare internt så att processen i butiken kan ses över närmare. Tack för att du uppmärksammar detta, eftersom den här typen av återkoppling hjälper oss att förbättra upplevelsen framåt 😊✨

Vänliga hälsningar Erik, POWERs AI assistant

Valutata 4 stelle su 5

Enkelt att hämta vid förbeställd…

Enkelt att hämta vid förbeställd reservation. Oklart dock vart man hämtar i butiken.

Hej PT Axelsson,

Tack för din fina recension och för att du lyfter det här.

Vad roligt att upphämtningen gick smidigt med din reservation. Samtidigt är det värdefullt att du nämner att det var oklart var i butiken produkten skulle hämtas, eftersom tydlig information på plats gör stor skillnad för helhetsupplevelsen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Kanon

Bemötande och service samt kunnig personal

25 luglio 2026

Hej Saifuldeen,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande, god service och hjälp av kunnig personal i Mall of Scandinavia. Sådant uppskattas mycket och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Väldigt bra service!

24 luglio 2026

Hej Javad,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra service i Mall of Scandinavia.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabbt o enkelt

Snabbt o enkelt. All var förberett när jag hade beställt via nätet

21 luglio 2026

Hej Joachim,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det gick snabbt och enkelt, och att allt var förberett när du kom för att hämta din beställning. Det uppskattar vi verkligen.

Valutata 3 stelle su 5

Ointresserad personal i kassan.

Ointresserad personal i kassan.
Men det kan ju vara en sån dag...

20 luglio 2026

Hej Buggis,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det var tråkigt att besöket i kassan inte kändes bättre, även om vi uppskattar att du också lämnar utrymme för att det kan ha varit en tillfällig situation.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Nej absolut inte nöjd

Nej absolut inte nöjd, köpte AirPods 3 och ett skal till dem, pratade med två säljare och båda rekomderade skalet AirPods 4 , de passade självklart inte in , och jag förlitade mig på båda säljarna vet vad dem gör, iaf nu har jag ett skal för 199kr som inte är använtbart . Aldrig mer power, värdelösa personal

Hej Fatma!

Tack för att du tog dig tid att skriva och berätta om din upplevelse. Det var verkligen tråkigt att läsa att skalet inte passade dina AirPods. När man får råd från oss ska det självklart kännas tryggt, så vi förstår att det blev en besvikelse när det visade sig vara fel modell.

Vi uppskattar att du berättar vad som har hänt eftersom den typen av återkoppling hjälper oss att uppmärksamma sådana här situationer. Sortimentet med olika generationer av AirPods kan ibland vara lite förvirrande, vilket gör det extra viktigt att rätt tillbehör rekommenderas från början.

Vi hoppas att du ändå vill ge oss en chans att se över situationen tillsammans med dig. Ofta finns det möjlighet att titta närmare på vad som har hänt och vad som kan vara en lämplig lösning utifrån omständigheterna.

Det är förstås inte den känslan man vill ha med sig efter ett köp, och vi hoppas att nästa besök kan ge ett betydligt bättre intryck.

Tack igen för att du delade med dig av din upplevelse!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Bra det gick snabbt

Hej Hannah,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Det uppskattar vi verkligen.

Snabbhet

Snabba på att ta fram varorna

19 luglio 2026

Hej David,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det gick snabbt att få fram varorna och att upplevelsen präglades av snabbhet.

Snabb leverans, trevlig personal

Hej JR,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du fick ett trevligt bemötande i Mall of Scandinavia.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Mall of Scandinavia⚡

Valutata 2 stelle su 5

Jag fick fel information och därmed en…

Jag fick fel information och därmed en produkt som inte stämde överens med infon från er när jag chattade med er.

16 luglio 2026

Hej Sandra!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och dela med dig av din upplevelse. Vi tycker att det är tråkigt att informationen du fick inte stämde överens med produkten du sedan tog emot. Det är förståeligt att det blir frustrerande när man fattar sitt köpbeslut utifrån de uppgifter man har fått.

Vi försöker alltid ge så tydlig och korrekt information som möjligt, men ibland kan det tyvärr bli missförstånd eller fel. Därför uppskattar vi verkligen att du berättar om det här, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Vi vill att det ska kännas tryggt att fråga oss om råd inför ett köp och vi hoppas att vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse framöver. Tack igen för att du lyfte det här med oss!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 4 stelle su 5

Smidigt, och trevligt bemötande.

Smidigt och snabbt.

14 luglio 2026

Hej Micke,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde besöket som smidigt, snabbt och med ett trevligt bemötande.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Mall of Scandinavia.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più