POWER.se - Linköping Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Bonnorpsgatan 3, 582 73 Linköping, Tornby, SE

Valutata 5 stelle su 5

Fick mycket god hjälp av säljaren att kolla olika alternativ för diskmaskin, 45 cm bred. Inklusive koll hos andra butiker (konkurrenter) Det slutade med att vi köpte en burk kalkupplösningspulver för... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt och prisvärt. Och det är just det som ni behöver fortsätta med, och kanske bli ännu lite billigare för att komma ner i Elgigantens priser, för att fullt ut kunna konkurrera med dem. Jag är he... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra - men inga fem stjärnor då Power (som många andra företag) envisas med att vägra låta dig veta huruvida produkten är något för dig eller ej. "Du kan inte få känna på hur datamusen ligger i din han... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Det gick långsamt. Från beställning till leverans tog det en vecka. När varan anlände efter en vecka besökte jag butiken. I butikens avdelning dit jag hänvisats för avhämtning var personalen mer intre... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Linköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

16.313 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

7 aprile 2026

Hej Omar,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra service hos oss i Linköping. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback betyder mycket för oss.

Hoppas vi ses igen snart!

Fick hjälp.

Hej Nicklas,

Vad kul att höra att du fick hjälp! Det är precis så vi vill att det ska vara när du besöker oss. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Hej Anders,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med servicen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback betyder mycket för oss. Vi hoppas att vi får fortsätta att leverera samma höga kvalitet i framtiden!

Hej Sara,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick professionell och bra hjälp i vår butik i Linköping. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team. Vi kommer att fortsätta arbeta hårt för att upprätthålla denna höga standard.

Allt Ok

Allt Ok, bra service

Hej Roman,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att allt var okej och att du upplevde bra service. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar vårt team att fortsätta leverera den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.

Tack

Bra tack så jättemycket

Hej Sayed,

Vad roligt att höra att du är så nöjd! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en bra upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick mycket bra hjälp .Och dom som…

Jag fick mycket bra hjälp .Och dom som hjälpe mig var toppen .

Hej Britt,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Linköping! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare kunde ge dig den service du förtjänar. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att hjälpa våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Jättenöjd

Jättenöjd. Allt var bra och bra kvalitet.

Hej Samer,

Vad kul att höra att du är så nöjd med ditt köp! Det värmer våra hjärtan att veta att både produktkvaliteten och upplevelsen levde upp till dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Smidigt

Smidigt. Säljarna lyckades med bedriften att inte vara jobbiga, vilket för att man normalt handlar online för att slippa just det.

Hej JEK,

Vad kul att höra att du hade en så smidig upplevelse i vår butik i Linköping! Det är fantastiskt att våra säljare kunde hjälpa dig utan att kännas påträngande. Vi strävar alltid efter att skapa en avslappnad och trevlig shoppingupplevelse för alla våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss!

Valutata 5 stelle su 5

trevlig personal och hjälpa samma och…

trevlig personal och hjälpa samma och har svar på dom flesta frågorna

Hej Måns,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att vår personal i Linköping var så trevlig och hjälpsam. Vi är stolta över att vårt team kunde svara på dina frågor och ge dig en bra upplevelse. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen.

Bra personal

Bra personal, tipsade om erbjudanden

Hej Lars Ove,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att vår personal i Linköping gav dig bra service och hjälpte dig med erbjudanden. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Valutata 1 stelle su 5

Riktigt dålig butik

Riktigt dålig butik. Lever kvar i Media Markt världen. Håller inte vad de lovar. Lång kö till både kassa och support disk. Ointresserad butikspersonal (lämnar kassan obemannad längre stunder). Ljuger en rakt i ansiktet. Undvik ”Media Markt”/Power butiken!!! Namnbyte tar inte bort personalen.!!!

Risposta di POWER.se - Linköping

Vi förstår att det blev en seg upplevelse med långa köer och blandat bemötande. Det ska ju kännas smidigt och trevligt att handla.

Vi hoppas verkligen att nästa besök blir mer flytande, med snabb hjälp och ett glatt bemötande från start till slut. Tack för att du berättar hur det kändes, det hjälper oss att bli bättre.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Valutata 3 stelle su 5

Kundnöjdhet

Jag tyckte min upplevelse var bra men jag är ganska nyfiken på hur ni tyckte att jag var som kund. Skulle ni kunna skicka ett omdöme så vore jag väldigt nöjd tack

Hej Stefan,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det är fantastiskt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss i Linköping.

Din förfrågan om feedback är verkligen unik och visar hur mycket du värdesätter god service. Vi uppskattar alla våra kunder och ditt positiva omdöme gör oss mycket glada!

Hej Ulf,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Linköping! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett trevligt och kunnigt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra hjälp av engagerad säljare

Fick svar på mina frågor och hittade rätt produkt.

26 marzo 2026

Hej Per,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra hjälp av vår engagerade säljare och att du hittade rätt produkt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team!

Mkt bra

Mkt bra, personalen är mkt hjälpsam o trevliga 👍

Hej Yvonne,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Linköping! Det värmer våra hjärtan att veta att personalen var hjälpsam och trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, så din feedback betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss!

Valutata 1 stelle su 5

Jag blev lurad

Jag blev lurad. Datorn som jag köpte var trasig. Det var en väldigt dålig upplevelse. Nästa gång köper jag från Elgiganten

14 marzo 2026

Risposta di POWER.se - Linköping

Det här låter verkligen som en jobbig situation. Att få en trasig produkt är aldrig kul, och vi förstår att det påverkar förtroendet.

Om du vill får du gärna kontakta kundservice på kundservice@power.se så kan vi se vad som kan göras i ditt ärende.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Ett bra bemötande utav personalen och…

Ett bra bemötande utav personalen och fick den service som jag ville ha.

21 marzo 2026

Hej Dan,

Vad kul att höra att du fick ett så bra bemötande av vår personal och den service du ville ha! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en positiv upplevelse för dig.

Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Valutata 5 stelle su 5

Duktig säljare i Linköping på Tv även…

Duktig säljare i Linköping på Tv även om jag fick ångra mitt köp pga det var fel på mitt modem.
lämnade tillbaka i Norrköping och det var smidigt.

20 marzo 2026

Hej Lars,

Vad roligt att höra att du var nöjd med vår säljare i Linköping och att de kunde hjälpa dig med TV-köpet! Det är också bra att återlämningen i Norrköping gick smidigt för dig när det visade sig vara problem med modemet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick hjälp direkt av en trevlig…

Jag fick hjälp direkt av en trevlig kille.
Han tipsade om en bra rakapparat, eftersom jag inte hade en aning om vilken jag skulle köpa.

21 marzo 2026

Hej Monica,

Vad kul att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Linköping! Det låter som att vår medarbetare verkligen tog sig tid att hjälpa dig hitta rätt rakapparat. Vi är glada att du fick den service du förtjänar och att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più