POWER.se - Linköping Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Bonnorpsgatan 3, 582 73 Linköping, Tornby, SE

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt och prisvärt. Och det är just det som ni behöver fortsätta med, och kanske bli ännu lite billigare för att komma ner i Elgigantens priser, för att fullt ut kunna konkurrera med dem. Jag är he... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra - men inga fem stjärnor då Power (som många andra företag) envisas med att vägra låta dig veta huruvida produkten är något för dig eller ej. "Du kan inte få känna på hur datamusen ligger i din han... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ärlig och tillmötesgående säljare. Mycket trevlig. Fattade vad jag var ute efter och hjälpte mig hitta en telefon som passade mig. Dock lång väntan innan jag fick hjälp pga upptagen personal

Valutata 5 stelle su 5

Jättetrevlig kille som hjälpte mig med allt. Installerade i min mobil, såg till att allt fungerade, innan jag lämnade butiken. Sådant uppskattas verkligen! Dessutom innan beslut om nya airpods, så gik... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Linköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.721 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra bemöntade

11 luglio 2026

Hej Doreen,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du blev bra bemött i Linköping. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Bengt,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar din feedback och tar med oss att besöket upplevdes som lite stressigt.

Samtidigt är det värdefullt att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det hjälper oss att bli bättre.

Varför denna väntan

Varför ska det ta sådan tid att hämta en förbeställd vara. Enligt SMS:et skulle man besöka vitvaruavdelningen. När man till slut fick hjälp så la personalen upp varorna igen på datorn och makulerade beställningen förmodligen för att få till att han hade sålt dessa. Dessutom säger man att en vara inte finns trots att jag hade förbeställt på nätet. Sedan fick man gå till kassan där man först inte hittade min order. Som tur var kom det äntligen en i personalen som hade koll och gjorde att avslutningen på hämtningen gick bra.

10 luglio 2026

Hej Jörgen,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är beklagligt att hämtningen av din förbeställda order i Linköping blev så långdragen och rörig, särskilt när informationen i SMS:et, hanteringen i butik och beskedet om varans tillgänglighet inte stämde som förväntat. 😊💬

Det är bra att avslutet till slut gick att lösa på plats, men vägen dit låter frustrerande. Din återkoppling har förts vidare till varuhuset i Linköping så att rutinerna kring upphämtning, orderhantering och information i butik kan ses över. 🤗

Tack igen för att du uppmärksammade detta. Den typen av synpunkter är viktig för att förbättra upplevelsen i butik framöver.

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Bra prismatchning!

Bra prismatchning!

10 luglio 2026

Hej Johan,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med prismatchningen och din upplevelse hos POWER Linköping.

Ärlig och tillmötesgående säljare

Hej Beatrice,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett ärligt, trevligt och hjälpsamt bemötande, och att ni tillsammans hittade en telefon som passade bra.

Samtidigt förstår vi att väntan innan du fick hjälp påverkade upplevelsen.

Vi uppskattar både berömmet och den synpunkten.

Det gick långsamt

Det gick långsamt. Från beställning till leverans tog det en vecka. När varan anlände efter en vecka besökte jag butiken. I butikens avdelning dit jag hänvisats för avhämtning var personalen mer intresserad av att prata med varandra. Till slut avbröt jag dem och fick besked att jag kunde gå direkt till kassan istället. Efter ytterligare 15 min i kö tog det kassören 5 min i datorn att hitta min beställning. Inget otrevligt eller så, bara långsamt och med vad som verkar vara det mest omständiga datasystemet...

9 luglio 2026

Hej Jonas,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den känsla man ska få när både leveransen tar tid och avhämtningen i butik sedan blir onödigt långsam. 😊

Det du beskriver med väntetiden i butiken, den otydliga hänvisningen och den sega hanteringen i kassan är sådant vi behöver ta på allvar, och din återkoppling har därför förts vidare till butiken för genomgång. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta, eftersom den typen av konkret feedback hjälper oss att förbättra både rutinerna kring avhämtning och upplevelsen i butik. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge ett betydligt smidigare intryck nästa gång. 🤗

Väll bemötande trevliga och

Väll bemötande trevliga och
Hjälpsamma .

Hej Ronja,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Linköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får välkomna dig igen.

Proffsigt!!

Proffsigt bemötande trots strul med kortbetalning, kände mig verkligen sedd och omhändertagen.

Hej Natalie,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett proffsigt bemötande i Linköping och kände dig sedd och väl omhändertagen, även när kortbetalningen strulade.

Valutata 1 stelle su 5

Bättre service

Bättre service

3 luglio 2026

Hej Ali,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att servicen i Linköping inte levde upp till dina förväntningar. 😊

Din feedback har redan förts vidare till varuhuset så att de kan se över serviceupplevelsen och sina rutiner framåt. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att uppmärksamma detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att du får en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Hej Håkan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att ni fick bra hjälp i Linköping och att ni hittade det ni sökte.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Trevlig personal.

Kunnig och tillmötesgående personal. Bra leverans med installation.

30 giugno 2026

Hej Michael,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande i Linköping och att både leverans och installation fungerade smidigt.

Fick bra hjälp

Fick bra hjälp, visste ju vilken produkt jag skulle köpa.

Hej Thomas,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du fick bra hjälp och att köpet gick smidigt när du redan visste vilken produkt du ville ha.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Linköping⚡

Hej Thomas,

Tack för det fina omdömet! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service i Linköping och att upplevelsen var så positiv.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Linköping⚡

Valutata 2 stelle su 5

Tjejen som hjälpte mig kändes lite…

Tjejen som hjälpte mig kändes lite besvärad då jag inte visste så mycket om produkten.Men tjejen i kassan var trevlig

22 giugno 2026

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att höra att hjälpen i butiken kändes besvärad när du hade frågor om produkten, även om det samtidigt är fint att höra att bemötandet i kassan var trevligt 😊

Din feedback har tagits vidare till butiken så att de kan se över hur de bemöter frågor och vägledning i säljsituationen 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att berätta detta, eftersom det hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset framöver 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och proffsig hjälp!

Snabb och proffsig hjälp!

26 giugno 2026

Hej Sofia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och proffsig hjälp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Väldigt hattigt med leveransen

Väldigt hattigt med leveransen, fram och tillbaka när den skulle ske

Hej Barbro,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att leveransen blev onödigt ryckig med flera ändringar längs vägen, och det förstår jag att du inte är nöjd med.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet. Sådan återkoppling är viktig och hjälper oss att se var upplevelsen inte har varit så smidig som den borde vara.

Hej Kenneth,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett bra bemötande och ett bra pris i Linköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Den trasig

Den trasig
Fick vänta läääänge

Hej Johanna,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det låter som att upplevelsen inte blev som den skulle, både med en trasig vara och lång väntetid. Det är värdefull återkoppling och något vi tar med oss vidare.

Om du fortfarande behöver hjälp med ordern kan du kontrollera status i MyPOWER eller via länken i ditt bekräftelsemail.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Linköping⚡

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal och hjälpsam.

Trevlig personal och hjälpsam.
Och gav till mig vad jag behöver

24 giugno 2026

Hej Jack,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service i Linköping, och att du fick det du behövde.

العروض المميزة

العروض المميزة

22 giugno 2026

مرحبًا محمد،

Tack för ditt fina betyg och för att du tog dig tid att lämna omdöme om POWER Linköping. Det uppskattas verkligen att höra att du är nöjd.

Varmt tack igen för din feedback.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Linköping⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più