POWER.se - Länna Recensioni

2048
TrustScore 4 su 5

Truckvägen 2, 142 53 Skogås, Stockholms län, SE

Valutata 1 stelle su 5

Jag har varit två gånger på power sista veckan. Två säljare har sålt på mig olika router system, båda skulle funka för mina behov men inget av dem funka. Utöver det fick jag även köpa en remote contro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lillian på Power i Länna är en stjärna som både butik och kedjan ska vara rädda om. Hon styrde upp kassan fastän att hon skulle vara ute i butiken. Hon betade av den långa kön snabbt som tusan men lyc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra service! Super trevlig, hjälpsam och positiv personal!! Jag hade beställt två olika ordrar dagen innan jag skulle hämta dem. Men de var inte ihopplockade så personal fick hämta de två varorna, i b... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Before buying a laptop, I have visited 2 Power stores in Stockholm. The first one was in Heron City. It was totally catastrophic. There were not enough employees to help customers and there was very l... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Länna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2048)

15.654 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snabb och bra service

Hej Felix,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde servicen som snabb och bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Все хорошо

Все хорошо, спасибо

Привет, Игорь,

Tack för din fina recension. Härligt att höra att allt gick bra och att du är nöjd. Det uppskattas verkligen!

Bra service

Bra service, hjälpsam personal

18 luglio 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och mötte hjälpsam personal i Länna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Fick som kund ett mycket kunnigt och…

Fick som kund ett mycket kunnigt och informativt berikande bemötande vid mitt köp av en kyl/frys.
Mycket nöjd helt enkelt.

Hej Rainer,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett kunnigt, informativt och uppskattat bemötande vid ditt köp av kyl och frys.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra glädjande att höra att du är mycket nöjd.

Valutata 5 stelle su 5

Himla fin service inne i Lännavaruhuset…

Himla fin service inne i Lännavaruhuset som vanligt. Tack så mycket grabbar! :)

Hej Alexander,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra service i Lännavaruhuset igen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart.

Valutata 4 stelle su 5

Kunnig säljare som gjorde ett bra…

Kunnig säljare som gjorde ett bra intryck.

15 luglio 2026

Hej Jan,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra intryck och att hjälpen i Länna uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och enkel beställning med…

Snabb och enkel beställning med uthämtning i närmaste Powerbutik. Allt gick smidigt och med vänligt bemötande

14 luglio 2026

Hej Bertil,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att beställningen gick snabbt och smidigt, och att upphämtningen i butik fungerade så bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Superbra trevlig proffsig säljare

Superbra trevlig proffsig säljare
samt perfekt bra leverans👏👍

4 luglio 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse, både med hjälpen i butiken och med leveransen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Bra och kunnig personal

Bra och kunnig personal. Inte pushiga. Bra priser och bra utbud

13 luglio 2026

Hej Ewa,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig och hjälpsam, utan att det kändes påträngande.

Härligt också att du uppskattade både priserna och utbudet i Länna.

Hej Simic Stefan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket bra service i Länna, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Trevlig personal

Dom hade det jag sökte efter

8 luglio 2026

Hej Anders,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fick trevligt bemötande och att det du sökte fanns på plats.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Personalen kunde varit mer service…

Personalen kunde varit mer service minded, vi fick stå och vänta jätte länge innan vi fick hjälp

11 luglio 2026

Hej kund,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är inte den service vi vill att man ska mötas av, och att behöva vänta länge innan man får hjälp är förstås frustrerande.

Din feedback om bemötandet och väntetiden har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över sina rutiner och kundupplevelsen framåt. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta för oss, och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 😊✨

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade gjort fel vid min beställning…

Jag hade gjort fel vid min beställning men kunde snabbt ångra köpet och börja om igen med en ny beställning. Känns bra att sådant fungerar smidigt.
Hämtningen fungerade därefter galant.

Hej Rolf,

Tack för att du delar med dig! Härligt att höra att det gick snabbt att ångra beställningen och lägga en ny, och att hämtningen sedan fungerade galant.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet. Sådant är fint att få höra.

Trevlig säljarr

Hej Konsument,

Tack för ditt fina omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse i Länna och att bemötandet uppskattades.

Bra pris och bra service

Bra pris och bra service

Hej JK,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du är nöjd med både priset och servicen i Länna. Det uppskattar vi verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Fick en bra & trevlig säljare

Fick en bra & trevlig säljare. Kom in sent ca 30 min innan stängning. Nöjd!

13 luglio 2026

Hej Ann,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande, även sent på dagen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och det är härligt att du gick därifrån nöjd.

Valutata 1 stelle su 5

Säljaren var duktig o gav ett bra…

Säljaren var duktig o gav ett bra bemötande. Jag hittade en ipad jag ville ha o gick till kassan.
Väl där stod ett stolpskott som varken hälsade eller ville göra sig mödan att hjälpa mig. Jag räckte fram ett skärmskydd som skulle monteras på i kassan enligt Säljaren men mannen i kassan frågade drygt vad han skulle sätta den på? "På ipaden som du ska hämta som finns bakom disken", sa jag o visade kvittot jag fått av Säljaren.
Efter en hel evighet, ca 15-20 min medan jag väntar, (med en liten bebis), medan han monterar på skärmskyddet som han visar upp sen att det inte passar, så börjar jag tröttna rejält. Det kostar 199kr till, säger han, och menar på att jag ska betala detta.. Jag svarar att Säljaren sagt att ni skulle bjuda på detta, men den urusla kommunikationen, och arbetet, mellan Säljare o kassa gjorde att jag bara kände mig dum. Plötsligt ignorerade mannen mig o började hjälpa andra kunder i kön... Jag står fortfarande där o väntar på ipaden, som är betald, med min bebis, och vill bara ha affären avklarad, då det redan tagit ca 30 min i kassan... Jag vill bara därifrån. Mitt mål var att köpa en ipad till min son i födelsedagspresent. Tillslut hoppade en kvinna in i hans ställe och hjälpte mig. Jag valde o göra en retur på hela skiten, endast pga så dåligt bemötande i kassan.
Brukar väldigt sällan välja Power, och nu kan jag gladerligen fortsätta gå till Elgiganten eller Netonet istället!
Jobbar själv i servicebranchen och tyckte det var oerhört trist att min köpupplevelse slutade så dåligt när den började så bra..
Lär tyvärr dröja tills jag väljer Power igen..

9 luglio 2026

Hej Mamma med bebis,

Tack för att du tog dig tid att dela detta. Det är tråkigt att läsa att ett köp som började bra slutade med lång väntan i kassan, bristande kommunikation och ett bemötande som gjorde situationen ännu mer frustrerande, särskilt när du stod där med en liten bebis. 😔💬

Det här är inte den upplevelse vi vill ge, och din återkoppling om både servicen i kassan och kommunikationen mellan säljare och kassa har förts vidare till varuhuset för intern uppföljning. De rutinerna behöver ses över så att liknande situationer inte upprepas. 🤗✨

Tack igen för att du uppmärksammade oss på detta. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver. 😊

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse. 🙏

Valutata 1 stelle su 5

Köpte en ny tv till min dotter

Köpte en ny tv till min dotter. Vad förvånade vi blev när det var någon annan som hade konto på den. Den var inte såld som något demo eller liknande. Vi lämnade tillbaka den. De ursäktade sig och sa att det blivit fel. Men ett par veckor senare pratade min dotter med en kompis som hade råkat ut för exakt samma sak. Då inser man att detta inte var bara en enskild händelse utan att de har satt detta i system på Power i Jönköping. Vi kommer självklart inte att handla där fler gånger.

10 febbraio 2026
Non scritta su invito

Hejsan!

Tack för ditt omdöme.
Att packa upp en ny TV ska kännas kul, inte leda till funderingar kring vem som redan varit inloggad på den. Vi förstår att det här gjorde er tveksamma, särskilt när ni senare fick höra om en liknande upplevelse. Det var tråkigt att köpet inte blev som ni hade tänkt er, men vi uppskattar att ni ändå kom tillbaka med TVn och berättade vad som hänt och att du tog dig tid att skriva om det här också.

Allt gott, Saga på POWER!⚡

Enkelt o snabbt

Hej Leif,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att allt upplevdes enkelt och snabbt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kommunikation och hjälpsam personal

Tydlig kommunikation för ClickCollect-rutinen. Hjälpsam personal vid uthämtning av tv och lastning i bilen.

7 luglio 2026

Hej Bjorn,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att kommunikationen kring ClickCollect fungerade tydligt och att upphämtningen och lastningen gick smidigt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Länna.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Länna⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più