L'azienda ha risposto
Lillian på Power i Länna är en stjärna som både butik och kedjan ska vara rädda om. Hon styrde upp kassan fastän att hon skulle vara ute i butiken. Hon betade av den långa kön snabbt som tusan men lyc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bra service! Super trevlig, hjälpsam och positiv personal!! Jag hade beställt två olika ordrar dagen innan jag skulle hämta dem. Men de var inte ihopplockade så personal fick hämta de två varorna, i b... Leggi di più
Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Köpte ett xbox till sonen på Power i Länna och upplever säljaren som oseriös, försöker hela tiden ”lura” på mig olika saker. bla byta mobilabonemang för att få 50% rabatt på Xbox konsollen, mobilabonemanget blev då dyrare i slutändan, säljaren vägrade inse mina behov, slutade med att jag köper till ordinarie pris. Avböjer alla extra försäkringar, virusskydd men då skickar han med 1 mån gratis virusskydd som jag INTE aktiverar då jag misstänker att det blir ett mycket svårt att avsluta abonemanget men månad 2 dras det 199 kr från mitt kort, avslutar det givetvis omgående. Jag har givetvis ett ansvar i detta också men jag förväntar mig inte att bli lurade av en säljare på en väletablerad butik, men det är säkert så det är nuförtiden! Med facit i hand skulle jag gått därifrån och handlat på en annan butik!
Jag kommer aldrig mer handla på Power. 0 service känsla och stor känsla av det är en oseriös butiskedja.
/Daniel

Risposta di POWER.se - Länna
Det tog lång tid. Fick inte mycket information om olika alternativ och kostnader.

Risposta di POWER.se - Länna
Jag har varit två gånger på power sista veckan. Två säljare har sålt på mig olika router system, båda skulle funka för mina behov men inget av dem funka. Utöver det fick jag även köpa en remote control som inte heller den funkade för min tv.. riktigt trist

Risposta di POWER.se - Länna
Bättre service nästa gång, personalen stod bara å pratade med varandra

Risposta di POWER.se - Länna
Jag är mycket nöjd med köpet. Den är fin och passar perfekt.

Risposta di POWER.se - Länna
Lugnt i butiken men oengagerad personal och väldigt lång väntetid i kassan

Risposta di POWER.se - Länna
Before buying a laptop, I have visited 2 Power stores in Stockholm. The first one was in Heron City. It was totally catastrophic. There were not enough employees to help customers and there was very long queue each department. The second store was in Länna and it was fantastic. The employees gave me all kind of support, they explained each product details and I didn’t wait for anything in the store. Thanks to Power Länna.

Risposta di POWER.se - Länna
För lite personal i butiken och i varuutlämningen. Fick vänta länge på sitt köp

Risposta di POWER.se - Länna
Väldigt tålmodig personal med min beslutsångest men hoppas resten går bra med leveransen oxå å att jag gjorde rätt beslut

Risposta di POWER.se - Länna
Mycket bra kundservice hela vägen från köp till hemkörning

Risposta di POWER.se - Länna
Fick hjälp mycket snabbt och bra. Fick dock vänta nästan 20 min (och tre telefonsamtal till utlämningen) innan någon öppnade på baksidan för att ge mig min vara.

Risposta di POWER.se - Länna
Allting fungerade från beställning till att man kunde hämta varan.

Risposta di POWER.se - Länna
Bra information av båda säljare på Tvätt och på Tv avdelningarna.
Lätt att förstå.