POWER.se - Länna Recensioni

2048
TrustScore 4 su 5

Truckvägen 2, 142 53 Skogås, Stockholms län, SE

Valutata 1 stelle su 5

Jag har varit två gånger på power sista veckan. Två säljare har sålt på mig olika router system, båda skulle funka för mina behov men inget av dem funka. Utöver det fick jag även köpa en remote contro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lillian på Power i Länna är en stjärna som både butik och kedjan ska vara rädda om. Hon styrde upp kassan fastän att hon skulle vara ute i butiken. Hon betade av den långa kön snabbt som tusan men lyc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra service! Super trevlig, hjälpsam och positiv personal!! Jag hade beställt två olika ordrar dagen innan jag skulle hämta dem. Men de var inte ihopplockade så personal fick hämta de två varorna, i b... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Before buying a laptop, I have visited 2 Power stores in Stockholm. The first one was in Heron City. It was totally catastrophic. There were not enough employees to help customers and there was very l... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Länna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2048)

15.672 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Hej Yvonne,

Tack för din feedback. Det är tråkigt att säljare vid telefonerna kändes oengagerade, vi vill ju vara proaktiva och hjälpa kunder direkt med frågor och råd.

Vi tar detta på allvar och påminner teamet om att alltid visa intresse. Tack för att du säger till!

Felix på POWER! ⚡️

24 aprile 2026

Hej Rafak,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

26 aprile 2026

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Länna var så bra och att bemötandet uppskattades.

Mycket bra hjälp

Mycket bra hjälp, blev överväldigad av hjälp vi fick

23 aprile 2026

Hej Svensen,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp och en så positiv upplevelse i Länna.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av detta.

Trevlig bemötande

21 aprile 2026

Hej kompis,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt.

Leverans utan problem

Inga problem, beställde via webben, plockade upp i butik. Smidigt

Hej Aslan,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att beställningen via webben och upphämtningen i butik fungerade smidigt.

Hej Lars Olsson,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som både trevligt och proffsigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Bra produkt.

Hej Joachim,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att du är nöjd med produkten.

Köpte en ny telefon

Köpte en ny telefon! Kunnig personal som kunde svara på mina frågor
Snabbt, smidigt, enkelt
Nöjd!

20 aprile 2026

Hej Henry,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var snabb, smidig och enkel, och att du fick bra hjälp på plats.

Extra kul att höra att du kände dig nöjd med både servicen och köpet.

Toppen

Bra, snabb service och hjälp

17 aprile 2026

Hej Jesper,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att servicen var bra, snabb och hjälpsam.

Valutata 4 stelle su 5

Jag var lite osäkert på vilket märke på…

Jag var lite osäkert på vilket märke på den produkten jag köpte, men snabbt erbjöds kag hjälp o bra beskrivning på olika märken o snabbt fick jag en som jag blev helnöjd med.
Lite sämre med kassa personalen o intresse o slö uppsyn och gav mig fel vara som jag rättade.. inget intresse för sitt arbete.

Hej Terje,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp i varuhuset och en tydlig genomgång av olika märken, så att du kunde hitta en produkt du blev riktigt nöjd med.

Det du beskriver vid kassan låter däremot som något som borde ha fungerat bättre. Att få fel vara och själv behöva rätta till det är inte en bra avslutning på besöket.

Din återkoppling är värdefull och uppskattas.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Riktigt tråkigt bemötande och…

Riktigt tråkigt bemötande och oproffsigt. Butiken känns allmänt rörig och ej färdig då många produkter ligger på fel plats eller inte har en produktskylt eller priser

15 aprile 2026

Hej Robin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att höra att du upplevde bemötandet som tråkigt och oproffsigt, det är självklart inte den standard vi vill hålla. Vi beklagar även att butiken upplevdes som rörig med otydlig skyltning och prissättning. Det ska vara enkelt och tydligt att handla hos oss.

Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att följa upp detta internt för att förbättra både ordning, information i butik och kundbemötande.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Fick ett mycket bra bemötande i länna…

Fick ett mycket bra bemötande i länna butiken än hos övriga konkurrenter till er.
Den kvinnliga försäljaren hade (har) hög kompetens inom vitvaror och jag fick en bra redogörelse hur vitvaru branschen ser ut i dag.
Och vad man bör tänka på och skillnaden på olika modeller och fabrikat.
Kommer absolut att komma tillbaka till den butiken om jag behöver något mer,

MVH
Janne

17 aprile 2026

Hej Jan,

Tack så mycket för din fantastiska recension, Janne! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett så bra bemötande i vår Länna-butik. Det låter som att vår medarbetare verkligen tog sig tid att ge dig den expertis och vägledning du behövde inom vitvaror.

Vi är stolta över att kunna erbjuda kunnig personal som kan hjälpa våra kunder att fatta välgrundade beslut. Det är precis den typ av service vi strävar efter att leverera varje dag.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när du behöver hjälp igen!

Valutata 5 stelle su 5

Kvinnan som hjälpte oss var jätteduktig…

Kvinnan som hjälpte oss var jätteduktig och påläst. Hade inte handlat om vi hade fått dålig service.
Vi var först på Elgiganten och fick usel service

27 dicembre 2025

Hej Ulf,

Vad roligt att höra att ni fick så bra hjälp i vår butik i Länna! Det värmer våra hjärtan att veta att vår personal kunde ge er den service ni förtjänade. Vi är stolta över vårt team och deras kunskap om våra produkter.

Tack för att ni valde POWER och för att ni tog er tid att dela er positiva upplevelse med oss!

Trevligt personal

Trevligt personal

14 aprile 2026

Hej Miro,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Länna! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den service du förtjänar. Vi strävar alltid efter att skapa en välkomnande atmosfär för alla våra kunder.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss!

Bra service

10 aprile 2026

Hej Bernt,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde bra service hos oss. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar vårt team att fortsätta leverera den bästa möjliga servicen till alla våra kunder.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

7 års garanti på en micro

7 års garanti på en micro. Fantastiskt!

12 aprile 2026

Hej Roger,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med din micro.

Valutata 4 stelle su 5

Blir grundligt trött på att det dessa…

Blir grundligt trött på att det dessa sammanhang alltid frågas efter upplevelser. Inte särskilt relevant, men jag kan försöka svara på era frågor ändå.
Att man dessutom ska behöva godkänna villkor och sekretesspolicy på typ 30 A4-sidor på engelska för denna utvärdering kan väl däremot betraktas som en upplevelse som man inte ens orkar med…

8 aprile 2026

Hej Paul,

Tack för din feedback! Vi förstår att det kan kännas frustrerande med långa villkor och utvärderingsprocesser. Din åsikt är viktig för oss och vi uppskattar att du tog dig tid att dela den trots att det kändes omständligt.

Din kommentar hjälper oss att förstå var vi kan bli bättre.

Tack för att du handlade hos oss!

Hej Amin,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi arbetar hårt för att leverera den bästa servicen till våra kunder, och det betyder mycket att veta att vi lyckades med det för dig. Din entusiasm och positiva feedback motiverar oss att fortsätta ge vårt bästa varje dag!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più