POWER.se - Kungsgatan Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm, Stockholm, SE

Valutata 4 stelle su 5

Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lämnade in en 1,5 år gammal MacBook Air. Enl Apple skulle garantin gått ut men Power löste det på garantin. Super service av Mariana. 5 guldstjärnor.

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Kungsgatan

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

178 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.638 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Very Good product

Very Good product

Hi Rajivgandhi,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att produkten motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra jag är nöjd med

Bra jag är nöjd med

4 giugno 2026

Hej Bakary,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 1 stelle su 5

Jag är väldigt besviken på Power Kungsgatan. Jag köpte en sminkspegel där, och när jag kom hem upptäckte jag att det saknades en skruv. En sådan enkel sak borde vara lätt att lösa, men istället har det blivit ett stort problem för mig som kund.

Jag gick även till Power Barkarby för att få hjälp, men där vägrade personalen hjälpa mig. Bemötandet var riktigt dåligt och jag upplevde att personalen behandlade mig respektlöst. Till slut blev jag till och med utkörd ur butiken, vilket är helt oacceptabelt.

Jag förväntar mig att en butik som Power ska ta ansvar när en vara inte är komplett. Istället blev jag skickad runt, ignorerad och dåligt behandlad. Jag kommer inte handla där igen och rekommenderar inte andra att göra det heller

Hejsan Hafiz!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det låter som att det som borde ha varit en enkel lösning istället blev en betydligt mer frustrerande upplevelse än väntat. När en produkt inte är komplett från början hoppas man självklart på smidig hjälp, så vi förstår att det här inte blev den känsla du hade räknat med. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse eftersom den ger oss möjlighet att få en bättre bild av hur besöken har upplevts. Oavsett är det tråkigt att du lämnat med ett så negativt intryck efter kontakten med oss och vi hoppas på att ge dig en smidigare upplevelse nästa gång!

Allt gott,
Saga på POWER!⚡

Valutata 1 stelle su 5

Varan jag skulle hämta fanns inte

Beställde via click and collect, får sms att det är klart att hämtas. Kommer dit och då säger de att varan är slut. Fortsätter efter det att få SMS-påminnelser för min order, som om jag inte redan varit där och försökt hämta ut den. Handlar inte på power nästa gång.

4 giugno 2026

Hej Julia,

Tack för att du berättar om din upplevelse, och vi är djupt ledsna för att allt gick fel.

Att varan inte fanns tillgänglig trots att du fick besked om att den var klar att hämta, och att du fortsatte att få SMS-påminnelser, är tyvärr inte bra service. Vi förstår att detta har gett dig en negativ upplevelse och att du inte tänker handla hos oss igen.

Vi vill ändå försöka göra rätt. Kontakta gärna vår kundservice på mail: kundservice@power.se eller ring oss på 08 517 66 000 med uppgifter kring ditt köp så ser vi vad vi kan göra för att lösa det.

Valutata 1 stelle su 5

Lång kö krånglig system kontrollerad…

Lång kö krånglig system kontrollerad vid både in och utgång från butik

Hej Christina,

Tack för ditt omdöme.

Vi är ledsna att höra att du upplevde både köer och våra kontroller i butiken som besvärliga. Vissa rutiner finns på plats för att skapa trygghet och säkerhet, men vi förstår att det inte får gå ut över kundupplevelsen.

Vi uppskattar att du lyfter detta och tar med oss din feedback i vårt förbättringsarbete.

Var inte mitt egentliga val av köp,

Var inte mitt egentliga val av köp,
Blev påhoppad/ övertalad att byta telefonoperatör fast jag inte ville. Power tjatade om att byta och få varor gratis. Enligt mig dåligt!!!!

Hej Rose-Marie,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du känns som att du blev påhoppad och övertalad att byta telefonoperatör när du inte ville. Det är inte vår intention att kunder ska känna sig pressade, och vi ska alltid respektera deras val och önskemål.

Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att arbeta vidare med hur vi bemöter kunder och kommunicerar erbjudanden, så att alla känner sig trygga och respekterade i våra butiker.

Valutata 1 stelle su 5

Att göra falsk marknadsföring är inte…

Att göra falsk marknadsföring är inte ok, speciellt när man har varit många timmar i kön och vakterna släper in folk in i kön som precis hade kommit. Nu märker att produkterna som beställde i butiken var inte på min order, märkte det nu när på butiken sa att den scotter som beställde skulle skickas hem.

Hej Manuel,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevde det som falsk marknadsföring och att köp processen kändes orättvis, särskilt efter att ha väntat i kö så länge. Att upptäcka att produkterna på din order inte stämde överens med det du beställde är självklart inte acceptabelt.

Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att undersöka vilket missförstånd som uppstått kring din order och leveransen av scootern.

Valutata 3 stelle su 5

Det var ungefär bra service.

Det var ungefär bra service.
Hoppas att vara kunde skickas till en närmare butik.

3 giugno 2026

Hej Ninib,

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att servicen var ungefär bra.

Vi uppskattar också synpunkten om att kunna få varan skickad till en närmare butik. Den typen av feedback är värdefull för oss.

Hjälpsamma o trevliga

Hjälpsamma o trevliga

Hej Maria,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var hjälpsam och trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Bra!

Bra upplevelse

Hej Lina,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 3 stelle su 5

Dysondammsugare visade sig vara använd

Köpte en Dyson-dammsugare under öppningshelgen på nya Power på Regeringsgatan i Stockholm. Kom hem, öppnade förpackningen och såg att det inte var en ny maskin. Den hade repor, sprickor, smuts osv. Kanske hade den varit ett prov exemplar? Åkte tillbaka till butiken med den och stötte på andra kunder i kassan som också hade kommit för att returnera sina Dyson-dammsugare.

Jag ger ändå Power en trea eftersom personalen var tillmötesgående: de ifrågasatte mig inte ens och beställde in en ny dammsugare till mig. Jag bad att få den hemskickad istället för leverans till butik. Vilket dom utan krångel gick med på.

Hej Zoe,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det var verkligen bra att höra att det löste sig smidigt i butiken och att du fick ett bra bemötande på plats. Det uppskattas också att du lyfter fram att en ny dammsugare beställdes utan krångel och att leveransen kunde anpassas efter ditt önskemål.

Samtidigt förstår jag att det var en tråkig upplevelse att komma hem och upptäcka att produkten inte motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar den balanserade återkopplingen och tar med oss den vidare.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb hantering vid lång kö

Fick snabb och enkel hantering av personalen som kunde hjälpa mig på sidan av då det var mycket folk i butiken.

17 maggio 2026

Hej Lisa,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick snabb och smidig hjälp trots att det var mycket folk i butiken. Det är precis den upplevelsen vi vill ge.

enquiry about my order

I got some information related to my order. Which feel good though it's ai

Hi Sushma,

Thank you for sharing that, and I am glad you received an update about your order.

You can check the latest status in either of these ways:
1. Log in to your MyPOWER account and open “My latest orders” or “Purchases”.
2. Use the order status link in your order confirmation email.

If the order has already been shipped, you can also track it with the tracking number shown on your order page.

If this is a Click & Collect order, you will receive an SMS when it is ready for pickup.

If you would like, you can reply with what part of the update you want help understanding, and I will help explain it.

Valutata 2 stelle su 5

Flera personal var vid kassa disken men…

Flera personal var vid kassa disken men inge lyfte blicken mot kunder som har stått där

3 giugno 2026

Hej Dalila,

Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi beklagar att du inte blev bemött på det sätt du förväntar dig när du besöker oss.

Att bli sedd och välkomnad är en självklar del av kundupplevelsen, och vi tar med oss din feedback för att påminna och förbättra vårt bemötande i butik.

Varan tog slut

Varan tog slut. Försäljaren söger hon kan beställa och garanterat det kommer inom den här veckan. Väntar fortfarande. Då har jag inte full syn om jag blir nöjd eller typisk sätt att sälja varan.

2 giugno 2026

Hej alan,

Tack för att du delar din upplevelse.

Det låter som att informationen kring leveransen har varit oklar, och jag förstår att det påverkar helhetsintrycket.

Du kan följa statusen för din beställning i MyPOWER under Köp, eller via länken i din orderbekräftelse. Om du inte har fått någon uppdatering via e-post eller SMS ännu, är det också värt att kontrollera skräpposten.

Om du vill få detta granskat vidare kring det som utlovades i samband med beställningen, behöver du kontakta kundservice direkt så att rätt team kan hjälpa dig vidare.

Valutata 4 stelle su 5

Jag vara med invingning på Kungsholmen…

Jag står och väntar 4 och half timmar till jag kan kommer in och köpa.
Väntar 2 timmar fanns personal från butik , Power hade kommit ut och sa att IPhone och Apple Watch hade redan slut . Det är helt taskig. Jag väntade så långt.

Hej sukhuman,

Tack för att du delar din upplevelse.

Det var lång väntan, och jag förstår att det kändes väldigt frustrerande när produkterna redan var slut när du väl kom in.

Tack också för ditt tydliga förslag om att begränsa populära produkter till 1 per person vid öppningar. Det är värdefull feedback.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva detta, och synpunkter som dina är viktiga för att förbättra upplevelsen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Andreas var trevlig och hjälpte mig på…

Andreas var trevlig och hjälpte mig på ett kundfokuserat sätt

Hej Victor,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett kundfokuserat och trevligt bemötande i varuhuset. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Valutata 3 stelle su 5

SJag ska va ärligt det upplevelsen jag…

Jag ska va ärligt det upplevelsen jag hade var det inte som jag förväntade, det var kaos, det var ingen kö, för få vakter som gjorde nästan ingenting, men själva personalen var väldigt bra

Hej Ramazan,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att personalen gav ett bra bemötande, även om helhetsupplevelsen inte blev som du hade tänkt dig.

Det du beskriver kring otydlig kö och stökig situation är värdefull återkoppling, och det är förståeligt att det påverkade besöket.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lyfta både det som fungerade bra och det som kunde varit bättre.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Power

Det var bra, men det kunde vara bättre.

Hej Huseyin,

Tack för din recension!

Det är fint att höra att upplevelsen var bra, även om det fortfarande finns utrymme att bli ännu bättre.

Om du vill får du gärna berätta lite mer om vad som hade kunnat förbättras. Det hjälper oss mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket hjälpsam och trevlig personal

Mycket hjälpsam och trevlig personal! Trots att det var jag som strulade till det lite vid beställningen så löste dom problemet åt mig på ett smidigt sätt. Flera som jobbade i butiken var lyhörda och uppmärksamma både när jag var där på plats och även i kontakt på telefon! 👌

Hej Skjutglad,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick så hjälpsamt och trevligt bemötande, och att allt löste sig smidigt trots strulet vid beställningen. Extra kul att flera i butiken kunde hjälpa till på ett lyhört och uppmärksamt sätt.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più