Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.
L'azienda ha risposto
Personalen är trevlig men inte alla upplevs som speciellt kunniga - mer som säljare. Köpte ett Mesh-system som sedan visade sig ha ganska dåliga ömdömen på nätet så körde tillbaka och ville lämna til... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Leggi di più
Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fick bra hjälp av en trevlig säljare från Umeå

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Det är alltid trevligt att handla på Power i Kristianstad. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Har handlat några gånger och fått hjälp av en kille som Heter Mikael A (kallar honom för Dansken) som jag har stort förtroende för kunskapsmässigt.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Hon jag fick hjälp av är verkligen rätt för det jobbet. Fantastisk tjej!

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Väldigt trevlig och framförallt kunnig personal

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Bra bemötande och utan att man fråga så visade de hur man ställer in ljud och bild för att få ut det mesta av grejerna.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Fick en helt underbar kille som hjälpte mig. Kan bara ge högsta betyg till honom.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Köpte en begagnad iPhone, och expediten lovade att batteriet skulle ha minst 90% kapacitet, att alla telefoner ni säljer har minst det .
Min telefon har bara 85%, och tar slut ganska fort. Räcker inte en dag ens och det är jobbigt eftersom jag är på resa nu.
Pga resan kunde jag inte komma in och klaga/byta. Åkte på morgonen dagen efter köpet.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Bemötande och tålamod av personal har varit avgörande

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Miss uppfattning i Kassan.
Den man som tog emot. Tog min gamla spräckta mobil telefon och satte ett skydd fram på den. När han skulle hämta en ny mobil till mig Sen kunde han inte flytta Slmkortet från den gamla till den nya mobil telefonen i kassan. Utan jag fick gå tillbaka till den man jag fått hjälp av på mobil avdelningen och få hjälp av han. Dålig service i kassan. Därför bara 3 av 5 stjärnor.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Där fanns inget kösystem. Väntade 1 timme på att få hjälp och det kom andra kunder som dom tog före för dom kände varandra

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Jag kom på Power i Kristianstad för att hitta ny kylskåp. En av säljare frågade mig om jag behöver hjälp och jag tackade ja för det. När hon kom kunde hon inte svara på mina frågor och hjälpa mig. Det var samma som att prata med vägen hon hade ingen kunskap om vita varor. När jag hittade själv ett kylskåp ställde jag frågor till en annan säljare. Frågade om den kylskåp var på lager då svarade hon nej och jag kunde ta den demo kylskåp som var i affären. Sen frågade hon mig om jag behövde extra garanti för 5 år. Hon mumlade något om det och jag tog det. När jag kom hem visade det sig att det gäller inte öppet köp på min kylskåp eftersom det var en demo exemplaret men säljare sagt inte ett ord om detta. Sen när jag skulle registrera konto för att läsa villkor på förlängd garanti visade sig att jag har ingen garanti... Sammanfattningsvis, jag fick inte den hjälp jag behövde plus jag blev lurad på extra garanti som gäller inte för kylskåp när man följer angiven länk i kvitto så jag fick extra uppgift att köra en gång till till affären och försöka lösa detta. Väldigt besviken på sådan hjälp. Kommer aldrig mer handla på denna affär,