POWER.se - Kristianstad Recensioni

2044
TrustScore 4.5 su 5

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

Valutata 4 stelle su 5

Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.

Valutata 3 stelle su 5

Personalen är trevlig men inte alla upplevs som speciellt kunniga - mer som säljare. Köpte ett Mesh-system som sedan visade sig ha ganska dåliga ömdömen på nätet så körde tillbaka och ville lämna til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Kristianstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2044)

15.647 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra hjälp av en trevlig säljare…

Fick bra hjälp av en trevlig säljare från Umeå

18 aprile 2026
Non scritta su invito

Hej Viktor,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp av en trevlig säljare och en så positiv upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Det är alltid trevligt att handla på…Power

Det är alltid trevligt att handla på Power i Kristianstad. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Har handlat några gånger och fått hjälp av en kille som Heter Mikael A (kallar honom för Dansken) som jag har stort förtroende för kunskapsmässigt.

18 aprile 2026

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden. Det gläder oss att du alltid får ett trevligt bemötande och bra hjälp i Kristianstad.

Det är extra roligt att höra att du känner stort förtroende för kunskapen och servicen i varuhuset. Sådant uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Personalen var mycket trevliga och…

Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma

Hej Christina,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Kristianstad var så bra och att bemötandet kändes både trevligt och hjälpsamt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Valutata 5 stelle su 5

Hon jag fick hjälp av är verkligen rätt…

Hon jag fick hjälp av är verkligen rätt för det jobbet. Fantastisk tjej!

Hej Per,

Vad kul att höra att du fick så bra hjälp! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare gör skillnad och att du hade en så positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevlig och framförallt kunnig…

Väldigt trevlig och framförallt kunnig personal

Hej Lars,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som både trevlig och kunnig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

Dina vänliga ord betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsätta leverera excellent service.

Toppen

Härligt bemötande

Hej Uffe,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse i Kristianstad! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team gav dig ett härligt bemötande. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Hej Per-Olof,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett bra bemötande och bra service i vår butik i Kristianstad. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera den höga servicenivå som våra kunder förtjänar.

Valutata 4 stelle su 5

Bra bemötande och utan att man fråga så…

Bra bemötande och utan att man fråga så visade de hur man ställer in ljud och bild för att få ut det mesta av grejerna.

Hej Andreas,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att vårt team i Kristianstad gav dig ett så bra bemötande och tog initiativ att visa hur du ställer in ljud och bild för att få ut det mesta av dina produkter. Det är precis den typ av service vi strävar efter att leverera.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Fick en helt underbar kille som hjälpte…

Fick en helt underbar kille som hjälpte mig. Kan bara ge högsta betyg till honom.

Hej Alf,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp! Det värmer våra hjärtan när våra medarbetare verkligen gör skillnad för våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Snabb o enkel service

Hej Kristian,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde vår service som snabb och enkel. Vi strävar alltid efter att göra varje kundupplevelse så smidig som möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera den bästa servicen.

Valutata 5 stelle su 5

Rent fräscht servic inriktad personal

Fin service rena och fina lokaler

Hej Tommy,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som serviceinriktad och att våra lokaler var rena och fina. Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss!

Bra service

Mycket bra service

Hej Björn,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du upplevde mycket bra service hos oss i Kristianstad. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Det gläder oss enormt att vi kunde leverera den service du förväntade dig. Sådana kommentarer motiverar vårt team att fortsätta ge det bästa för våra kunder.

Tack igen för att du valde POWER!

Köpte en begagnad iPhone

Köpte en begagnad iPhone, och expediten lovade att batteriet skulle ha minst 90% kapacitet, att alla telefoner ni säljer har minst det .
Min telefon har bara 85%, och tar slut ganska fort. Räcker inte en dag ens och det är jobbigt eftersom jag är på resa nu.
Pga resan kunde jag inte komma in och klaga/byta. Åkte på morgonen dagen efter köpet.

8 aprile 2026

Risposta di POWER.se - Kristianstad

Det låter som att det blev lite mismatch mellan förväntan och verklighet här. Just batterihälsa är ju en sån detalj som gör stor skillnad direkt, särskilt när man är på språng.

Vi tar med oss det du lyfter kring vad som kommuniceras i butik, det ska såklart vara tydligt och korrekt från början.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Bemötande och tålamod av personal har…

Bemötande och tålamod av personal har varit avgörande

13 aprile 2026

Hej Wela,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att våra medarbetare i Kristianstad har gjort ett så bra intryck med sitt bemötande och tålamod. Vi är stolta över vårt team och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Miss uppfattning i Kassan.

Miss uppfattning i Kassan.
Den man som tog emot. Tog min gamla spräckta mobil telefon och satte ett skydd fram på den. När han skulle hämta en ny mobil till mig Sen kunde han inte flytta Slmkortet från den gamla till den nya mobil telefonen i kassan. Utan jag fick gå tillbaka till den man jag fått hjälp av på mobil avdelningen och få hjälp av han. Dålig service i kassan. Därför bara 3 av 5 stjärnor.

Hej Lars,

Tack för din feedback om din upplevelse i vår butik i Kristianstad. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Det låter som att det uppstod en missförstånd i kassan gällande överföringen av ditt SIM-kort till din nya mobiltelefon. Vi förstår att det kan vara frustrerande när processen inte går så smidigt som förväntat, och vi är tacksamma för att personalen på mobilavdelningen kunde hjälpa dig att lösa situationen.

Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att förbättra vår service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen i alla delar av butiken.

Tack för att du valde POWER och för dina tre stjärnor!

Där fanns inget kösystem

Där fanns inget kösystem. Väntade 1 timme på att få hjälp och det kom andra kunder som dom tog före för dom kände varandra

Hej Ulrica,

Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna att du behövde vänta så länge och att du upplevde att andra kunder blev prioriterade framför dig. Det du beskriver ska inte förekomma, och vi förstår att det kändes både frustrerande och orättvist.

Vi tar din feedback på största allvar och kommer att följa upp detta internt för att säkerställa att alla kunder behandlas lika och får rättvis hjälp i turordning.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, det hjälper oss att bli bättre.

Felix på POWER! ⚡️

Trevlig personal

Hej Sven,

Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Kristianstad gjorde ett bra intryck. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att höra att vi lyckades med det.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Hej Berit,

Tack så mycket för din fina recension! Det värmer våra hjärtan att höra att vårt team i Kristianstad var vänliga och hjälpsamma. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det för dig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Bra personal

4 aprile 2026

Hej Fredrik,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattade vår personal i Kristianstad. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge bästa möjliga service.

Dina kommentarer betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera den kvalitet våra kunder förtjänar.

Valutata 1 stelle su 5

Okunnig och inte ärlig personal.

Jag kom på Power i Kristianstad för att hitta ny kylskåp. En av säljare frågade mig om jag behöver hjälp och jag tackade ja för det. När hon kom kunde hon inte svara på mina frågor och hjälpa mig. Det var samma som att prata med vägen hon hade ingen kunskap om vita varor. När jag hittade själv ett kylskåp ställde jag frågor till en annan säljare. Frågade om den kylskåp var på lager då svarade hon nej och jag kunde ta den demo kylskåp som var i affären. Sen frågade hon mig om jag behövde extra garanti för 5 år. Hon mumlade något om det och jag tog det. När jag kom hem visade det sig att det gäller inte öppet köp på min kylskåp eftersom det var en demo exemplaret men säljare sagt inte ett ord om detta. Sen när jag skulle registrera konto för att läsa villkor på förlängd garanti visade sig att jag har ingen garanti... Sammanfattningsvis, jag fick inte den hjälp jag behövde plus jag blev lurad på extra garanti som gäller inte för kylskåp när man följer angiven länk i kvitto så jag fick extra uppgift att köra en gång till till affären och försöka lösa detta. Väldigt besviken på sådan hjälp. Kommer aldrig mer handla på denna affär,

6 aprile 2026

Risposta di POWER.se - Kristianstad

Hej och tack för att du tar dig tid att skriva till oss.

Vi beklagar verkligen att din upplevelse i varuhuset inte blev som du hade förväntat dig, särskilt när du var där för att få hjälp med ett viktigt köp som kylskåp. Det ska kännas tryggt och tydligt att handla hos oss.

Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan bli tydligare i våra samtal och i hur villkor förklaras i butik, så det blir enklare att förstå vad som gäller direkt. Tack igen för att du lyfter detta, det hjälper oss framåt.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più