Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.
L'azienda ha risposto
Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Leggi di più
Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar.
Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet vara att det inte gick att se någon att be om hjälp när jag inte lyckades läsa den röriga skyltningen.
Det tog tid men såsmåningom löste det sig på ett bra sätt.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Bra kampanjer, när vi stod i kö såg en anställd att där va 3 i kö och öppnade direkt en kassa till för att det skulle gå fortare

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Trevlig personal, hittade reservdelen till kaffebryggaren på hyllan och till ett oväntat rimligt bra pris.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Bra produkt och hyfsat billigt om man jämför med elgiganten

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Trevligt bemötande villiga att hjälpa till med produkt som krånglade. Fick ny i utbyte.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Handla på nätet och hämta i butik var mycket effektivt.
De var också hjälpsamma om man hade möjlighet till rabatt via deras samarbetspartners. Men var kritisk om de erbjuder nya abonnemang. Det lönar sig inte alltid fick vi erfara.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Personalen i utställningslokalen i Kristianstad är mycket samarbetsvilliga med kunderna.
Tack mvh Najah

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Fick hjälp nästan meddetsamma och jätte trevliga tjejer som hjälpte oss. Kunniga och duktiga

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Trevlig bemötande fick den hjälpen jag behövde

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Personalen är trevlig men inte alla upplevs som speciellt kunniga - mer som säljare. Köpte ett Mesh-system som sedan visade sig ha ganska dåliga ömdömen på nätet så körde tillbaka och ville lämna tillbaka produkten. Lite surt att man bara fick ett tillgodokvitto istället för pengarna tillbaka så fick ju köpa en annan produkt istället.

Risposta di POWER.se - Kristianstad
Bra säljarkontakt och svar på mina frågor!
Lars