POWER.se - Kristianstad Recensioni 1973

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

Valutata 3 stelle su 5

Jag reserverade en telefon för smidig upphämtning trodde jag, fick en bekräftelse på att den fanns och var klar för upphämtning. HMM fick vänta ett BRA tag då personalen inte hittade den. Fick till... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill verkligen lyfta den fantastiska service jag fick, särskilt från Lucas. Hans bemötande var professionellt, engagerat och mycket hjälpsamt från början till slut. Han tog sig tid att förstå... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Kristianstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Mycket trevlig

Mycket trevlig, kunnig och lyssnande säljare

2 giugno 2026

Hej Cecilia,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt, kunnigt och lyhört bemötande i Kristianstad.

Jätte jätte bra

Hej bleron,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var jätte jätte bra.

kunnig personal

Hej Kjell,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Valutata 3 stelle su 5

Jag gillade priset men tyckte det va…

Jag gillade priset men tyckte det va inte jättebra ordning.. o säljaren hittade inte heller . Men han va trevlig iallafall

30 maggio 2026

Hej Martin,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att priset uppskattades och att bemötandet ändå var trevligt.

Samtidigt förstår vi att upplevelsen påverkas när ordningen i varuhuset inte känns bra och det blir svårt att hitta rätt.

Vi uppskattar verkligen den här typen av återkoppling.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

personal som var hjälpsam

personal som var hjälpsam , det de inte kunde svara på letade de upp så jag fick svar

30 maggio 2026

Hej Majvi,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälpsam service och att svar togs fram när något behövde kollas upp. Sådant uppskattas mycket.

Bästa butik

Bästa butik

Hej Sundus,

Tack för de fina orden om varuhuset i Kristianstad. Det är verkligen roligt att höra att du haft en så bra upplevelse hos oss.

Valutata 3 stelle su 5

Köpte den mobilen jag åkte dit iPhone

Köpte den mobilen jag åkte dit för, utan abonnemang! Så långt allt väl! Men säljaren försökte verkligen allt för att få mig att hoppa på ett abonnemang hos utvalda leverantörer, trots protester från min sida! Han gav sig till slut, men så tråkigt att behöva bli tjatad på! Han var dock trevlig skall tilläggas!

Hej Palle,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att du fick med dig den iPhone du kom för att köpa och att bemötandet samtidigt upplevdes som trevligt.

Samtidigt förstår vi att det drar ner upplevelsen när det blir för mycket fokus på abonnemang trots att du redan varit tydlig med vad du ville ha.

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerade bra och det som kändes mindre bra. Den typen av återkoppling är värdefull.

Ni är bästa power hela skåne

Ni är bästa power hela skåne

28 maggio 2026

Hej Alexander,

Tack för de fina orden. Det betyder mycket att höra att ni tycker så väl om varuhuset i Kristianstad.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av detta.

En mycket bra genomgång av ett tv köp

En mycket bra genomgång av ett tv köp

27 maggio 2026

Hej Magnus,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att genomgången inför TV köpet upplevdes som mycket bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya produkt.

Valutata 3 stelle su 5

Jag reserverade en telefon för smidig…

Fick till svar från personalen att bekräftelsen gick med automatik när den kom in i lagret. Så inte var den klar för avhämtning, fick telefonen till slut men SKÄRPNING, det var sista gången jag köper något där, ingen typ av kompensation som kunde lindra smärtan.

27 maggio 2026

Hej Chrille,

Tack för att du delar med dig.

Det låter som att upphämtningen inte blev så smidig som den borde ha varit, särskilt när du redan hade fått bekräftelse om att telefonen var klar. Det är förståeligt att väntetiden och beskedet på plats gjorde upplevelsen frustrerande.

Om du vill få hjälp vidare kring din synpunkt om kompensation eller det som utlovades vid upphämtningen, vänligen kontakta kundservice direkt och bifoga gärna relevanta uppgifter och underlag så att ärendet kan bedömas ordentligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback. Den här typen av synpunkter är viktig.

Magiskt bemötande

25 maggio 2026

Hej Murat,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett magiskt bemötande i Kristianstad. Sådant uppskattas mycket.

Personal var snäll och trevlig

Personal var snäll och trevlig

25 maggio 2026

Hej Lån Ho,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta servicen

Sämsta servicen. Hade bokat en vara på click and college. Fick sms att det var klart. När jag kom dit var det lång väntetid i kassan. Min vara var inte klar att hämta, de fick springa ut i butiken å leta efter den. Vad är då meningen med denna tjänst???

21 maggio 2026

Hejsan Jeanette!

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi förstår verkligen frustrationen när man fått sms om att allt ska vara redo och sen möts av kö och letande ändå. Vi uppskattar att du säger till och hoppas att nästa upplevelse känns betydligt smidigare från start till mål!

Varmt välkommen åter,
Saga på POWER!⚡

Bra service och bemötande av personal

Bra service och bemötande av personal

19 maggio 2026

Hej Helén,

Tack för de fina orden om servicen och bemötandet i Kristianstad.

Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss.

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren Christian var fantastisk…

Säljaren Christian var fantastisk servicekille

Hej Dennis,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så fantastisk service i Kristianstad. Sådana upplevelser betyder mycket, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Nöjd kund.

Hjälpsam, kunnig personal. Brydde sig verkligen.

Hej Ingegerd,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälpsam och kunnig service och att bemötandet kändes engagerat.

Sådant uppskattas mycket, och vi är glada att ditt besök i Kristianstad blev så bra.

Valutata 5 stelle su 5

Gick snabbt att få hjälp

Gick snabbt att få hjälp. Men tyvärr fanns inte den färgen på bryggaren inne som man ville ha.

Hej Helene,

Tack för den fina recensionen! Vad roligt att höra att du fick hjälp snabbt.

Tråkigt att just den färg du ville ha inte fanns inne, men vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande. Utmärkt trevlig säljare. Verkade väldigt måna om att vi skulle vara nöjda. Gav oss egentid att diskutera och bestämma oss. Kan verkligen rekomendera power om allar som " vär " säljare.

15 maggio 2026

Hej Per,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett så bra bemötande och att upplevelsen kändes trygg och trevlig hela vägen. Precis så vill vi att ett besök hos POWER ska kännas.

Extra kul att höra att ni fick tid att fundera i lugn och ro innan ni bestämde er. Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più