POWER.se - Kristianstad Recensioni

2044
TrustScore 4.5 su 5

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

Valutata 4 stelle su 5

Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.

Valutata 3 stelle su 5

Personalen är trevlig men inte alla upplevs som speciellt kunniga - mer som säljare. Köpte ett Mesh-system som sedan visade sig ha ganska dåliga ömdömen på nätet så körde tillbaka och ville lämna til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Kristianstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2044)

15.647 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Personal har inte koll

Personal håller inte vad de säger, lovar kunder saker som de inte kan hålla. Fruktansvärt irriterande att man ska ligga ut med en hel del pengar för att de ska vara osäkra på varan och/när varan kommer till butiken. Ingen kommunikation mellan personalen. En personal var trevlig och försökte hjälpa till så mycket hen kunde

26 aprile 2026

Hej Nellie,

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att personalens löften om varan inte höll och att osäkerhet kring leverans och tid skapade irritation, det ska inte behöva vara så. Kul att en anställd ändå gav bra service.

Din beskrivning hjälper oss skärpa rutinerna för bättre pålitlighet framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Proffsigt

Proffsigt , kunnigt och trevligt bemötande.

29 aprile 2026

Hej Ingmar,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var proffsig, kunnig och trevlig. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Väldigt bra service!

27 aprile 2026

Hej Emma,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och dessutom kunnig…

Mycket trevlig och dessutom kunnig kille som hjälpte oss köpa rätt produkt.
Dessutom bra pris!

27 aprile 2026

Hej Glenn,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick trevlig och kunnig hjälp och hittade rätt produkt till ett bra pris.

Valutata 1 stelle su 5

Frågade om priset på tvättmaskin och…

Frågade om priset på tvättmaskin och torktumlare, fick pris på AEG 12100 kr.
Tog försäkring för 1500 kr. Betalade direkt och jag kunde hämta maskinerna veckan efter 24 april, när jag skulle hämta maskinerna sa dom i kassan att det bara var en torktumlare jag köpt. Då sa jag att jag häver köpet, körde till El Giganter och köpte tvättmaskin och torktumlare Samsung för 11900 kr.
Aldrig Power mer
El Giganter alla dagar i veckan.
C J

17 aprile 2026

Hej Crister,

Tack så mycket för feedbacken. Det är tråkigt att höra hur det blev med din beställning av tvättmaskin och torktumlare, särskilt när du betalade direkt och väntade på leverans.

Vi tar det här på allvar och kommer jobba med våra rutiner. Tack för att du delar med dig!

Felix på POWER! ⚡️

Bra pris

Bra pris, snabb återkoppling, trevlig personal

26 aprile 2026

Hej Åsa,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du är nöjd med priset, den snabba återkopplingen och bemötandet i butiken.

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt

Hej Aliaksandr,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att allt var enkelt och snabbt.

Valutata 3 stelle su 5

Tycker inte om att era säljare säger…

Tycker inte om att era säljare säger att "jag har något till dig," och sedan när de får veta att jag har Comviq på min telefon så är jag inte intressant för de längre och jag får INGENTING.

16 aprile 2026

Hej Michael,

Det där låter inte som en bra upplevelse, och den typen av bemötande ska kännas tydligt och respektfullt.

Tack för att du delar med dig av det här. Feedback om hur kommunikationen upplevs i varuhuset är viktig och tas vidare internt.

Om du vill att ärendet ska kunna följas upp mer konkret, skicka gärna med så mycket information som möjligt, till exempel tidpunkt, avdelning och omständigheterna kring händelsen.

Bokad produkt fanns inte

Bokad produkt fanns inte. Tjejen i kassan hjälpte till på ett jättebra sätt så att jag fick en likvärdig

22 aprile 2026

Hej David,

Tack för att du delar med dig.

Det är tråkigt att den bokade produkten inte fanns på plats, men väldigt roligt att höra att du ändå fick bra hjälp i kassan och en likvärdig lösning.

Den typen av service uppskattas verkligen, och vi tar också med oss återkopplingen om tillgängligheten i butiken.

dukt1g försäljare

Hej Jan,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Valutata 5 stelle su 5

Fick hjälp av en kille som hette Max.

Fick hjälp av en kille som hette Max.
Supertrevlig och go grabb!

Hej Mathias,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Kristianstad och en riktigt bra hjälp i butiken.

Som förväntat

24 aprile 2026

Hej Thomas,

Tack för omdömet.

Kul att höra att upplevelsen var som förväntat.

Hej Jonny,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Kristianstad var så bra och att hjälpen uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Valutata 2 stelle su 5

Varans pris var högre i kassan

Priset som stod på skylten vid varan gällde inte utan det var ett högre pris i kassan. Förklaringen, inte fått rätt skyltar eller hunnit ändra allt vilket är väldigt dåligt, kunde bara satt en lapp över. Väldigt irriterande när man sett ett pris en dag och sen bestämt sig för att köpa den och kommer tillbaka så är det inte det priset som står på varan som gäller.

Hejsan!

Tack ska du ha för din feedback, vi uppskattar att du berättar hur du upplevt ditt besök.
Det du beskriver låter såklart både irriterande och krångligt, och vi förstår att det skapar en känsla av att något inte stämmer. Vi beklagar att upplevelsen blev så. Vår ambition är alltid att priser ska vara tydliga och uppdaterade i alla led, men ibland hinner inte allt med i samma takt vilket vi självklart inte är nöjda med heller.

Vi tar med oss detta i vårt fortsatta arbete för att förbättra tydligheten i butiken.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Hej Gunnar,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att servicen i varuhuset uppskattades denna gång.

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge samma goda upplevelse igen framöver.

Låg pris och erbjudande

Låg pris och erbjudande

20 aprile 2026

Hej Khadija,

Tack för omdömet!

Härligt att höra att du uppskattade låga priser och erbjudanden.

Vi hoppas att nästa upplevelse blir full pott.

inte

Ja, jag blev lurad. Priset var 750, men när jag köpte den upptäckte jag att priset var helt annorlunda, 919. Jag kommer aldrig att köpa något från er igen.

20 aprile 2026

Hejsan Hamdi!

Tack för din ärliga feedback.
Det är viktigt för oss att allt ska kännas tydligt och korrekt, så vi uppskattar verkligen att du lyfter det här. Samtidigt hoppas vi att vi framöver får möjlighet att ge en bättre upplevelse som speglar det vi faktiskt vill stå för. Tveka inte att höra av dig till oss på kundservice@power.se om du vill att vi tittar närmare på det som hänt.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Mycket bra service

Hej Mattias,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som mycket bra. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Service och personal Bra pris

Service och personal
Bra pris

Hej Lili,

Tack för de fina orden om service, personal och bra pris.

Det är väldigt uppskattat att höra att upplevelsen i Kristianstad var så bra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più