POWER.se - Kristianstad Recensioni

2044
TrustScore 4.5 su 5

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

Valutata 4 stelle su 5

Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.

Valutata 3 stelle su 5

Personalen är trevlig men inte alla upplevs som speciellt kunniga - mer som säljare. Köpte ett Mesh-system som sedan visade sig ha ganska dåliga ömdömen på nätet så körde tillbaka och ville lämna til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Kristianstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2044)

15.638 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Satte fel prislappar på så många…

Satte fel prislappar på så många produkter så man betalar mer än man tror.

17 luglio 2026

Hej Alva!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och dela med dig av din upplevelse. Vi förstår att det känns frustrerande om priset vid kassan inte blev det du hade räknat med. Det ska självklart vara enkelt att se vad en produkt kostar när man handlar och vi vill att prisinformationen ska vara tydlig och lätt att följa.

I en butik där sortimentet förändras löpande kan det ibland behövas många prisuppdateringar på kort tid, men det förändrar inte att informationen ska stämma. Därför är det värdefullt när sådana här synpunkter kommer in eftersom de hjälper oss att vara extra uppmärksamma.🧡

Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammade oss på detta. Förhoppningen är att ditt nästa besök ska kännas betydligt smidigare och att du ska kunna handla med full trygghet kring priserna!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Trevlig personal i kassan

Trevlig personal i kassan. Lätt att hitta det jag letade efter i butiken.

Hej Jonas,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i kassan och att det var enkelt att hitta det du sökte i butiken.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra fick hjälp med det vi sökte

Bra fick hjälp med det vi sökte

Hej Stefan,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att ni fick hjälp med det ni sökte och att besöket i Kristianstad blev en bra upplevelse.

Hej Gert,

Tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt bemötande i Kristianstad, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Bra pris

Bra pris , snabb service

Hej Göran,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både priset och den snabba servicen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevligt kundbemötande

Trevligt kundbemötande

10 luglio 2026

Hej Julia,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade ett trevligt bemötande i Kristianstad och en bra upplevelse hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Väldigt bra service

Väldigt bra service, kunnig och trevlig personal!

12 luglio 2026

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick väldigt bra service av kunnig och trevlig personal i Kristianstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig och tillmötesgående personal.

Trevlig och tillmötesgående personal.
Fraktbolaget Bring inte så bra.Löstes med hjälp av personalen

9 luglio 2026

Hej Bo,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt fint att höra att du upplevde personalen som trevlig och tillmötesgående, och extra bra att det kunde lösas på plats trots att leveransen med Bring inte motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av både det som fungerade bra och det som kunde varit bättre.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

10 luglio 2026

Hej Henrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Kristianstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Valutata 4 stelle su 5

Lite problematiskt att komma igång då…

Lite problematiskt att komma igång då den nya telefonens display hade ett annat utseende. Jag får kanske vänja mig så småningom.

11 luglio 2026

Hej Klas-Erik,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att starten med den nya telefonen inte blev helt självklar, men vi uppskattar att du ändå tog dig tid att lämna omdömet.

Det är inte ovanligt att en ny modell eller ett nytt gränssnitt känns ovant i början, särskilt när displayen ser annorlunda ut än man är van vid. Förhoppningsvis känns det mer naturligt efter lite användning.

Om du vill få bättre grepp om funktionerna kan du också få hjälp i varuhuset med installation, vägledning och felsökning.

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt säljare,frågade om jag ville…

Trevligt säljare,frågade om jag ville veta mer om robot gräsklippare

11 luglio 2026

Hej Håkan,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att besöket i Kristianstad kändes hjälpsamt och inspirerande.

Extra kul att höra att intresset för robotgräsklippare togs vidare på ett bra sätt. Sådana upplevelser betyder mycket.

Valutata 2 stelle su 5

Dålig service fick vänta länge på en…

Dålig service fick vänta länge på en säljare skulle komma när det inte var så många i butiken kunder also

8 luglio 2026

Hej Magnus,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den service man ska mötas av i butik, särskilt inte när väntetiden blir lång trots att det inte är många på plats. 😊

Din feedback om bemötandet och väntetiden i Kristianstad har tagits vidare internt så att butiken kan se över sina servicerutiner och tillgängligheten på säljarna. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, och vi hoppas att du får en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Trevlig personal

Trevlig personal

7 luglio 2026

Hej Munir,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Kristianstad gjorde ett trevligt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Valutata 3 stelle su 5

Det var bra annars

Att jag inte kunde betala med samma
Annars var det bara

Hej Jan-Åke,

Tack för att du delade din upplevelse. Det är fint att höra att allt annat fungerade bra, även om betalningen inte blev som du hade tänkt dig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback, och vi tar med oss detta vidare.

Valutata 5 stelle su 5

Bra ljud i högtalaren vi köpte och…

Bra ljud i högtalaren vi köpte och fantastiskt hjälpsam personal på alla sätt.

Hej Miguel,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni är nöjda både med ljudet i högtalaren och hjälpen i Kristianstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Var inte problem att lämna tillbaka ett…

Var inte problem att lämna tillbaka ett oöppnat tagentbord.
Fick pengarna tillbaka ett par dagar efteråt.

Hej Pontus,

Tack för att du delar med dig! Vad roligt att höra att returen av det oöppnade tangentbordet gick smidigt och att återbetalningen kom som den skulle.

Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 2 stelle su 5

Gick inte att betala med kort den dag…

Gick inte att betala med kort den dag vi handlade och sådant händer ju, vi hade kontanter men ni saknade växel i kassan på 1kr och möttes av en stor suck från hon i kassan och sedan efter en stund så skickade hon annan kollega efter växel. Då kände vi oss löjliga som väntade på 1kr och gick.
Kunden har ju alltid rätt! Att bemötas på bra sätt åtminstone, var inte så.

Hej Ola!

Tack för ditt omdöme och för att du delade med dig av det som hände. Att kortbetalningen strulade var förstås oturligt, men vi förstår att det som påverkade upplevelsen mest var känslan efteråt. Ingen ska behöva känna att man besvärar för att man väntar på växel eller vill genomföra sitt köp som vanligt.

Vi vill att besöket ska kännas välkomnande från början till slut och därför är det värdefullt att få höra när det inte blivit så. Även små händelser kan göra stor skillnad för helhetsintrycket. Vi tar med oss din feedback och ser den som en bra påminnelse om hur viktigt ett trevligt bemötande är, även när det är lite stressigt eller något oväntat inträffar.

Tack igen för att du berättade. Vi hoppas att nästa besök blir betydligt smidigare och lämnar en bättre känsla!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Svårt att hitta varan.

Svårt att hitta varan.
När jag hittat rätt fick jsg betydligt dyrate än annoncerad på plats. Vid ombyte fick jag returnerad vara. Först därefter fick jag ny och korrekt vara.

Hej Per,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det låter som att besöket i Kristianstad blev mer krångligt än det borde ha varit, både när det gällde att hitta rätt vara, priset på plats och bytet till rätt produkt. Det uppskattar vi att du berättar.

Vi tar med oss din feedback, eftersom det ska vara enkelt att hitta rätt och tydligt vilket pris som gäller.

Tack igen för din recension och för de fyra stjärnorna.

Bra bemötande av kunnig personal

Bra bemötande av kunnig personal

Hej jan nilsson,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande av kunnig personal i Kristianstad. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick den hjälp vi behövde snabbt o…

Vi fick den hjälp vi behövde snabbt o utan krångel.

Hej Torsten,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick snabb hjälp utan krångel och att upplevelsen blev så smidig som ni önskade.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse med POWER Kristianstad.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Kristianstad⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più