POWER.se - Heron City Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dialoggatan 2, 141 75 Huddinge, Stockholm, SE

Valutata 5 stelle su 5

Bäst personal hjälpsamt 🥰 hade två olika handningar och skulle springa till jobbet hade ont om tiden dem löste jättesnabb med leede och varm hjärta. Man fick redan vid entré en varmt wälkomem ++++❤... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra information och bemötande, dock hade vi behövt utrymme att titta lite själva innan köpet genomfördes med säljaren och en del erbjudanden kändes inte relevant tex att diskutera mobilabonnemang vid... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag köpte det jag hade planerat, dock inte en enda krona billigare. Jag anser att eran reklam var en storm i ett vattenglas. Angående köupplevelsen, den var obefintlig. Vänligen men besviken. Lars

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Heron City

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra pris bra service

Bra pris bra service

13 luglio 2026

Hej halit,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både pris och service hos oss i Heron City.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Trevlig personal

Snabb och bra service

Hej Per,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig personal samt snabb och bra service hos POWER Heron City.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Ni är toppen

Ni är toppen. Tack

Hej Mirjana,

Tack snälla för de fina orden. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med upplevelsen hos POWER Heron City.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Heron City⚡

Valutata 3 stelle su 5

Sluta försök sälja på mig abonnemang…

Sluta försök sälja på mig abonnemang när jag kommer för att köpa ngt helt annat!

Hej Mats,

Tack för att du delar med dig. Det ska kännas enkelt och relevant att handla hos oss, så vi förstår att det här upplevdes störande.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet, och vi tar med oss din synpunkt vidare.

Valutata 5 stelle su 5

Personalen var mycket hjälpsam och…

Personalen var mycket hjälpsam och trevliga.

10 luglio 2026

Hej Arsalan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen som mycket hjälpsam och trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Heron City.

Hej Anette,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick snabbt och enkelt.

Valutata 1 stelle su 5

Säljaren försökte pracka på mig nya…

Säljaren försökte pracka på mig nya saker gällande abonnemang trotts att jag tackade nej minst 5 gånger. Jag skulle inte ens handla en telefon eller dylikt utan bara 2 AirTags och en fläkt. Det är väldigt frustrerande när telefonförsäljaren inte godtar ett nej och fortsätter. Får mig att faktiskt aldrig mer komma tillbaka till denna butik.

13 luglio 2026

Hej Ulrica,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det låter väldigt frustrerande att behöva tacka nej flera gånger när du bara ville köpa två AirTags och en fläkt, och det är inte den upplevelse vi vill att ett butiksbesök ska ge. 😊💬

Din återkoppling har förts vidare till varuhuset i Heron City så att de kan se över bemötandet och rutinerna kring merförsäljning. Tack för att du uppmärksammade detta, eftersom sådan feedback hjälper oss att förbättra upplevelsen i butik. 🤗✨

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Valutata 3 stelle su 5

Överlag oengagerad personal men ett guldkorn till säljare fanns

Personalen i butiken var mer intresserade av att titta på sina mobiler eller samlas 2-3st och prata med varandra än att aktivt ta hand om kunder.
Stod länge och tittade på det som vi var ute efter, 3st som stod i kassan och mer fokuserade på att prata med varandra.
Dock ska killen som hjälpte oss ha cred, han tog sig tiden att leta på lagret efter produkten vi var på jakt efter trots att hans kollega påstod att han redan hade kollat igår och inte hittat dom (låter konstigt då det inte var den minsta produkten han letade efter).

Hej Nicklas,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att bemötandet i butiken inte kändes engagerat, även om det är väldigt fint att höra att en av säljarna verkligen tog sig tid att hjälpa er ordentligt. Den typen av insats uppskattas mycket.

Vi tar med oss din feedback om helhetsintrycket och tackar också för att du lyfter fram det som fungerade bra.

Valutata 4 stelle su 5

Trevligt och bra bemötande i butik när…

Trevligt och bra bemötande i butik när jag hämtade upp min på nätet beställda dammsugare. Butiksmedarbetaren tog sig verkligen tid att förklara och jämföra, även om det märktes att han var ny och kanske inte helt insatt i allt. Men trevligt att känna att han tog sig tid = bra service.

10 luglio 2026

Hej Martina,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande vid upphämtningen och att du kände att det fanns tid för frågor och jämförelser. Just den typen av service gör stor skillnad, och det uppskattas att du lyfter fram det.

Valutata 5 stelle su 5

Jag har nog aldrig fått bättre…

Jag har nog aldrig fått bättre bemötande än det jag fick på Power Heron City.Personalen där är fantastisk🎉🎉.
Jag rekommenderar starkt.

9 luglio 2026

Hej Alida,

Tack för de fina orden och för din fantastiska recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande på POWER Heron City, och att besöket lämnade ett så positivt intryck.

Vi uppskattar varmt att du tog dig tid att dela med dig och rekommendera butiken.

Hej Said,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att personalen tog sig tid att hjälpa dig på ett tålmodigt sätt.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse från Heron City.

Kan inte ta ett nej

Jag skulle bara hämta min mobil, och personalen som bara ska skriva ut kvitto för den ska direkt försöka sälja på mig massa bullshit. Jag sa i början att jag inte behöver något annat än mobilen men så ska han ändå pusha och tar inte emot ett nej.

11 luglio 2026

Hej Emma,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att ett enkelt utlämnande av din mobil och utskrift av kvitto i stället upplevdes som påträngande merförsäljning, trots att du tydligt tackade nej. 😕💬

Det här har förts vidare till varuhuset så att bemötandet och rutinerna kring upphämtning och merförsäljning kan ses över. Det ska kännas enkelt att hämta sin order utan att behöva upprepa ett nej flera gånger. 🤝

Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta och hoppas att du får en bättre upplevelse nästa gång. 😊

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse. 🙏

Toppen service

Otroligt hjälpsamma från att jag klev in i butiken tills jag gick därifrån. Toppen service.

9 luglio 2026

Hej Eva-Lena,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp hela vägen under ditt besök i Heron City.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Jag köper integrerad kyl och frys på…

Jag köper integrerad kyl och frys på Heron city med installation, omhänging och inbyggning. Leveransen kommer 45 min efter tidsfönstret tog slut. Sen menar installatören att de inte fått någon arbetsorder på att bygga in den. Jag kontaktar kundservice som säger att butiken kommer kontakta mig inom 24 timmar. Det har gått 30 timmar och jag har inte hört något trots påstötningar till kundservice.

Hur mycket tid ska man behöva lägga på att de ska leverera vad som avtalats? I skrivande stund vet jag inte hur det här slutar.

Hej Max!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det blir frustrerande när en leverans och installation inte går så smidigt som man har förväntat sig, särskilt när man har bokat hjälp för att slippa hantera allt själv.

Vi tar självklart din feedback vidare och ser till att ärendet eskaleras så att det kan följas upp ordentligt. Det ska vara tydligt vad som ingår och kommunikationen mellan de olika delarna behöver fungera på ett bra sätt.

Vi uppskattar att du tar dig tid att berätta vad som hänt, eftersom det hjälper oss att se över våra arbetssätt och förbättra upplevelsen framöver. Vi hoppas att du får den återkoppling som behövs och att resterande del av processen går så smidigt som möjligt.

Tack igen för att du delar med dig!

Ha en fin dag,

Bra säljare och produkter till rätt pris

Bra säljare och produkter till rätt pris

Hej Aaron,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och produkterna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att beställa och dagen…

Enkelt att beställa och dagen efter,hämtade jag det. Bra service fr personal

Hej Åsa,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att beställningen gick smidigt och att upphämtningen redan dagen efter fungerade så bra.

Det är också väldigt uppskattat att du lyfter servicen i butiken. Sådan återkoppling betyder mycket.

Valutata 1 stelle su 5

You are not giving me my order LG 75 TV…

You are not giving me my order LG 75 TV I order this television since 2/7/2026 yet I have not get it I have paid for it when will I get my TV?

Hello!

Thank you for reaching out to us. We completely understand that you are looking forward to receiving your new TV. We can see that your order has arrived at the store and is currently waiting for the final processing. The only thing left now is to wait for the pickup notification by SMS. As soon as you receive that message, your order will be ready for collection.

We know it can feel like a long wait when everything is already paid for and you are excited to get your new television. Fortunately, it looks like everything is moving in the right direction.
We recommend keeping an eye on your text messages over the next little while. Hopefully it will not be much longer before you can pick it up and get everything set up at home.

Thank you for your patience, and we hope you will be enjoying your new LG TV very soon!

Have a great day,

Røde Interview Micro handhållen mikrofonadapter, svart

Hej , fick micken i butiken men fick aldrig Røde Interview Micro handhållen mikrofonadapter, svart, jag skulle få den gratis på köpet , dem sa att dem hade inte den på lager och att jag skulle få ett SMS senare. Fick aldrig det och väntar fortfarande !!!!!

Hej Frol!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och berätta vad som hänt. Vi förstår att det känns frustrerande när en produkt som skulle följa med köpet inte dyker upp som förväntat. Ibland kan det bli lite tokigt när en vara saknas vid köptillfället och den behöver hanteras i efterhand. Vi tar självklart med oss att det är viktigt att informationen kring sådana ärenden är tydlig hela vägen.

Vi hoppas att det löser sig så smidigt som möjligt och att du snart har allt du skulle ha fått med ditt köp. Det är alltid roligare när hela paketet är komplett från början.

Tack igen för att du uppmärksammar oss på detta. Sådana här synpunkter hjälper oss att se var vi kan bli ännu bättre på våra rutiner. Vi uppskattar att du valde att handla hos oss och hoppas att du får mycket glädje av din mikrofon och dina framtida projekt!

Ha en fin dag,

Valutata 3 stelle su 5

Upplevde säljaren ung och tuff

Upplevde säljaren ung och tuff. Vill sälja försäkring och abonnemang utan att kunna svara på tex om abonemangserbjudandet täcker norra Sverige.

5 luglio 2026

Hej Ulla,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det låter som att mötet inte blev så tydligt och tryggt som det borde vara, särskilt när du ville få klara svar om täckning i norra Sverige innan du tog ställning till abonnemang och försäkring.

Vi uppskattar att du lyfter detta, och din feedback är värdefull för butiken.

Nöjd

Bra service, smidigt

Hej Jonas,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd och att du upplevde servicen som bra och smidig.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Heron City⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più