Bäst personal hjälpsamt 🥰 hade två olika handningar och skulle springa till jobbet hade ont om tiden dem löste jättesnabb med leede och varm hjärta. Man fick redan vid entré en varmt wälkomem ++++❤... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevligt och bra bemötande i butik när jag hämtade upp min på nätet beställda dammsugare. Butiksmedarbetaren tog sig verkligen tid att förklara och jämföra, även om det märktes att han var ny och kans... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag köpte det jag hade planerat, dock inte en enda krona billigare. Jag anser att eran reklam var en storm i ett vattenglas. Angående köupplevelsen, den var obefintlig. Vänligen men besviken. Lars
Dialoggatan 2, 141 75, Huddinge, Stockholm, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di POWER.se - Heron City
Bra information och bemötande, dock hade vi behövt utrymme att titta lite själva innan köpet genomfördes med säljaren och en del erbjudanden kändes inte relevant tex att diskutera mobilabonnemang vid samma tillfälle.

Risposta di POWER.se - Heron City
Fick bästa möjliga servicen. Personalen såg än när jag kom å hejade., mycket bra bemötande.

Risposta di POWER.se - Heron City
Jag köpte en köksfläkt men vid montering upptäcktes att den var trasig. Dock fick snabb hjälp med reklamation.

Risposta di POWER.se - Heron City
Fick jättebra hjälp av personalen! Hade lite problem med en pick up order som blev annullerad men personal hjälpte mig hitta en lösning på plats och var jättesnälla!

Risposta di POWER.se - Heron City
Köpte en gaming stol och frågade säljaren om man kunde luta sätet bakåt. Tyvärr han vi lyckats bygga ihop hela stolen för att inse att det enbart fanns ett läge. Så det var bara att åka 45 min med bilen igen för att lämna tillbaka stolen.

Risposta di POWER.se - Heron City
Skulle köpa en extra TV till dotters rum. Det fanns inte i affären och säljare började prata om att det finns andra modeller, som inte heller finns att se och jämföra bildkvalite. Sedan lämnas man där eftersom säljare skulle hjälpa en annan kund trots att det fanns ändå andra säljare som kunde hjälpa. Där står vi och efter lång väntan går därifrån direkt till Elgiganten och köper TV där istället.

Risposta di POWER.se - Heron City
Första besöket på Power och butikspersonalen som hjälpte mig var otroligt serviceminded

Risposta di POWER.se - Heron City
Trevligt bemötande proffsigt vägledande och guidande och humoristiskt det gillar jag

Risposta di POWER.se - Heron City
Bra affair och personal var trevlig när jag hämtade högtalaren.

Risposta di POWER.se - Heron City
De var en trevlig säljare som förklarade allt å hjälpte oss med köpet

Risposta di POWER.se - Heron City
De unga säljarna är inspirerande. De ställer frågor och ger utförliga svar, vilket hjälper kunden att välja den produkt som bäst passar kundens behov och preferenser.

Risposta di POWER.se - Heron City
Jag hade bokat ett par hörlurar för det fanns endast 2 kvar på lagret. Kommer till click&collect och anger ordernr som jag fick på sms, de hittar inte min order. Sen var jag tvungen att kolla på alternativa där jag fick info att det var samma pris som de jag beställde men det stämde inte. Allt kändes lite huller om buller.

Risposta di POWER.se - Heron City
Väldigt serviceinriktad personal. Vi fick bästa hjälpen.

Risposta di POWER.se - Heron City
Jag skulle hämta produkten 30 min efter beställningen men insåg 3 dagar efter att min beställning blev annullerad, utan någon typ av återkoppling. Blev tvungen att beställa på nytt och hämtade nån timme senare.