Otroligt proffsigt bemötande utan något strul. Lämnade min gamla vara pga av fel och fick frågan om jag ville ha pengarna tillbaka eller ny vara. Gick in och hämtade ett nytt tangentbord som visade s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde en artikel via er hemsida. Fick SMS att varan var packad o klar för avhämtning. Kommer till butiken. Får efter 10 minuter höra att varan ej är packad så kassapersonalen får själva leta up... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En väldigt initierad och trevlig tjej hjälpte till med det hon var bra på, när det övergick till andra områden kallade hon snabbt till sig en kollage som inte bara vara lika initierad utan även lika t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Både köpet och leveransen av spisen gick bra och snabbt. Bring bar in den nya spisen och tog med den gamla som överenskommet. Vi trodde dock att de skulle ta med den nya spisens förpackningsmaterial.... Leggi di più
Lona Knapes gata 1, 421 32, Västra Frölunda, Göteborg, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Trevlig personal hjälpte mig att köpa en mobiltelefon för bra pris och leverans.

Risposta di POWER.se - Högsbo
Det gick fort stt beställa, men jag har inte fått varan ännu tyvärr.

Risposta di POWER.se - Högsbo
Köpte en action kamera och säljaren rekommenderade ett minneskort till den som var fel! . När jag kommer hem säger kameran att kortet är för långsamt. Och mycket riktigt när jag googlar på det behöver man välja ett särskilt kort. Segt att lägga 450 kr på något som är fel och jag särskilt frågade om.

Risposta di POWER.se - Högsbo
Bra bemötande och har bytt en nytt abonnemang. Nöjd

Risposta di POWER.se - Högsbo
Att hämta Click &Collekt.. omständigt. Gå till datoravdelningen och legitimera sig, helt OK. Sedan hämta i kassan ,inte OK. En expedit på lördag em, en kund som inte har koll på något öht. 4 kunder före mig, kötid 30 minuter. Fick min Apple ipad men ingen påse, ni vet en som det står Click &Collekt på som hänger på väggen. Inköp på drygt 4000 kr.. så snålt!Så omständigt! Jag förväntade mer och bättre.

Bättre service...
Rätt produkter i lager
Snabb handling och så vidare till sak under helgen.

Risposta di POWER.se - Högsbo
Köpte diskmaskin och fick fel droppskydd med mig hem. Säljaren visste heller inte att fuktlarm skulle med utan det skedde mer av en slump.
Det minsta man kan kräva är att säljaren kan vad som gäller. Denna brist innebar krångel och merarbete vid installationen.
Skärpning!!

Risposta di POWER.se - Högsbo
Bra servicen inne i butiken men lång väntan i kassan

Risposta di POWER.se - Högsbo
Väldigt bra bemötande och trevlig personal.

Risposta di POWER.se - Högsbo
Säljaren var mycket trevlig och och lyhörd för vad vi ville ha samt gick igenom specifikationen med oss för att säkerställa att den var enligt våra önskemål.