POWER.se - Högsbo Recensioni

TrustScore 4 su 5

Lona Knapes gata 1, 421 32 Västra Frölunda, Göteborg, SE

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt proffsigt bemötande utan något strul. Lämnade min gamla vara pga av fel och fick frågan om jag ville ha pengarna tillbaka eller ny vara. Gick in och hämtade ett nytt tangentbord som visade s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde en artikel via er hemsida. Fick SMS att varan var packad o klar för avhämtning. Kommer till butiken. Får efter 10 minuter höra att varan ej är packad så kassapersonalen får själva leta up... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En väldigt initierad och trevlig tjej hjälpte till med det hon var bra på, när det övergick till andra områden kallade hon snabbt till sig en kollage som inte bara vara lika initierad utan även lika t... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Både köpet och leveransen av spisen gick bra och snabbt. Bring bar in den nya spisen och tog med den gamla som överenskommet. Vi trodde dock att de skulle ta med den nya spisens förpackningsmaterial.... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Lona Knapes gata 1, 421 32, Västra Frölunda, Göteborg, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Högsbo

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.654 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Professionellt bemötande.

Professionellt bemötande.

Hej Kund,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde ett professionellt bemötande i Högsbo.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Suverän service.

7 luglio 2026

Hej Monica,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick suverän service hos POWER Högsbo. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Nöjd i helhet

Nöjd i helhet. Fick vänta ganska länge på hjälp ifrån en anställd men å andra sidan så var det väll bra att kunden innan fick ordenligt hjälp

Hej Richard,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig. Det är fint att höra att helhetsintrycket var bra, och samtidigt värdefullt att du lyfter väntetiden innan du fick hjälp.

Vi uppskattar också din förståelse för att personen före dig fick ordentlig hjälp. Den balansen betyder mycket, och din återkoppling är viktig för butiken.

Valutata 1 stelle su 5

När det bara en i kassan å man får…

När det bara en i kassan å man får vänta 10 minuter blir det bara en

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är inte en bra upplevelse att behöva vänta 10 minuter i kassan när bara en person är tillgänglig, och jag förstår att det påverkar helhetsintrycket negativt. 😊

Din feedback om bemanningen och väntetiden i Högsbo har tagits vidare internt så att butiken kan se över rutinerna kring service och kapacitet i kassan. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att förbättra upplevelsen i butik framöver. 🤗

Lagersaldo?

Vid min kontakt via er hemsida för butiken på Torpavallen skulle det finnas två st av den varan jag sökte. Jag bokade för avhämtning, fick svar efter en stund att det fanns ingen vara, fel uppgifter i datorn. Sökte då efter varan i Högsbo, där fanns det en styck, jag bokade för avhämtning. Fick svar att jag var Välkommen att hämta varan. När jag kom till Högsbo så fanns det ingen vara att hämta. Hur går det till, plockar man inte fram varan innan man meddelar kunden att varan kan hämtas???????? Hur har ni det med era datasystem?¿???? Två butiker med fel på sina lagersaldo, inte bra! Ingen bra reklam för Power. Mvh Stig-Owe

Hej Stig-Owe!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och dela med dig av din upplevelse. Vi förstår att det blir frustrerande när man får besked om att en vara finns tillgänglig och sedan upptäcker att den inte finns på plats vid hämtning. Det är självklart inte den smidiga upplevelse vi vill att våra kunder ska få när de väljer att boka en vara för avhämtning.

Bekräftelserna vid bokning skickas automatiskt utifrån lagersaldot som finns registrerat i systemet. I vissa fall kan det tyvärr uppstå en skillnad mellan det som visas digitalt och det som faktiskt finns tillgängligt i varuhuset. Vi arbetar löpande med att utveckla och förbättra våra system för att göra informationen så korrekt som möjligt och minska risken för att liknande situationer ska uppstå.

Samtidigt tar vi med oss din feedback kring hur viktigt det är att informationen känns trygg hela vägen från bokning till upphämtning. Det ska vara enkelt att handla hos oss och kännas bra att veta att en bokad vara faktiskt finns redo när man kommer. Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom sådana här synpunkter hjälper oss att hitta områden där vi kan bli bättre.

Vi hoppas att vi får chansen att ge en smidigare upplevelse vid ett framtida besök!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 3 stelle su 5

Svårt att betygsätta något som…

Svårt att betygsätta något som levereras om några veckor men betalades på plats…! Personalen tillmötesgående men alltid önskan om ytterligare köp, tänk om kundens behov och efterfrågan fick styra istället för att extra provision lyser i ögonen för merköp. Det tycker ni som företag är bra men gör att jag drar mig för att handla i butik nästa gång.

3 luglio 2026

Hej Lisa,

Tack för att du delar med dig. Det är värdefullt att få höra både att bemötandet upplevdes som tillmötesgående och att köpupplevelsen samtidigt kändes mindre bekväm.

Det ska kännas tryggt att handla i butik, med fokus på behovet som finns här och nu. Din synpunkt om merförsäljning är viktig och den typen av feedback hjälper oss att förbättra upplevelsen framåt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Högsbo⚡

Valutata 5 stelle su 5

Fick ett gott bemötande och en bra…

Fick ett gott bemötande och en bra upplevelse.

Hej Christopher,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett gott bemötande och en bra upplevelse hos oss i Högsbo.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Högsbo⚡

Toppen service

Lätt att få tag i en medarbetare. Som snabbt var till hjälp

Hej Mimmi,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och hjälpsam service i Högsbo.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Damaged during delivery

Damaged during delivery, Power is referring us to our home insurance. Why when they damage the house during careless delivery can have sth to do with our home insurance?
Now I am contacting my home insurance company to see what is their approach.
reply to POWER--> Thanks for the quick reply. I already contacted your customer service both by mail and on phone and I copy the answer I got in a mail from them here so you can advice me what to do : "To proceed with this matter, you will first need to contact your insurance company and submit a damage claim.'
Update on 2026-08-18:
after a lot of back and force mail exchanging, calling to follow up, submitting the requested documents for "several" time, POWER is still evaluating my claim and after more than a month, I got no response yet. I keep this post updated. stay tuned!

25 giugno 2026
Non scritta su invito

Hi,

Thank you for bringing this to our attention. We at POWER regret the damage caused during your delivery and the confusion regarding the insurance process. We want to ensure that all damages caused by our delivery partners are handled correctly.

We would appreciate the opportunity to review the communication you have received and see how we can assist you in resolving this issue directly with us or our partners.

Please reach out to our customer service department at kundservice@power.se or by phone at 08 517 66 000. Mention your case details, and we will do our best to help you find a better solution than the one previously offered.

Best regards,
Felix at POWER! ⚡️

Rörigt

Rörigt, saknades varor på hyllan, fick hjälp men dom visste för lite. Typ av kommentar, den är troligen slut men ta en annan istället, dyrare men så är det…

27 giugno 2026

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det låter som att besöket i Högsbo inte blev så smidigt som det borde vara, särskilt när varor saknades på hyllan och hjälpen på plats inte gav tillräckligt tydlig vägledning. Vi uppskattar att du ändå lyfter både det som fungerade och det som inte gjorde det.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Valutata 5 stelle su 5

Allt gick smidigt från köp till…

Allt gick smidigt från köp till leverans och installation. Tummen upp för er!

Hej Jiyeon,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt gick smidigt från köp till leverans och installation.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Tummen upp tillbaka!

Hjälpa kunderna?

O charmig kille i kassan, som inte ville hjälpa mig hämta ut min order. Hans kund blev klar och jag stod bakom och väntade. Fick till sist ”Min kollega kommer snart” Han bara gick och hämtade inte en kollega ????? Så jag fick vänta lite till och fick till slut fin hjälp av en kollega.

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att upplevelsen vid uthämtningen inte blev så smidig som den borde vara, även om det var bra att du till slut fick fin hjälp av en kollega.

Vi uppskattar att du tog dig tid att berätta detta. Sådan återkoppling är viktig och hjälper oss att se över hur bemötandet fungerar i varuhuset.

Köpte stol till sonen

Köpte stol till sonen. Bra att de var uppställda

Hej Teresa,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att det var hjälpsamt att stolarna fanns uppställda, så det blev enklare att välja rätt till din son.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kundservice Högsbo jämfört…

Bra kundservice Högsbo jämfört Torparvallen

29 giugno 2026

Hej Tord,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Högsbo och att servicen där gjorde ett extra starkt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 1 stelle su 5

Usel service och ingen information om beställningen

Mycket dålig upplevelse.

Jag ville köpa en elsparkcykel, men modellen jag ville ha fanns inte i butiken. En säljare övertalade mig att beställa den via butiken och lovade att leveransen skulle ta 2–3 dagar.

Nu har det gått fyra dagar och jag har fortfarande inte fått någon information om min beställning. Det finns ingen möjlighet att spåra varan – man förväntas bara sitta och vänta på ett SMS. När jag kontaktade butiken kunde personalen inte ge någon information om var min beställning är eller när den kommer att levereras.

Servicen är under all kritik. Personalen är otrevlig och verkar inte intresserad av att hjälpa sina kunder. Att ett företag år 2026 fortfarande saknar ett fungerande system för att följa en beställning är oacceptabelt. Jag kommer inte att handla här igen och kan tyvärr inte rekommendera den här butiken.

25 giugno 2026

Hej Iryna,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är förståeligt att det känns väldigt frustrerande när du fått besked om 2–3 dagars leverans men fortfarande inte har fått någon tydlig information om din beställning. 😔💬

Din återkoppling har skickats vidare till POWER Högsbo, eftersom beställningen lades i butik och inte gick att hitta i systemet. Det du beskriver om bristen på information, uppföljning och bemötande behöver ses över internt. 😊

Tack igen för att du uppmärksammar detta. Din återkoppling hjälper oss att förbättra både våra rutiner och kommunikationen framåt. ✨

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse. 😊

Valutata 2 stelle su 5

Tog lång tid.

Tog lång tid.
Från att jag hade bestämt vad jag ville ha så tog de 35 min när dom skulle klicka in allt på datorn. Och en del okunskap hur man skulle använda systemet, fortfarande osäker på om leveransen kommer imorgon som dom sa eller inte.
Inte okej enligt mig.
Det var en del strul med systemet på datorn, får en kund vänta så länge tycker jag man borde få någon rabatt eller liknande.

24 giugno 2026

Hej Erik,

Tack för att ni tagit er tid att lämna feedback kring ert senaste besök hos oss. Vi beklagar verkligen att processen drog ut på tiden och att det uppstod tekniska hinder vid registreringen av ert köp. Det är naturligtvis viktigt för oss att våra system fungerar smidigt och att ni som kund känner er trygg med den information som ges, så vi förstår att den uppkomna väntetiden och osäkerheten kring leveransen har varit frustrerande.

Vi tar till oss av era synpunkter och kommer att använda dessa för att se över hur vi kan förbättra våra interna rutiner och systemkunskap i butiken, så att vi kan erbjuda en snabbare och mer effektiv service framöver. Vi hoppas att leveransen flyter på som den ska och att ni blir nöjda med er nya produkt.

Valutata 5 stelle su 5

Toppen trevlig tjej i kassan med fint…

Toppen trevlig tjej i kassan med fint leende och mycket trevligt bemötande.
Även grabben i kassan bredvid där min son handlade och det var en härlig grabb med glimten i ögat.
Toppen trevligt ställe att handla på 💙

Hej vivianne,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett så trevligt bemötande i Högsbo och att både du och din son hade en så bra upplevelse i varuhuset.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta med oss, och vi hoppas att vi får välkomna er tillbaka snart igen.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Högsbo⚡

Valutata 1 stelle su 5

Det var för lite pOprofessionell serviceersonal och…

Det var för lite personal och bemötandet var dåligt. Ingen kunde hjälpa till eller ta ansvar. Produkten jag köpte hade ingen försäkring. Vi har varit kunder hos er i flera år, men efter den här upplevelsen kommer vi aldrig att handla hos er igen.

29 giugno 2026

Hej Vorya,

Vi tackar för att ni uppmärksammar oss på dessa brister i vår service, även om det är tråkig läsning för oss. Vi ber om ursäkt för att ni inte fick det professionella mottagande ni har rätt att förvänta er och att hjälpen vid ert besök uteblev.

Vi värdesätter att ni har varit kunder hos oss i flera år och vi beklagar djupt att vi har svikit ert förtroende i detta ärende. Vi tar med oss era synpunkter internt för att se till att vi blir bättre på att ta hand om våra kunder och erbjuda den trygghet och hjälp som krävs i framtiden.

Valutata 1 stelle su 5

Jag blev lurad att ingå avtal med Tre

Jag blev lurad att ingå avtal med Tre. Med prisavdrag på en vara. Försäljaren dolde viktig information. Jag lockades med sänkt pris på en vara men insåg att jag lurats till ett mycket sämre abonnemang.

Lyckligtvis fick jag hjälp av chefen på Power Högsbo som stoppade övergången till Tre. Jag kunde inte få lov att återgå till mitt vanliga abonnemang. Trots att man har 14 dagar ångerrätt. Tre vill att man ska testa och bevisa att täckningen är dålig. Man hinner inte åka runt i landet och testa täckning på 14 dagar.
Jag blev tillslut kopplad till ett bundet i 24 månader fast med Tele2. Med några månader gratis. Mitt råd är att aldrig byta abonnemang i butik. Läs på och skaffa sådant hemifrån så du får all fakta. Tre har dålig täckning i vildmark. Samt på öppet hav.
Tacksam att chefen på Power hjälpte till. Även om det blev ett sämre abonnemang än vad det var från början.

Risposta di POWER.se - Högsbo

Vi tackar för att ni uppmärksammar oss på detta ärende. Vi beklagar djupt att informationen kring ert avtal med Tre inte har varit tillräcklig och att ni känner att viktig information har dolts för er. Så ska det naturligtvis inte gå till på POWER.

Vi vill gärna hjälpa er att titta på detta. Ni kan antingen vända er direkt till butiken där köpet gjordes för en snabbare hantering på plats, eller kontakta vår kundtjänst så att vi kan ta ärendet vidare centralt.

Kontakta oss på 08 517 66 000 eller via mejl på kundservice@power.se med era köpuppgifter, så ser vi över situationen tillsammans.

Valutata 5 stelle su 5

Bra och snabb service köpte kyl och…

Bra och snabb service köpte kyl och tvätt.

27 giugno 2026

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och snabb service vid köpet av kyl och tvätt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir riktigt nöjd med dina produkter.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Högsbo⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più