POWER.se - Högsbo Recensioni

TrustScore 4 su 5

Lona Knapes gata 1, 421 32 Västra Frölunda, Göteborg, SE

Otroligt proffsigt bemötande utan något strul. Lämnade min gamla vara pga av fel och fick frågan om jag ville ha pengarna tillbaka eller ny vara. Gick in och hämtade ett nytt tangentbord som visade s... Leggi di più

Beställde en artikel via er hemsida. Fick SMS att varan var packad o klar för avhämtning. Kommer till butiken. Får efter 10 minuter höra att varan ej är packad så kassapersonalen får själva leta up... Leggi di più

En väldigt initierad och trevlig tjej hjälpte till med det hon var bra på, när det övergick till andra områden kallade hon snabbt till sig en kollage som inte bara vara lika initierad utan även lika t... Leggi di più

Både köpet och leveransen av spisen gick bra och snabbt. Bring bar in den nya spisen och tog med den gamla som överenskommet. Vi trodde dock att de skulle ta med den nya spisens förpackningsmaterial.... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Lona Knapes gata 1, 421 32, Västra Frölunda, Göteborg, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Högsbo

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.657 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Jack,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett kanonbra bemötande och bra service i Högsbo.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Högsbo⚡

Känns likadant som när det var media…

Känns likadant som när det var media markt. Säljarna hovrara som gamar över en och stressar till köp och beslut. Ingen hjälp i frågor eller har någon kunskap. Riktigt jobbigt, handlar så mycket hellre online

12 luglio 2026

Hej kund,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att besöket i Högsbo inte gav den hjälp och det lugn du hade väntat dig, och det är tråkigt att upplevelsen kändes stressande.

Vi uppskattar att du lyfter både bemötandet och känslan i butiken. Den typen av feedback är viktig och tas vidare för att se över hur upplevelsen kan bli bättre.

Det är också värdefullt att du berättar att du hellre handlar online när butiksmiljön inte känns rätt. Vi hoppas att ett framtida köp, oavsett kanal, ska kännas smidigare och mer hjälpsamt.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Högsbo⚡

Jag gillade inte att bli erbjuden att…

Jag gillade inte att bli erbjuden att byta mobilabonnemang i samband med köpet. Det kändes ”fel”. Personalen var trevlig och inte påstridig men situationen kändes obekväm.

5 luglio 2026

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att erbjudandet om att byta mobilabonnemang i samband med köpet kändes fel och obekvämt, även om bemötandet i övrigt var trevligt. 😊

Den här typen av återkoppling är viktig, och vi har därför fört den vidare till varuhuset så att de kan se över hur sådana erbjudanden tas upp i säljsituationen. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att berätta detta, och vi hoppas att du får en bättre helhetsupplevelse nästa gång. 🤗

Jag är nöjd med min köp och vi kommer…

Jag är nöjd med min köp och vi kommer handla mer .

12 luglio 2026

Hej Aso,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med ditt köp och att ni gärna handlar hos oss igen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka.

Hej Madeleine,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt och kunnigt bemötande i Högsbo.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevligt lokal bra erbjudanden

Trevligt lokal bra erbjudanden
Trevligt personal

10 luglio 2026

Hej Karim,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du uppskattade både lokalen, erbjudandena och det trevliga bemötandet i Högsbo.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Christer,

Tack för din fina recension. Härligt att höra att paketet kom enligt utlovad tid, det uppskattar vi verkligen.

Trevlig personal !

Trevlig personal !

13 luglio 2026

Hej Heidi,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig i Högsbo. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Högsbo⚡

Jag har inte fått denna produkt ännu…

Jag har inte fått denna produkt ännu fanns ej på lager .

9 luglio 2026

Hej Sten,

Tack för att du delar detta. Det är förståeligt att det känns frustrerande att fortfarande vänta när produkten inte fanns i lager. 😊

Ditt ärende har redan skickats vidare till varuhuset i Högsbo så att de kan se över den uteblivna produkten och situationen kring lagersaldot. 💬

Vi tar också med oss din feedback för att se över våra rutiner kring lagerinformation och uppföljning, eftersom tydlig information är viktig när en order blir försenad. 🤗

Vi uppskattar att du uppmärksammade detta och hoppas att din nästa upplevelse blir bättre.

Jag är jätte nöjd power är min bästa…

Jag är jätte nöjd power är min bästa elektronisk plats

11 luglio 2026

Hej Hicham,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd och att POWER är din bästa plats för elektronik.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Det var perfekt handling

Det var perfekt handling

Hej Samaneh,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att allt kändes perfekt och att du hade en så bra upplevelse hos POWER Högsbo.

Datorköp

Perfekt personalservice. Bra produkt.

7 luglio 2026

Hej Ck,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick perfekt service i Högsbo och att du är nöjd med din produkt. Sådant uppskattas verkligen.

Hej Anita,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett bra och trevligt bemötande i Högsbo.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Smidigt

Smidigt, men fick tyvärr vänta väldigt länge på att få hjälp.

7 luglio 2026

Hej Julle,

Tack för att du delar med dig. Vad roligt att besöket upplevdes smidigt, och samtidigt är det förstås tråkigt att väntan på hjälp blev så lång.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet, eftersom det hjälper butiken att förbättra upplevelsen framåt.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Högsbo⚡

Mycket hjälpsam och trevlig personal…

Mycket hjälpsam och trevlig personal som guidade oss rätt vid köp av en löparklocka,

Hej Patrick,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick hjälpsam och trevlig vägledning vid köpet av er löparklocka.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse hos POWER Högsbo.

Mycket bra

Bra personal

Hej Stig-Olof,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen gjorde ett gott intryck.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Högsbo⚡

Ett stort tack till Power för ert…

Ett stort tack till Power för ert professionella bemötande, er vänlighet och utmärkta kundservice. Ert engagemang och er respekt för kunder uppskattas verkligen .
Med vänliga hälsningar.

Hej Issa,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det gläder oss att höra att du uppskattade bemötandet, vänligheten och servicen i Högsbo. Sådan återkoppling betyder mycket.

Inget engagemang

Inget engagemang. Inga kunder i butik, säljarna brydde sig inte om mig. Stod och pratade med varandra.

Hej Gustav,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den service man ska mötas av i butik, särskilt inte när det finns tid att hjälpa till. 😊

Vi tar med oss din feedback om bemötandet i Högsbo vidare internt så att butiken kan se över sina rutiner kring service och tillgänglighet i kundmötet. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, och vi hoppas att du får en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Andreas var väldigt duktig på att ta…

Andreas var väldigt duktig på att ta hand om oss!👍🏼👍🏼👍🏼väldigt tålmodig och trevlig!👏👏👏

Hej Andreas,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp och att besöket upplevdes som både trevligt och tryggt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att höra att tålamod och bemötande gjorde skillnad.

Mycket bra service

Mycket bra service, hjälpsama

Hej Sonia,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick mycket bra service och hjälpsam hjälp i Högsbo. Sådan återkoppling betyder mycket.