POWER.se - Gävle Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valbovägen 331, 818 32 Valbo, Gävleborgs län, SE

Valutata 4 stelle su 5

Jag var egentligen 5 stjärnor nöjd med uppmärksamheten jag fick i butiken men inser när jag kommer hem att klockan jag köpte hade 24h laddning och inte 10 dgr som vi pratade om att jag ville ha! Ba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag uppskattade verkligen servicen. Jag kom dit för att köpa en MacBook, när jag stod och kollade frågades jag om jag ville ha hjälp, och sa att jag funderade lite. Då fick jag lite space så jag kunde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det gick snabbt att få hjälp av säljare i butiken. Hon var lyhörd för våra önskemål. Köpet var snabbt ordnat. Hemtransport kunde ordnas inom tre vardagar. Varan, en tvättmaskin, har vi fått idag så de... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Fullt med personal i butiken många stod och pratade med varandra. Inte mycket kunder i butiken. Jättelång kö till den enda öppna kassan. Jätteirriterande att kassören sen ägnar sig åt merförsäljning a... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Gävle

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.653 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Trevlig personal

Trevlig personal

20 maggio 2026

Hej Stig,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

Hej Håkan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och kunnigt bemötande i varuhuset.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Jättetrevlig personal

Jättetrevlig upplevelse.

21 maggio 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så trevlig och att bemötandet uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta.

Bra bemötande

Bra bemötande

19 maggio 2026

Hej Krille,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande.

Snabbt och smidigt

Flera i personalen som frågade om jag ville ha hjälp. Snabbt och smidigt köpt

Hej Elisabet,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att besöket upplevdes som snabbt och smidigt, och att flera i personalen var hjälpsamma.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande särskild söndag 17/5…

Bra bemötande särskild söndag 17/5 eftermiddag 😄proffesionellt hjälp kunnig personal på tv avdelning ! Toppen 👍

Hej Monika,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket i Gävle gav ett så bra intryck, särskilt under söndagseftermiddagen. Professionell hjälp och kunnig personal är precis den upplevelse vi vill ge.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hej Leif,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av en trivsam och insatt säljare i Gävle. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Fantastisk personal

Mycket trevlig, proffsig och effektiv personal!

16 maggio 2026

Hej Ylva,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så trevlig, proffsig och effektiv.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Servicen både vid köp

Servicen både vid köp , återköp o nytt köp

15 maggio 2026

Hej Anita,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att servicen fungerade så bra både vid köp, återköp och nytt köp.

Sådant uppskattas mycket och det är härligt att upplevelsen blev så smidig hela vägen.

Valutata 2 stelle su 5

Era försäljare lura folk

Era försäljare lura folk. Han sa jag sikar en ung matta. Sen såg han tag betalt 199 kr. Man bör fråga om man vill har en mata nej aldrig mera kommer att handla på Power .Det er andra gången lurer mig . Ner jag köpte TV tog betalt för uppgradering fast man pratat om priset som var på skylten 👎

Hejsan,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att du känner dig missnöjd med både ditt besök och tidigare köp hos Power. Det du beskriver ska inte upplevas som otydligt eller missvisande, och vi tar din feedback på allvar.

Vi vill gärna förstå vad som har hänt och se över detta närmare. Du är välkommen att kontakta vår kundservice så att vi kan hjälpa dig vidare.

Tack för att du delar, det hjälper oss att bli bättre!

Allt gott,
Erika på POWER!⚡

Lätt och snabbt

Lätt och snabbt, inget krångel. Hjälpsam personal

16 maggio 2026

Hej Ann,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att allt gick lätt och snabbt och att upplevelsen kändes smidig.

Det är också väldigt uppskattat att höra att hjälpen i varuhuset gjorde skillnad.

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och lösningsorienterad…

Bra bemötande och lösningsorienterad personal.

15 maggio 2026

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att hjälpen upplevdes som lösningsorienterad. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Väldigt bra service

17 maggio 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen i Gävle. Sådant uppskattas mycket.

Expediten trevlig hjälpsam

Expediten trevlig hjälpsam

14 maggio 2026

Hej Lars,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och hjälpsamt. Sådant uppskattas verkligen.

Bra ljud

Bra ljud, snygga och bra funktioner

Hej Kjell,

Tack för den fina recensionen!

Härligt att höra att du är nöjd med ljudet, designen och funktionerna. Det är extra roligt att få höra när produkten lever upp till förväntningarna.

Xxcx

Bra o korrekt hjälp

13 maggio 2026

Hej Claes,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och korrekt hjälp. Sådant uppskattas mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Duktiga medarbetare och korrekt…

Duktiga medarbetare och korrekt råsgivning

13 maggio 2026

Hej Jan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och tydlig rådgivning i Gävle. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Snabb hjälp och proffsigt bemötande

Snabb hjälp och proffsigt bemötande

Hej Bengt,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett proffsigt bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Mycket trevligt och BRA bemötande

Mycket trevligt och BRA bemötande! Mycket väl lösnings orienterad personal/butikschef! 😎👍

Hej Christer,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande och att personalen var lösningsorienterad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più